54

Наблюдател

преди 5 месеца

Ама бил "мафиот", бил "Боко", "Еднокнижник", "мутра"...? Всички заедно, под вдигнатия юмрук на Радев доказаха че не могат да управляват като него! Само с евтина помия не става товарищи, иска се и малко акъл!

53

Анонимен

преди 5 месеца

Нашето чудо тепърва предстои.Тоя така се е нахъсал за нови кражби,че вече губи търпоние до ротацията,където не Гаргамел,а пак той ще командва.Дупе да ни е яко.

52

иван

преди 5 месеца

Сайтовете са пълни с криминални типове.Всеки ден от сутрин до вечер ни заливат със снимките им. Това ли е елита на България. Ето затова не ни искат в Шенген.

51

Боко с дупето широко

преди 5 месеца

Боко е слаб управленец ,но силен лъжец и крадец. А и Меркел вече я няма Боко да и го тъпче ,че Германия да е по-благосклонна към България.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Изглежда,освен политици,ще трябва да си внесем и народ,щом за 12 години хората не разбраха какъв мафиот ги управлява.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Тежко е наследството Борисово. Ще трябва да минат години.

48

Герб са гадове

преди 5 месеца

Абе ти беше пълен ама управлението ти ни върна 15 години назад. Преди да поемеш власта Румънците бяха с две обиколки зад нас сега са три напред и се молим да не ни отделят от тях за Шенген. А тези сегашните не са управляващи а изпълнители на посолството.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Да, слабио тъпчат чекмеджето.

46

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 5 месеца

ТОЗИ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.БАКИИТЕ СЛЕД НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ СЕ ПОПРАВЯТ ГОДИНИ НАРЕД,ТОЛКОВА ИДИОТЩИНИ Е НАТВОРИЛ.

45

Тангара

преди 5 месеца

Опонентите, с които заедно управлявате в Парламата и Изпълнителната власт са слаби управленци? Значи и вие сте слаби управленци;))) Тикво, веке яко та фата старческата деменция, я си въри в Банкя при "Възраждането";))) И стига си са пънал по медиите;))) Не мой хем да управляваш, хем да не управляваш;))) Ясно че, управляваш и слабото управление се дължи на самият теб. Отиде, изпирането, Бойко, ние не сме глупави!;)))

44

Наблюдател

преди 5 месеца

София завзеха властта червени, тъмно червени и розови комунисти! Да им е честито на софиянци! Бонка пускаше сигнали до Брюксел за всяка крива плочка! Сега ше им се връща! А пък Терзиев докато стои в сянката на розовите еднорози, никога няма да излезе от своята нилеадекватност!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Няма ли да отскочиш до Истанбул да си видиш отрочето?Мис бикини си купи разкошен апартамент там,след продажбата на къщата в Барселона,но ако не я навестяваш,току виж залюбила някой турчин.

42

Анонимен

преди 5 месеца

бая милиарди прибра толупа

41

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов и Пеевски са на кормилото на държавата, а акад. Денков и останалите са само проформа и говорители на двамата. Тези от ПП/ДБ са сложили някой и друг залък в устенцата си и си въртят опашчиците послушно инвеселео, причвайки от време на време до посолството за бонусче. След ротацията Баце ще хване открито юздите и тогава, ех тогава предвиждам такъв живот, че само си викам даноооо!

40

Анонимен

преди 5 месеца

Много е добре хем да си "първа политическа сила", хем да не правиш правителство, хем да се държиш като опозиция. Ама толкова си може горкичкият.....Да му мислят тези, които са гласували за него....

39

Анонимен

преди 5 месеца

Къде се изгуби "каскета"? Искам с хладнокръвието с което скъса онзи лист с оставка, да скъса и което е останало от реномето на Баце.

38

ПП/ДБ

преди 5 месеца

До 37 изборът да не правиш коалиция с престъпници, санкционирани по магнитски, олигарси - винаги е по-добър. Конституционните промени които се приемат в момента са писани от Пеевски. Няма нормален човек, който да е съгласен с това.Да не забравяме и, че ПП трябваше да са в затвора за държавна измяна след записа в който казаха, че подменят службите след синхронизация с посолството на Америка. И ти си за затвор понеже не го вдеваш или най-малкото да те изгонят в Турция.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Некво фалшиво самочувствие напира у Чекмеджан паша. До ротацията има време, не се знае баш пашата от Сарая какво ще реши и дали това самочувствие накрая няма да му излезе през ... .. . :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

36

До 37

преди 5 месеца

Виновни са всички наивници и продажници,които гласуваха за него.ПП нямаха друг изход.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Каза,най-кадърния крадец,оставил страната на дъното,а той богат като Крез.Затвор,а не управление за теб!