10

хм

преди 4 месеца

поканиха те , ти отказа реши че при летеца ще градиш кариера , ами хубу ...сега стой в страни , и подсмърчай

9

морски

преди 4 месеца

Преди него Москов каза, че Прехода се направи по руски модел. И да, олигарсите са по руски модел. Наистина русофилите искат да станем сателит на Москва. Какво толкова ще ви предложи Путин? Кажете другари !!

8

хората са

преди 4 месеца

прависти . Камерата може да даде насоки, какво се е случило . Камерата не е доказателство в съда . И по пътищата има , но не всеки запис дава възможност за наказание или друго . Пари да дадат за тях да са добре . суперколи и камери, супер оръжия не са им нужни .

7

Анонимен

преди 4 месеца

Те полицаите са си в ступор и цялата полиция.Действат само при команда от Банкя.Ако Банкя каже бий Те бият.Ако Банкя каже стой мирно, не ме закачай щото....Те спират.Това е нашата полиция .Завършена при управлението на Бойко Методиеф Борисоф.

6

Ангелина

преди 4 месеца

Медицинското значение на използваната много често дума "ступор" за обясняване на всякакви политически ,икономически и др. състояния в държавата е следното:"Двигателна вцепененост ,обездвижване при запазено съзнание". Действията специално на служителите на МВР и въобще като цяло в държавата най- малкото са свързани с "вцепеняването....",те са напълно действени ,целенасочени за постигане на лични цели на ОПГ ,в които липсва съзнание,съвест ,а съществува тежка форма на психопатии и скотска същност

5

Анонимен

преди 4 месеца

Ако това го е казал по този начин "Трябва да има камери, както в автомобилите така и на полиците, за да могат да го защитят от ръководството когато е реагирал правилно и да го санкционират, когато не е." да изчезва надалеч!!! Веднага!!!

4

Сахар

преди 4 месеца

Тоя пък голям специалист по полицията се извъди...

3

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо не разбрах от статията..

2

Etien

преди 4 месеца

Най-неграмотната статия която съм чел.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Господ да пази всички и така...