70

До Британски учЕн

преди 7 месеца

Синди, състоянието ти се влошава с всеки изминал ден!!!!!?

69

Анонимен

преди 7 месеца

BATMAN !

68

Доктор Сър Пичук

преди 7 месеца

До Британски учЕн. Браво добре си направил изобщо не се занимавай повече с българските ***, за които ватманът бил много отговорно и трудно, а в Англия ватманите само индийци, пакистанци и източноевропейци. Много скоро българина ще усети, че трудът на ватмана е почти незначителен остава само да ги заболи нещо и да се наложи да продадат всичко което имат за да се лекуват защото и това ще дойде у нас.

67

Британски учЕн

преди 7 месеца

Една от причините да напусна к004ината наречена българска държава преди 25 години е несправедливото заплащане на труда. Как ги изчислиха тези пари, на каква база? Аз работих в малка фирма за пакетираща техника, бях електронен инженер там. Заплатите се пазеха в тайна но накрая се оказа само от мен. По случайност разбрах кой колко взима и аз се оказах с най-малка заплата от шлосери, фрезовчици та дори от старшия на сглобяващите машините. Още на вторият ден си грабнах шапката а след месец емигрира

66

До70

преди 7 месеца

И кво те навя на мисълта, че ако сме с евро и ще забогатееш, ми обърни си парите в евро та да живнеш малко, явно на теб са ти виновни русофилите, а парите всъщност са в по глупавата част от хората, в алчни и нахални.

65

ДА НА ЕВРОТО!

преди 7 месеца

Време е да приемем ЕВРО-то. Стига вече сме мизерствали. Русофилите в България са 70% от населението и ни дърпат назад. Но парите в държавата се държат от 30%, които са и по-умната и образованата част от обществото. Нормално да са богати. Учили са, трудили са се. Не като русофилите, само по кръчмите от ученическите години, та до ден днешен и после някой им бил виновен.

64

Анонимен

преди 7 месеца

Тази сума е приблизително 1600 евро но не е истина . И за селски водачи , където няма светофари и пешеходни пътеки няма да се хване никои . Освен ако има възможност да точи от нафтата на автоб. за лични нужди

63

Кори

преди 7 месеца

2 000 000 пътувания днавно, по 2 лева прави 1 500 000 000 л.в годишно. САМО от билети.

62

Анонимен

преди 7 месеца

Най-голямия Исторически Паркинг в покрайнините на Варна пак се изцепи.

61

ле ле

преди 7 месеца

А БРЕ ХОРА защо не напишат с колко часа извънреден труд се взима таз заплата СТИГА ГЛЕДАХТЕ БРУТАТА ЗАПЛАТА

60

Вълчо Кумчев

преди 7 месеца

В Берн Швейцария заплатата на водач в градският транспорт е 9780 швейцарски франка! Курс на франка днес е - 2 лева и 11 стотинки за франк!

59

Анонимен

преди 7 месеца

В Държавата основния двигател на заплатата е шашмата или казано О ПГ . В сенчестия труд ли си, докарваш тия пари за кратко време . Така свикнахме при ГЕРБ и преди него от Централното управление , че за водачи кандидати няма. И да се скъсат с реклами хората отиват виждат и бягат

58

Анонимен

преди 7 месеца

Мис Бюст е в криза 3000лв пука при едно пускане на пуканки в микровелето, сиреч става само за компания ;)

57

ловец

преди 7 месеца

До Пудриев тоя беше един активиран синдикалист, игнор на тия

56

Слабо

преди 7 месеца

Кокаинджиите и Канабисистите взимат по десетки хиляди на месец. Кога ще ги стигнем.

55

?!?!?!

преди 7 месеца

Подвеждащо заглавие .... Нормално в БГ !!! Опитайте Вие драги журналисти в днес.бг (ако такива въобще пишат статиите Ви) да ядете БРУТОТО на заплатата Ви !!!

54

Батман

преди 7 месеца

Женята Минчев може да се върне на работа и да взима достойни пари, без да си дава задницата налево и надесно.

53

ловец

преди 7 месеца

а един канасебист днес, вероятно подкукоросан от Ванчето, твърди че взимали по 1000(ама само новите) и плаши с дестабилизация на държавата

52

Исторически парк

преди 7 месеца

До 37 ми работи нещо друго бе иване ахахах

51

Анонимен

преди 7 месеца

Да си водач в градския транспорт на София . Значи да си човек извън СИВИЯ СЕКТОР В България . Да разчиташ на тази заплата не повече от 2500лв = ~ 1200 и нищо друго . Е загубено време.