191

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен (191) Търсят НО квалифицирани и образовани (каквито българите там не са) а не смигойнери дето крадат и лъжат денонощно!! Схвана ли или не можеш да пазиш равновесие от глупост?!

190

Анонимен

преди 5 месеца

Страхотна новина!!Другите Западни страни трябва да се поучат!!Всички Гънчовци OUT !!Върнете ги обратно по колибите с тоалетни на двора откъдето изпълзяха.

189

аььааьаь

преди 5 месеца

Има елементарен начин да се изведе б...... от Германия. Просто се забранява продажбада и употребата на всякакво месо освен свинското. Б.кл.к. гладен няма да седят :)

188

Анонимен

преди 5 месеца

В САЩ всеки беден придошъл трябва да бачка на 2-3 места само да успее да е над водата. И дори така за сам човек е почти невъзможно да наеме жилище и да покрива сметките си. Спят в колата си. Къпят се по фитнеси. В Германия ги дундуркат с пари и жилища. Търсят им работа на бюро по специалността. Плащат за децата на пара зи тите големи помощи, лекуват ги безплатно. Вместо на границата още да ги изри тат в трибуквието и да не си пулнят държавата с унтерменшенк

187

нафърфорий

преди 5 месеца

"Каквото повикало, такова се обадило!" Ето ви го резултата когато Обществото избира и делегира власта, и управлението на държавата в ръцете на г/лупави политически лидери, а, сега си представете същите тези "лидери" управляващи Кравефермата, ЕС и .... НАТО! Дет съ вика - "monkey with grenade" чакайте беди!

186

Анонимен

преди 5 месеца

Ша гонят хора,пък официално търсят още, щото няма кой да им бачка

185

do 182

преди 5 месеца

И от къдя на къдя никаква първа и втора категория? Първа и втора трябва да има - ама за такива които заслужават - миньори например или хора с особено тежка и вредна работа - а такава все още има особено в по изостаналите страни като бугаристан.Виж първа категория за някой милиционер където седи на бюро или се крие в храстите за бакшиш е абсурдно да има!

184

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 181 - И какво лошо има в това?

183

Анонимен

преди 5 месеца

Събрание на нацистите за решаване на еврейския въпрос!Първа точка избиване на евреите,втора точка убиване и на двете мечки в зоопарка!Сред нацистите настъпил смут.Майн Фюрер защо и двете мечки в зоопарка!Такаа значи по първа точка без възражения!

182

Анонимен

преди 5 месеца

Това се очакваше. Много отдавна писах, че с тая голяма емиграция в Германия, ще се появи накой като оня с късите мустачки.

181

Анонимен

преди 5 месеца

По стечение на обстоятелствата често пазарувам от магазин отдалечен от центъра,такива гледки виждам,че все едно съм в Истаннбул,даже бих казал го задминава, с едно изключение,че няма много джамии.За пръв път в Дойчланд видях от онези с пижамите,забулени жени,по 1-2-3 накум предвождани от мъж и по-рядко разхождащи се сами.Големи опашки на дюнерджийниците,шишове на някои са поне 1.5м, като дюнери и арабска кухня има буквално 5-10 метъра.Европа се отрече от християнството замина,ние да се спасяваме

180

КОЙТО ИДВА В ЕС,

преди 5 месеца

ТРЯБВА ДА СПАЗВА СТРИКТНО ЗАКОНИТЕ У НАС!!----СТИГА "СОЦИАЛНИ ЛИГАВЩИНИ"----ДЕМОКРАЦИЯТА Е И ЗАДЪЛЖЕНИЕ И НОРМА НА ЖИВОТ!

179

Костя

преди 5 месеца

Предлагам да им пратим Кирчо и Кокорчо, да ги научат на толерантност

178

кубанская столица

преди 5 месеца

AfD съверешнно здравомисляща партия. Чета, моля.техния програма. Те искат, че чужденци поведят себе си като германци, ако живеят сред германци. Ну, представиш себе, те всички носят цивилизована дреха, и тук се появят хора, коите носят чупмак, чапак, беневрици, чернодрешник, пият ракия сред улица и трябват, че други хора тях уважат. Цирк

177

Анонимен

преди 5 месеца

В България трябва да спрат да дават пенсии на неосигурявалите се. Никакви първа и втора категория труд. Никакво освобождаване от вноски за НОИ.Аман от т'ртеи!

176

Анонимен

преди 5 месеца

До 178 "... те трябва да са задължени да работят," - а т'у'земците да лежат, а?

175

аьаьаььа

преди 5 месеца

Ще се сетят ама след дъжд качулка

174

Анонимен

преди 5 месеца

До 169 "... защо ЕС да не праща МИГРАНТИ- ДОБРОВОЛЦИ..." - може, но едва ли имигрантите от страните бомбени от ес и нато имат желание да ходят на фронта... пък и със сигурност не са толкоз про'с'ти, да гласуват 85% за ес и нато на избори... вдяваш ли?

173

Анонимен

преди 5 месеца

Мултикултурализма е тотален провал, водещ след себе си тежки кризи, а може би в недалечно бъдеще и граждански войни. Имигрантите трябва да се действа твърдо и безмилостно, ако не спазват правилата депортация - те трябва да са задължени да работят, да научат местния език и история, да спазват всички закони и правила, а при най-малката издънка черен печат. Имигранта трябва да допринася за развитието на обществото което го приютило, а не да мързелува и върши престъпления!

172

Анонимен

преди 5 месеца

До 173 "Това, което Ердогна не разбира, че дори и всикчите да са турци или с трускикорени, пак няма да искат, да е Турция." - че той и Ердоган не ги иска в Турция. В германия са му по-полезни.