79

МОЛЯ -моля!

преди 4 месеца

Хапчетата дето ги тровят укродоброволците на първа линия са си изцяло западна работа!

78

ХА ХА ХА!

преди 4 месеца

НО Според укропитеците!А клипчетата на укропите за дроновете им със отравящи вечества още се намират из интернет!Или както са ги учили западните учители- обвиняват за това което сами правят!

77

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

Варвари,каквито винаги са били.

76

komitata

преди 4 месеца

като гледам източника н аинформацията -10% истина нищи не с еказва за американските касетъчни бомби ,които украинците използваха масово първи и с а забранени

75

Ром"с

преди 4 месеца

Нещо да напишете за Гонзалес Лима (американски-чилийски гражданин) блогер който бе убит в Харков в затвора ,щото пишеше Истината за нещата в Украйна и Зеленски !? Да ,ама -няма да смеете да пишете за това ,защото сте независима и свободна медия(ел сайт),нали?)

74

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците ядът деца..очаквайте скоро по новините на запада и БГ

73

Офанзива

преди 4 месеца

Kaто няма вече с какво друго почваме с "газовите" лъжи..

72

От Ирак

преди 4 месеца

Помним как и Садам Хюсейн имаше оръжие за масово унижщожение. Вярваме на всичко, което ни казвате по медиите. Да не си помислите нещо друго.

71

Анонимен

преди 4 месеца

До До 106 Не е лошо да отидеш до библиотеката и да прочетеш малко исторически факти преди да се излагаш публично.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Не може така . Радев ще сезира Конституционния съд.

69

Първи почнаха Украйн

преди 4 месеца

Първи в нарушенията бяха украйнците. Бомбиха с касетъчни снаряди. Аз ако съм ще им пусна даже атом

68

Анонимен

преди 4 месеца

Въпреки забраната Обединеното кралство е извършило 700 атаки с обеднен уран.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Със Русия стигнааме до пpocия! Кога отхвърлихме руския гнет, постигнахме просперитет!

66

Анонимен

преди 4 месеца

Лекувай се ти платена подлого!

65

До 106

преди 4 месеца

Ти на колко дози си? Това е абсолютна лъжа! Да не бъркаш американци с руснаци?

64

Анонимен

преди 4 месеца

Заместник главен редарктор на отдел Новини на централна немска медия (2-ра немска телевизия ZDF) в повече от 30-минутин анализ на ситуацията в Близкия Изток обосновава мнението си, че военните действия на САЩ и групичката около тях няма да доведе до успех за Запада.Самият гл. редактор очевидно не е етнически немец, една от причините е,че САЩ нямат изработена никаква зашита против дронове, друга: че въпреки силите бобнардировки на Саудитска Арабия с амер. оръж против хутите, СА е загубила ...

63

до88

преди 4 месеца

В София от бомбандировките са изгорени,погребани живи 2000 човека,сринати 24 болници,40 училища,14 черкви,42 фурни,8 кинотеатъра,10002 жилищни кооперации и къщи,1684 магазини и складове,396 работилници,117 предприятия,288 обществени учереждения.Карлово,Петрич са бомбандирани на 6 април 41г,Мездра на 22.юни 41,Г.Оряховица ,Казанлък,Ст.Загора,Русе на 12 сеп 42,Бяла на 1 авг 43,Дупница на 4 януари 44,Враца 24 януари,Пловдив 17 и 20 април 44.Никой народ уважаващ себе си не забравя това.

62

Анонимен

преди 4 месеца

До 96 ПРАВ БЕШЕ РЕЙГЪН:Какво гендарпрозрение след втора сутрешна доза ! Ако вземеш и трета току виж ти се отворило и третото око и се испуснеш

61

Анонимен

преди 4 месеца

Само фалшиви проукро новини в бегепропадналите медии

60

Анонимен

преди 4 месеца

Свършиха ли пералните, които руснаците били грабили за военната си промишленост, та сега почнаха да ни обясняват, че химическо оръжие използват, та да се предизвика отвращение в българския народ?Ако Русия е искала да завладее Украйна, а не да спаси руснаците в Донецк, Луганск и Запорожие от изтребление, щеше да тръгне на война от първия ден. Което значи 2-3 дни и Киев щеше да е завзет. Колкото повече лъжат, толкова повече русофили в България. Тежко ви евро демагози!