24

Анализатор

преди 4 месеца

Че що ходят там като им тежи, преди бяха чернитесега вредите.нямат милост към християните и бялата расано бялата раса и християните са продажни гадове и си заслужават съдбата!

23

Тео

преди 4 месеца

За съжаление заради врякащите евреи ще го отнесат нормалните евреи. Никога мисленето, че си над другите, хеле че си богоизбран, не е водило към щастие! Смирение трябва! Всички сме на една планета - и черни, и жълти, и една камара религии! Никой не е повече от другия. Има едно простичко правило - не прави това, което не желаеш да ти бъде направено. За съжаление евреите не са си научили урока, който *** II, Филип Хубави и Адолфо Хитлерос са им преподали!

22

Галин Костов

преди 4 месеца

Толериране на антиизраелското и пропалестинско говорене?? Какъв чудесен пример за толерантност и кълчърал ъксептънс, на която евреите с техните отлично финансирани организации особено много държат!

21

Анонимен

преди 4 месеца

"Богоизбраните" пак изискват от гоите специално отношение.

20

До Щерююю

преди 4 месеца

Антисемитизъм е ясно формулирането идеология на нацизма и е най крайният исторически пример за явлението при което от 1941 до 1945 са избити 6 милиона евреи. Е ,бива ли да си толкова елементарен, А?!

19

Щерю

преди 4 месеца

- Защо няма термини антихристиянство, антимюсюлманство и т.н., а само антисемитизъм? Само евреите ли имат права и са недосегаеми?

18

Учен

преди 4 месеца

От университета в Хрвард поканили Про100 Киро за ректор - казали: " Ето това е наш студент, той в коя тоалетна работеше ?"

17

Анонимен

преди 4 месеца

Харвърдците са антисемити, звучи смешно. Хората могат да са изразили мнение и съпричастност към населението в Газа, това не значи антисемитизъм. Човек не може ли да изрази гледната си точка, особено ако се отнася до мирно население и главно деца. Същата съпричастност е имало и към тях в недалечното минало,защото са избивани невинни техни хора и деца.Не бива да се забравя, не бива и да се причинява подобно нещо на никого. А и съчувствие към едни,не значи умраза към други, има една дума-човещина:)

16

Анонимен

преди 4 месеца

Някой кът неще да им играе по свирката веднага използват едни и същи клешета, а тяхният Сорос кога ще го съдят за Антиевропейзм, и Неонацизъм където вкарва милиони цветни в Европа с цел асимилация и унищожение на Европейдните. Реално Арабите са повече симити. Докато в Израел са смесени от Русия Украйна латинска Америка,филипините Африка, сафариди, ешкинази, хазари и прочее,

15

Харвард

преди 4 месеца

Започна осезаемо да усеща ,липсата на финансиране след като големите дарители им спряха крачето, манифестации и подсрекаването в антисемитизъм в подкрепа на измислената държава палестина ( бивша територия на османската империя и не призната от над 15 държави в света ) ще лиши много деца от всякаква националност от стипендии и грантове.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Като не им харесва на студентите да ходят в друг университет. Палестинците като ги дискриминират в Израел е ок, нали? Дискриминация винаги ще има. Няма как да научиш вълка да пасе заедно с овца.

13

ИСТОРИЯ

преди 4 месеца

Всички Ислямски Терористи са завършили Харвард . Дори наш бивш премиер има снимка от Харвард .

12

Анонимен

преди 4 месеца

Мъжката секретарка Киро незнайно как завършил нещо там е апотеоза, климакса на висшия харвардиЗъм, евала ала-бале!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Ние трябва да ги съдим за неубоздан антибългаризъм, заради Кирцата и баджанаците!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Айc eкти р, трябва да опазваме eврeйчyгите, щото са много убави. Ако бяха много убави - нямаше да ги мpaзят по цял свят и да ги правят на сaпyн.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Кирето да отива да опрай работите нали им е любим възпитаник

8

Анонимен

преди 4 месеца

Еха, няколко еврейчета са решили джобни. Много го умеят тоя номер да се оплакват и жалят за да изкарат пари.

7

Ивелин Михайлов

преди 4 месеца

дори на харвард му писна от евреите иска окончателно решение на еврейския проблем ;)

6

Анонимен

преди 4 месеца

И нa kypoлaция, и нa kypoлaция...

5

:

преди 4 месеца

Възмущението на хората от бомбандирането и избиването на цивилни блокирани в газа не е антисемитизъм.