108

Анонимен

преди 4 месеца

И ако имаме камери навсякъде, законово те са доказателствено средство, санкцийте са вдигнати до Космоса - то можеше да се окаже, че тази парцалеса е карала 20-на километра с 10 000 лева/час! Удивително! Да видим тогава, "спонсора" на "жипката" ще бъде ли петимен да плати и сутрешния анфетаминен ентусиазъм на кифлата? Разберете - само якото дране може да отсее тези джигити! За повечето - санкция по скъпа от колата и кауш. А богатите... еми, те "също плачат" в един момент, нали!

107

Анонимен

преди 4 месеца

Радвам се, че харесахте коментара ми, че медийте правят тези човешки отпадъци известни! Не бих се зачудил, ако тая кифла е закусила и амфети, щото да добие това "влечение" към славата! Но.., има и нещо друго. Време е човешкия фактор да "напусне" наказателния процес! Какво казвам? Първо - законово камерите трябва да добият "доказателствена стойност" а не всеки посредствен адвокат да се упражнява. Второ - софтуер за средна скорост между две камери - и камери навсякъде. Да видим после мераклийте.

106

Анонимен

преди 4 месеца

Кифлето не е знаело с колко кара,да не е радар,снимала е километража защото и направило впечатление че показва много,помислила е че е развален.

105

Далай Лама

преди 4 месеца

Явно мис Силикон има силикон в тиквата си . А колко много са такива като нея !!!

104

Анонимен

преди 4 месеца

Не че нещо ама,тая адвокатка май не знае че живее в България а не в САЩ ,кифлата може да бъде наказана единствено по зекона за движение по пътищата с глоба и отнемане на книжката. Разсъжденията че умишлено карала с еди каква си скорост съзнателно че може да убие човек, адвокатката може да си ги завре където се сети. Всеки който кара с 30,40 50 км също съзнава че с тази скорост може да убие човек, включително и адвокатката. Дайте да я вкараме в затвора тогава.

103

Анонимен

преди 4 месеца

Миналата година джадаите ни показаха как става. Убиваш дете, (щото в населено място ако трябва и с 30 ще караш) и те колят на място. Да видим дали пак в това село някой ще прегази дете..да не дава Господ. Те така навсякъде ако се случи нещо такова. Особено на пешеходни пътеки, колиш на място и после ти си с условна ..след години

102

Аз

преди 4 месеца

То само "мис силикон" да се държеше като дивак на пътя щеше да е добре. Всякакви такива бесни бушмени тряба да бъдат отделени от обществото!

101

Смел Гибсов

преди 4 месеца

Ех Фиона Фиона за къдя бързаш ва ....

100

Анонимен

преди 4 месеца

Ми неее, нормалните западни общества няма как да приемат някакъв суек дето техните са крали кинчи и му купили някакъв кошник да кара с 300 км/ч. Тва че има малка п.шка или силикон в г.за оправдание ли е за да се убие човек. Сутринта по околовръстното пак някакви такива си мислеха, че са на Ф1 и с една порутена шкодичка се врязваше между колите. Ако стане нещо тоя ще е с условна най-много, т.е. кво трябва на место ли да ги трепим ако направят нещо или да чакаме условната след 10 г. дела

99

Mirabelle

преди 4 месеца

Пробита държава

98

Нане Вуте

преди 4 месеца

Нормално за индивид на които не само циците са пълни със силикон, но и главата!!!!

97

Анонимен

преди 4 месеца

Aз съм на пуросангуе, топ спид 320, ускорение 3.6

96

Анонимен

преди 4 месеца

Стига сте коментирали, това общество не обича справедливостта.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Все ѝ трудно на тая държава да наказва престъпници, а и е много лесно да кара непрестъпниците да страдат. Нищо не работи както трябва тук.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Първо е случила на качествени гуми с правилния индекс и второ голям късмет е извадила развивайки такава скорост по наша псевдо автомагистрала.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Zeekr 007 - 2.6 секунди ускорение до 100 км/ч, цена 44 хиляди долара, обурудване както в немска кола лукс класа от порядъка на 120 хил долара.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Явно отлично работи щом.кара мерседест който дига 300 км

91

Анонимен

преди 4 месеца

Че какво е виновен шофьора щом като производител на автомобил е направил превозното му средство да се движи с такива скорости? Я да предположим, че не човек шофира а "изкуствен интелект" also known as "Автопилот" тогава какво правим? Кого ще съдят, колата ли, производителя ли? Кого. Вие сте хора които не виждате и 10 см пред носа си, тръгнали сте да се правите на компетентни. хахахаха

90

Анонимен

преди 4 месеца

Aз съм на урус.

89

младен

преди 4 месеца

Иначе за визията и - ЕГА И ВАМПИРА!