104

Анонимен

преди 4 месеца

Откъс от книгата "За Съдбата на Народите" от богомилския жрец Петър Осоговец, 956 г.м.ера. И РЕЧЕ КАН МОТУН : "Който продаде или дари даже педя българска земя на чужденци - да бъде наказан със смърт".

103

Анонимен

преди 4 месеца

".... Но този, що се вслушва в пророчески вещания, знае твърдо, че неповолни бранни дни ще разсипят Византия навсякъде, а България като огнена птица ще се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде." "Защото гаснат звездите една по една. Ала Божият пояс ще свети вечно - и Млечния път ще бъде светъл саван над Вселената...." "Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна!"

102

Пешо от с. Мечка

преди 4 месеца

Съблякъл те е "изкуствения ти мозък"

101

Анонимен

преди 4 месеца

"Духна тогава Бог в простора и осени божествено манование Млечния път, та рой светли ангели се родиха и там повели Бог Млечния път да властва над България." "И превратна бе участта на Египет, умряха двата народа близнаци в Междуречието, изгоря Гърция, погина Юдея, разсипа се Рим, само Византия и България останаха."

100

Деди

преди 4 месеца

Брей, да му се невиди на този AI, не само "мисли", ами има и "ръце" да "разсъблича". Е, за "ръце' на знам, но надарен е със силно AI-въображение.

99

Анонимен

преди 4 месеца

"А народите не се бяха родили още на земята, но те живееха в чертозите на Господнята Всемъдрост" "И всички народи получиха от Вечния по един звезден дух - само над България тъмнееше мрачина и звезден ангел не развя криле над нея." "И ронеше сълзи ангелът, що пазеше България, че всички си имаха другар, а той нямаше. И с плач поиска от Бога Твореца, ала нямаше вече звезда и звезден дух."

98

Анонимен

преди 4 месеца

Облякъл я е изкуствения интелект, съблякла си се е сама.

97

Анонимен

преди 4 месеца

абе някоя мутра да си озапти дъ ржа нката че ще се стане за резил в нета.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Стига с тези измислени миски, това са изкуствени лица създадени от пластични хирурзи. Само конкурс в който няма нищо изкуствено би бил интересен и хубав, другото е пародия. Аман от джуки, скули, бюст, дупе и какво ли не.

95

Анонимен

преди 4 месеца

"И вложи Творецът седем духа в седем светила, та седем ангела се родиха. И повери на всеки ангел да води по един от седемте народа"

94

Анонимен

преди 4 месеца

"А в четвъртия ден Господ съсдаде звездите да красят твърдта небесна и да бъдат знемение за векове и народи. Седемте едри звезди сътвори Предвечният и седем области от небето им повери."

93

IT пенсионер

преди 4 месеца

Тенът издава индийски произход.

92

Анонимен

преди 4 месеца

(((СЛОВО КАН МОТУН))) ВСЕЛЕНСКИ И ГАЛАКТИЧНИ БРАТЯ И СЕСТРИ, НАРОДЕ НА ИДЕЛ ПРЕДИ КРАЯ НА МАЛКАТА АТЛАНТИДА ПРЕДИ 16 758 ГОДИНИ СЕ ОТВОРИ ПОСЛЕДНИЯ ПОРТАЛ НА ЗЕМЯТА КЪМ ГАЛАКТИКАТА ОЦЕЛЕЛИТЕ АТЛАНТИ СЪЗДАДОХА СВОЯТА ДЪРЖАВА ИДЕЛ - КОНФЕДЕРАЦИЯ от седем арийски, финоугурски и алтайски племена, откъдето и името (Иде=седем и Ел=племе) Държавата получава и второ название на господстващия народ - Българи, Бул-възвишени и Ари-Свободни. ВЪЛЧЕТО МЛЯКО БЕШЕ ЕДИНСТВЕНО С КОЕТО МОЖЕХА ДА НАКЪРМЯТ ОЦЕЛЕЛИТЕ

91

Британски учЕн

преди 4 месеца

Полицията направила ли е съпоставка между снимките и лицето, трябва да се докаже несъответствие за да се определи че са фалшиви.

90

дедо Ташунко

преди 4 месеца

невероятно грозна креатура, с айкю около 45-50.

89

Анонимен

преди 4 месеца

"Прокуратурата трябва да установи дали снимковият материал е истински или фалшифициран"..... ами това е супер лесно бе. Съблича се въпросната миска пред жури, застава в позите от снимките и се сравнява дали е същата.

88

bl

преди 4 месеца

"Съблякъл ме е изкуствен интелект" = "Комшийчето-хакерче ми е влезнало в телефона и е пуснало в интернет всичкото проно дето е намерило там.... Знаех си аз че трябваше да му дам да ме пипне за силикона."

87

Алекс

преди 4 месеца

Изкуственият интелект ако може да пипне и фейса,че да заприлича на миска.

86

Писна ми

преди 4 месеца

По скоро те е съблякла липсата на интелект!

85

смях

преди 4 месеца

мацката е топ. а вие онанисти просто имате изтънчени критерии за красота. Едно е ясно, 100 процента всички от вас имате по-красиви жени от нея.