318

Анонимен

преди 4 месеца

до 328 - кви са тея ваши ЮТУБЕ бе?-до вчера руснаците бягали от България, днес пак се връщали.

317

Анонимен

преди 4 месеца

321 - КАЖИ МИ ИМЕТО НА ЕДИН УКРАИНСКИ КОРАБ. ЩОТО ДОКОЛКОТО ЗНАМ ПОСЛЕДНИЯ ИМ БЕШЕ "БЮРЗА". АМА "БЕШЕ".

316

Анонимен

преди 4 месеца

Е, ще има какво да потъва, че беше се посвършило!

315

Русоробски фронт

преди 4 месеца

До Анонимен328,идеално,като се спихне Раша,тия тук навлеците ги хващаме и ще ги правим роби да ни строят пътищата,и ще ни слугуват.Няма само Франция и Англия да си имат колонии.

314

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам за Путинските фронтове, но Youtube се напълни с видеa на руснаци местещи се да живеят в България.

313

Русоробски фронт

преди 4 месеца

Чудесно! Тепърва ще бъдат депутинизирани тези плавателни съдове и ще застанат достойно до крайцера ,,Москва,, и тъкмо ще спасим черноморието с нов коралов риф

312

Киро

преди 4 месеца

Путин да кара на ред,какво ги бави , Украйна унищожи Европа САЩ Палестина

311

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "И на украинските гробари" ------------- ей да, за малко да забравя, това да си грообар в оккраина е почти толкова печелившо като да си оръжеен или наррко дилъър. Все пак точно там се намира най-голямото военно гробище в света. Отделно 20 000 погинали хохала на месец, все трябва някаква, дори и малка част, да бъде върната и загробена, че вангард и блекрок се цупят, че им мърсят чернозема.

310

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна е срината и е на колене. Оп, не! По-скоро е надупена! По-добре свиквайте. И дупцата да си дадете на покрайна, натовчета, нема да стане по-добре. Зелята ше го ядем с ракийка, българска! СЛАВА НА РОССИЯ!

309

Анонимен

преди 4 месеца

До 325 И на украинските гробари .Не разбра ли,че не вървиш с евтините опорки

308

Чугунолеяр

преди 4 месеца

Брей, пак отвориха работа за украинската армия, а и подводната лодка Масква и оная другата, дето я пръснаха на парчетии си търсят дружки.

307

Анонимен

преди 4 месеца

До Ха-ха-ха "За да набира пушечно месо Путин е прибягнал до услугите на генерал Мароз." ----------- явно това е по-добрата тактика от да събира пушечно месо от моловете, улиците, автобусите, както и да праща на фронта жiнки, бременни жiнки и бавнорразвиващи се индивиди. Сигурно еленски много съжалява, че на времето си пусна и раздаде оръжие на всички затворници, но те вместо да гинат в името на славата, хванаха, че избегаха по евроопата..

306

Анонимен

преди 4 месеца

До 322 Е благодари като му казаха ,че е нагляр и си е помислил,че другите са му склад за оръжия и е жалък неблагодарник .Това си го пропуснал Каза го британския воден министър и не му беше никак до смях па ти си рупай опорки

305

Анонимен

преди 4 месеца

До 324 Е баба такива ги плещи ,ама нали на тая възраст вече и е изветрял мозъка и е нормално

304

Ха-ха-ха

преди 4 месеца

За да набира пушечно месо Путин е прибягнал до услугите на генерал Мароз. Изключва отоплението в затворите при минус 30 градуса за да принуди затворниците да отидат да воюват и умират за величието на Русия и Путин вместо да умират от студ в затвора.

303

82-ОМБР

преди 4 месеца

Да рвчем,че Зеленски "проси"(единствено благодари за помоща),е кой е този,който има право да става съдник на просяка,на просещия? Пурпорногъзия бабун никой не го съди(само се смеем),че проси от авторитети,като Иран и Северна Корея,там(само)той преодкри "вечна дружда"! Негово право е!

302

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко каквото говори Москва трябва да се разбира по обратен начин. Т.е. целият руски флот ще избяга от Крим и ще се крие в Новоросийск. Какво пъррдяне беше от Кремъл през септември че Русия ще блокира износа на зърно от Украйна, а стата точно обратното. Украйна изнася рекордни количества зърно в момента.

301

Анонимен

преди 4 месеца

До 319 Е те украинците минаха към подземния и търсят още 500000 шарана,ама вече нямали

300

Анонимен

преди 4 месеца

До 320.Ти ли бе кравофил ще се обясняваш ,е ще ходи щото е премиер,а краля си има слуги

299

Анонимен

преди 4 месеца

До 317 Ами те влезнаха и държат това ,което им трябва пък ти проси като зелето