91

Анонимен

преди 4 месеца

кеф

90

Анонимен

преди 4 месеца

"Ако не си разбрал да влезем в Шенген не е прищявка на чорбаджията САЩ, а е в полза на България." - Две неща може да са верни едновременно ...

89

aa1830

преди 4 месеца

До Анонимензащото си спомнят южен Тирол!

88

Анонимен

преди 4 месеца

До от БАН - Ако не си разбрал да влезем в Шенген не е прищявка на чорбаджията САЩ, а е в полза на България. Обаче ти понеже гледаш инереса на чорбаджията ти Русия, затова всичко, което е против интереса на Русия те дразни. Шенген за Бг означава повече пари за всички производители в България, а и не само това т.е. е полезно даже и за такива като вас, които подкрепяте интереса на Русия дори тогава, когато е в ущърб на България. И между другото не съм фен на САЩ, но коментарът ти е антибългарски!

87

Лекар

преди 4 месеца

91, и кой предизвика тая Виденова зима бе. Дали не му я спретнаха, защото беше против дивата приватизация и резна парите на отворено общество

86

Анонимен

преди 4 месеца

90% от мигрантите в Австрия са дошли през Италия, чудно обаче що не се дръвчат на италианците ?!

85

ЖИВЕЯ В16 АПАРТАМЕНТ

преди 4 месеца

И купувам най-евтините ***, защото парите не стигат до 16 апартамент.На високите етажи има, но в 16-ти и надолу-НЕ.

84

Анонимен

преди 4 месеца

До Лекар - Сериозно ли си вярваш, че "нямаме икономика". Взимам да си мисля, че си някое дете, което е пропуснало Виденовата зима и не знае, какво е да се сгромоляса икономически страната ни ...

83

Копейка,

преди 4 месеца

Ние си бяхме на печалба в бизнеса с Австрия до 1944, но дойдоха господарите ти от Масква и оттогава сме на загуба! 4 пъти ни фалира Масква!

82

45

преди 4 месеца

До Лекар - Кои производства загубихме? Всичко беше умряло почти 10 години, преди ЕС ..

81

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам тук само копейките не са на печалба и реват кат вдовици за...

80

Анонимен

преди 4 месеца

Ултиматум към Австрия за Шенген!

79

45

преди 4 месеца

До Дони - Няма да се получи. Същите старчета изпълняват заръките, на хората, които реално въртят Австрия. ъщите тези хора държа части от Била, ОМВ и прочие, но разлиакта е, че не държат само една компания, а стотиции, като БЪлгария е незначителна част от портфолиото на Била. ОСвен това, те могат да ни наранят много по-лошо, отколото ние тях.

78

Анонимен

преди 4 месеца

хаха ние сме като терорягите, повечето хора знаят как се действа в тея магазини за старите стоки за ценните и нелолоялнат конкуренция ама всички си затварят очите и сега австрия като казва че не сме готови, ние им ползваме магазините за заложници.

77

Лекар

преди 4 месеца

66, каква наша икономика бе пич, като под давление на тоя ес, закрихме сумати производства бе, да ви у ДБ-лите

76

Анонимен

преди 4 месеца

Ами хайде де, нека покажем, че държим на България. Нека има бойкот на австрийските вериги. Дори не е нужно данъчните да се намесват. Достатъчно е да спрем да им правим оборот и толкова.

75

от БАН

преди 4 месеца

Де що има несъгласни с чорбаджията ни САЩ, ще се заяждаме с тях. Русия, Сърбия, Унгария, Австрия... аз предлагам направо да нападаме Китай, че да се свършва тая агония българска.

74

Анонимен

преди 4 месеца

До 64. Какъв точно е проблема с визите за сащ. Вече ги дават на *** и пульо без проблем и една 10 годишна виза е 1000 пъти по-удобна от уейвър, който трябва да попълваш и плащаш при всяко пътуване

73

Анонимен

преди 4 месеца

"Сега австрийците мога да направят същото - граничен контрол може да няма, но имат гранична полиция. Нареждат редицата български автобуси и коли на някой паркинг и почват безкрайна проверка." - Личи си, че си Gastarbeiter. Вместо да мислиш за себе си, помисли за България. И понеже мисълта за други ти е чужда и непонятна, ще ти отговоря по твоя начин. Мен лично не ме касае, че теб ще те спират в Австрия. По-важно ми е да притиснем Австрия и да влезем в Шенген, затова подкрепям проверките!

72

Лекар

преди 4 месеца

45, всяко излизане от ес е печалба