263

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 271, глупости на квадратчета. Това е твое лично мнение :) и то не е релевантно към това, което се случва. Просто си фантазираш :)

262

Анонимен

преди 4 месеца

До"Целта е българите да са роби и да не искат много. За да се обособяват две класи - бедна и богата. Не искат да има средна класа." - ставаш работодател и плащаш големи заплати на българи и готово. На теб щом ти се струва, че другите, които рискуват и влагат собствените си ресурси са алчни - имаш възможността да го промениш. Някои от нас са заложили всичко, взели са кредити и плащат първо на работниците си и ако остане за тях, но според теб това е малко. Време е да покажеш как се прави

261

Аз

преди 4 месеца

Ще се емне от Виетнам да идва тук, като може да отиде в Сингапур за повече пари. Миналата година работех по проект със сингапурци, имаше и виетнамци, и малайци и други. И като квалифицирани кадри и като общи работници. За разлика от нас белите държави мислят и привличат хората които им трябват по правилния начин, така че те да работят дългосрочно за тях.

260

Анонимен

преди 4 месеца

Много ясно, че ще се отразят на заплатите. Никой българин няма да отиде във Виетнам, но много виетнамци ще дойдат в България, а даже после ще искат да я ползват за трамплин към Западна Европа. Ще искат да подбият пазара на труда. На мутрите работодатели не им се иска да дават нормални заплати. Те и досега все искаха да внасят от Молдова и т.н. за да им дават по-ниско. Целта е българите да са роби и да не искат много. За да се обособяват две класи - бедна и богата. Не искат да има средна класа.

259

Браво

преди 4 месеца

Трябва да поканят още работници от Конго, Заир, Бангладеш и така нататък. Те ще им работят , музиката ще свири, ще махат мазни кючеци ромките и така. Вижте в лондон, манчестър по улиците какви мауглита се разхождат и си правете сметката. Чужденеца не идва в европа да работи , а да клати европейките.

258

Анонимен

преди 4 месеца

До 273 " нормалните данъкоплатци получават НОРМАЛНО медицинско обслужване" е тука вече сега яко излъга. 90% са пияндета на острова, така че няма как да не им се занимава на медиците. А и пяниците също са данъкоплатци, така че с това дори сам си противоречиш

257

THE BEST

преди 4 месеца

Не знам за друго, но поне ще понамалеят бездомните кучета...... Днес си го видял, утре изчезнало......

256

Анонимен

преди 4 месеца

Между другото още чакам отговор на мейла. Айде,че скоро ще изфиряса

255

Анонимен

преди 4 месеца

До 273 това беше просто един пример. А пред заведенията всеки петък и събота вечер седи по един брониран полицейски ван да ги варди, защото иначе ще се избият. Не им се било занимавало хахаха. Какво ми се плюниш да ги защитаваш тия англизи все едно знаеш за какво говориш. Да не си пратил някое дете на острова и сега те е страх да си признаеш,че не е бил много добър избор?

254

Анонимен

преди 4 месеца

Какви примери даваш , не дошла линейка след пиянски бой , като са разбрали за какво става дума и са ви отсвирили , писна им от пияни , а полицията се е правила ,че помага джендърските медии да не я обвиняват в липса на "човеколюбие" , нормалните данъкоплатци получават НОРМАЛНО медицинско обслужване не знам какво работиш и какво плащаш ,но ти ако си медик на пияните ще им обръщаш ли внимание , поляците хитро си взеха своето в Англия ,но без тарамбуки и станаха трети икономически в Европа

253

Анонимен

преди 4 месеца

До 270 Какво говориш? Вече дори една Полша има по-добри показатели на живот от англия и се очаква скоро да ги задмине икономически. И това е официалната новина която се тиражираше по английските медии.

252

Анонимен

преди 4 месеца

До 270, напротив англия в момента е клоа ка за абсолютно всички класи освен може би топ 1% богаташите, които я имат за голяма банка. Всеки един англичанин ще го потвърди. Не познавам нито един човек, който да е живял там и да има позитивно мнение за острова. Когато работех там статистически взимах повече и живях по-добре от 80% от моята тогавашна възрастова група и пак не издържах на мизерията

251

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 268, Англия е кло ака, ако си бачкатор. Ако работиш на добра позиция Англия е прекрасно място. Точно както в България! Ако си човек с ограничени знания и умения и там, и тук получаваш колкото да ядеш и да спиш някъде. И да, кло ака е, ако не можеш да си изградиш средата и живота. Изобщо където и да отидеш по света, ако си нехранимайко.... си е кло ака!

250

Анонимен

преди 4 месеца

На всички дето ми хвалят NHS лично им пожелавам да го изпитат на свой гръб.

249

Анонимен

преди 4 месеца

Тук некви дъртогелници дето още живият в миналия век тръгнали да обясняват как Англия не била една огромна кло-а-кa. И някакви млади наивници им се връзват и се набутват да мизерстват там.

248

Анонимен

преди 4 месеца

До 258 Още чакам отговор. Да не се уплаши че ще загубиш баса :)

247

соц пич

преди 4 месеца

докараха по време на соца няколко виетнамци и те бяха олицетворение на пазарната частна икономика и въртяха далавери повечето, тъй че драги бизнесмени - инвестирайте в роботи и техника. ЗОВ, нема болнични и денонощно работят!!

246

Анонимен

преди 4 месеца

наште търгаши си мислят, че виетнамците ще им рабботят евтино, но нали разбирате, че и стоките и храните във Виетнам са евтини, както и ниски заплатите.Като дойдат тука и като видят колко е скъпо да не си тръгнат още на втория месец?

245

Анонимен

преди 4 месеца

До 261 В бг като имам проблем, отивам на частно и съм готов за 1 ден. В Англия и да имаш парите, пак трябва да се буташ и чакаш с плебеите по няколко седмици за да се консултираш с някакъв индиец, който едва срича английски, защото всичко трябва да мине през nhs.

244

Виетнамците

преди 4 месеца

Работят, за разлика от шведите и не идват да ни крадат данъците. А като сте големи експерти, накарайте шведите да работят! Не става, нали? Електорат!