383

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 411 Що за човек си, щом се радваш на поробването на един народ?

382

Анонимен

преди 5 месеца

До ЗЕЛЕНСКИ е велик, 11.01.2024 - 6:31, "Бои под Кременной: российская армия продвигается в Серебрянском лесничестве и выбивает врага из-под Тернов (КАРТА, ВИДЕО)" , Источник: https://rusvesna.su/news/1704887785

381

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 409 Какво локално парно? А пари за поробването на Украйна откъде ако Путин почне да устройва с локално парно всеки блок?

380

Анонимен

преди 5 месеца

Ако имаха локално парно, това нямаше да им е проблем, трябва в новите блокове или входове, да има локално парно на газ, дърва или горива, особено в северните райони.

379

през хуя ми е клоа

преди 5 месеца

ката, и русофили като теП.

378

Z.

преди 5 месеца

Не се притеснявайте моля, в Русия всичко е наред.

377

Анонимен

преди 5 месеца

Мерзни, мерзни волчий хвост. Преди една година Путин говореше с подигравка как ще замръзне Европа без безценния руски газ и нефт. Съдбата се подигра с Путин и подмосковието и части от Санкт Ленинбург замръзнаха. Оказа се че волчия хвост замръзна в столицата на великата paшка вместо в Европа. Защо се получи така ли? Защото руските царе и царедворци в това число и Путин и свитата му винаги са плюели върху живота и съдбата на руските крепостници.

376

Анонимен

преди 5 месеца

А в България, нямат аварии и поправки, а директно затваряха цели работещи елекроцентрали, блокове, от лакомия и чуждопоклонничесво!

375

Анонимен

преди 5 месеца

Голям рев на демократочните оплаквачи мяасто не могат да си намерят...Абе чудеса на природата, намерихте ли си партийните билети и червена боя че пак трябва да се пребпядисвате скоро време ?

374

###

преди 5 месеца

Ако не бяха работници във военен завод никой нямаше да им обърне внимание! На Жужака му трябват бомбачки!

373

Алекс

преди 5 месеца

В Русия живот няма.Има жизнь.

372

IVo_1

преди 5 месеца

e нали събра семействата на умрелите във войната войници на коледна вечеря. Какъв лицемер трябва да си за да го направиш? Той ги пратил на сигурна смърт, после кани на вечеря семействата... Тия вместо да се вдигнат и да го пометат тва джудже, те седят и търпят на студ и лишения... "велик" руски народ

371

Анонимен

преди 5 месеца

атлатики,какво става с контранастъплението? да видим ако отрежат половината ни тецове както искат както орязаха блоковете на аец тогава ние откъде ще търсим ток - сигурно от соларни панели сега както е -5 градуса

370

Анонимен

преди 5 месеца

Рушняка като тресне 500 мл антифриз изкарва 48 часа на -30. Ово е местен стандарт

369

Монголски слуги и

преди 5 месеца

Роби! Така е от време оно!

368

от ЮАР

преди 5 месеца

До Анонимен-- цитирам ви, защото умеете в много кратък текст да кажете много --Войник без пагон,гроб без име,деца без родител, дом без жител,спортист без знаме, глава без мозък,живот без смисъл - РУСИЯ!-- страхотен коментар! +++++++++++++++++

367

от ЮАР

преди 5 месеца

До Анонимен356Четете Историята. Конституцията на Франция днес е от 1945 година. Затова днес Франция е 5-тата Република. Това е пета поред конституция от 1789 насам. Американската е една и съща от 1776 година насам.

366

Анонимен

преди 5 месеца

Там е така.От 1917.За прединтова нямаме подробна информация.

365

от ЮАР

преди 5 месеца

До АнонименЕвроатлантиците не се роим. Много сме по принцип. Мнозинство сме. Защото предпочитаме БМВ пред Москвич. Предпочитаме къща с еднофамилен двор пред панелка. Предпочитаме да ходим по света на екскурзии, отколкото до чинията на Бузлуджа. Взимаме авиона когато пожелаем и закъдето искаме, вместо да молим милиционера за открит лист или изходни визи. Не искаме кал, а хубави улици. Сами решаваме какво да правим, а не парт. секретар или някой мързелив държавен чиновник да ни дава наклон.

364

Читател

преди 5 месеца

Е как да се отопляват?! Имат газ,нефт,въглища дървесина за отопление,но.....при минимална заплата от 01.01.24 от 370 лв(с указ на великия ***,който обеща до 2030 да я удвои) дали тия взимат средна 1000 евро за какво по-напред? С какво да се отопляват? Да се лекуват? Да ядат? Дано още малко да пооправлява да та я довържи напълно!