210

!?!

преди 4 месеца

Той нали е от пишещите за дневник, как така тука?

209

Отрепки

преди 4 месеца

Омръзна ми от платени руски опорки...само да напомня...От 1917 г. Ленин и неговите кретечала. Само за смъртта на капитализма говорят. А той, капитализмът се оказа като мушмула.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗАГНИВА,ПО ВКУСЕН СТАВА.И смъртта му се отлага.

208

Анонимен

преди 4 месеца

От това интервю разбрах, че Иван Кръстев не е българин, а политолог роден в България. Паисий беше казал нещо за това. Разбрах, че хората в големите градове на Европа са по-висши някак си от тези от провинциалните градчета и села. И най- накрая разбрах, че Запада губи войната. До преди една година Русия не трябваше ли да се разпадне, за какво избиха толкова хора и се готвят да избият още за една война с предизвестен край.

207

Иво- Рз

преди 4 месеца

Кръстев, прибирайсе в България, не дей да стоиш в загиващия Запад.

206

Залцбург

преди 4 месеца

Добре се е ориентирал къде да живее Иван Кръстев. Австрия не е Запад! Австрия (източният райх) е в центъра на Европа. Австрия е сред най-големите губещи от Първата световна война, когато по волята на Англия и Франция около 90% от нейното коренно население е оставено да живее на територията на други държави.

205

Анонимен

преди 4 месеца

Политолога трябва само да поясни . В момента Русия е Страна , но не е Държава с Обществен ред. Тя няма външно международно влияние.

204

Анонимен

преди 4 месеца

До208. САЩ и Великобритания са вечни Съюзници. САЩ е била съюзник с Германия и после се отказва става временно съюзник със СССР и след 1948г. се отказва. С ОНД , РФ и сега Русия никога не е била съюзник. Имали са икономически взаимоотношения частни фирми САЩ с държавни руски , но се развалят

203

Факт

преди 4 месеца

Западът пропада заради зловредната власт на Сорос и неговия слугинаж! Ако си беше останал с традиционните ценности(а не измишльотините на Сорос) , сегашните проблеми нямаше да ги има.

202

Някой

преди 4 месеца

Време е бившите съюзници, разгромили фашизма - САЩ и Русия да спрат да се страхуват един от друг и да си подадат ръка. Така ще се възстанови мирът в Европа. А те заедно пак ще са силни. Това съперничество е пагубно за всички. Да борят заедно някакви терористи, така и ВПК ще е доволен.

201

Някой

преди 4 месеца

Затова при нас пропагандата, която пробутват на поляците и прибалтийците не върви, а звучи абсурдно. Време е да се спрат войните и да настъпи мир в Европа. Дано политиците се вразумят.

200

Ne sme ot

преди 4 месеца

Petcelivshata strana vikash gomnio

199

ГЕРЕН

преди 4 месеца

БОЛШЕНСТВОТО ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ СА РАБРАЛИ, ЧЕ СУАЩ, И EU В ТОЗИ МУ ВАРИАНТ СЕ САМОУНИЩОЖАВА. А ЗА ДУПЕДА ФЦИТЕ ОТ ПЕДЕРЕЙЦИТЕ ДЕБЕРЕЙЦИТЕ ГЕПАЧИТЕ ДУПСЕТО СА ПРЕДАТЕЛИ. ПРАВ Е АНОНИМЕН КЪДЕТО СМЕ НИЕ ВСИЧКО Е НА ФАЛИТ.

198

Нострадамуса

преди 4 месеца

САЩ и Запада не са печелившите , не защото Русия е победителя а заради необратимия процес на дженддеризъм, мултикултурализъм и толеррастия завладели Евросъюза и САЩ ... Запада го управляват дементирали старци и психически неуравновесени същества с неопределена сексуаллност ... Процесът е бавен и ще отнеме още няколко десетилетя , но ще свърши точно както са го предрекли изчезналите вече древни комунисти - Загниване на ЗАПАДА и пълен Упадък. Признаците вече са видими. Неизбежно е .

197

Анонимен

преди 4 месеца

Ако скоро не изгоним продажните ни политици и техните господари от ФАЩ , ще си говорим за поредната национална катастрофа, като ни вземат Кърджали следващите победители в 3СВ! Дано българите се сетят тогава къде се намират!!

196

СМЕХ...

преди 4 месеца

А Иван Кръстев , що избега у Виена при губещите ....а,не при Русия -печелившата??????!!!

195

Анонимен

преди 4 месеца

Какви сили пък има запада? Леопарди, страйкъри, челинджъри и така нататък.... Е украинските степи са пълни със "съвършенната западна техника". Какво могат да извадят срещу русия друго, освен 60 годишните "Минитмен 2"? Не че са за подценяване тия ракети, но са на по 60 годино вече.

194

ХРИСТО ХРИСТОВ

преди 4 месеца

Европа ща са възроди , като я завладее Русия и Путин!

193

Анонимен

преди 4 месеца

То това е ясно. Първо ние българите винаги сме на губещата страна. Второ, в който съюз или империя се натресем неминуемо рухва.

192

Хабибито

преди 4 месеца

САЩ ликвидираха Европата на нациите и ни дадоха Жендърясала Европа, сега нашия съюз отива по дяволите по тази причина. Тръмп ще спечели в САЩ, в Европа националистическите партии ще вземат 40 процента след което Европа няма да е Европа в много отношения, защото сащ ще си гледат тях... А на следващите избори ще е още по различно. Имаме 5 години след което край и дано не влезем в еврозоната през това време ,че и нас ще завлекат...

191

Анонимен

преди 4 месеца

Добър ден. Хората, пътуващи с автобус и влак имат по-други виждания за живота и политиката. Има изключения. Някой да се хвали как децата му са в чужбина.