16

Ситраен Филанкиши

преди 4 месеца

А пък мене ме опанаха брутално отзад, чак ми обърнаха газо. Ама *** й срам и си мълча.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Руса римлянка :)))

14

Е,и?

преди 4 месеца

Че жълтите жилетки във Франция също ги стреляха с гумени куршуми, димни гранати, водни оръдия. В САЩ пък стрелят на месо с бойни патрони.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ираните феминистки,з аблхосаните студенти и студентки бяха троянският кон, кйто доведе до "революцитя" и върна страната 300 години назад. Сега си мислят, че същите ще оправят раблтата ... Ха ха ха... Успех! Цашоо за трагедията о страднията на тазо жена :(

12

Бау

преди 4 месеца

До ПутинЯ ми кажи за последните 130 години какво добро е излязло от вас бе. Едно нещо.

11

стига бе

преди 4 месеца

А във Франция кого извадени очи имаше на жълтите жилетки? Защо е това избирателно отразяване на събитията? Ок, пишете за иранката, но напишете и за франсетата.

10

Германия

преди 4 месеца

определемо е по-блозо! А и за борбата на жълтите жилетки срещу кривия макарон нищо не сте писали!!

9

Продължете моля!

преди 4 месеца

Раскажете и за съдбата на американците въстанали срещу капитола!

8

До 2

преди 4 месеца

Влез в която търсачка искаш и напиши Иран през 70-те. Ще видиш, че древвата персииска цивилизация, която по това время е модерен Иран е била съсипана от твоите ингилизи и американци за петрол.

7

АнонимеН

преди 4 месеца

БАЙДЪН ОБЯВИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМАЖЕ ПРОВАЛА НА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО В УКРАЙНА ОТ СТРАНА НА УКРАЙНА ПРЕЗ 2024-ТА ГОДИНА И , ЧЕ ИМА НЯКОЛКО ВАРИАНТА !! ЗА СЕГА ГЛАВНИТЕ СА БУТАНЕ НА РЕЖИМА В ИРАН И ВЗРИВЯВАНЕ НА ЗАЕС КАТО ОЩЕ НЕ Е РЕШЕНО КОЕ ЩЕ Е И Е ПРЕДВИДЕНО ЗА ОКТОМВРИ 2024-ТА

6

Едно не разбирам,

преди 4 месеца

защо си топим човката в чуждите работи? Грижим се на Украйна, страдаме по Навални, скърбим за опозиционерите в Беларус, а сега и за правата на жените в Иран ли? Не мислите ли, че отидохме извън възможностите на страната ни?

5

Анонимен

преди 4 месеца

Пълним вестникарските колонки с глупости за Иран, Филипините, муджихидините и всякакви други. за да не пишем как е при нас, в прекрасния Свободен свят. Впрочем, за пръв път чувам за иранка с име Мерцедех.

4

БГ

преди 4 месеца

Глупава платена жена.Ще станете по-гиляма *** от България, ако тръгнете по западния път.

3

Путин

преди 4 месеца

Моите ирански приятели знаят какво правят, заедно полагаме усилия за един по-добър свят!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Eй тая дивашка, средновековна страна е основен съюзник на нашите копейки!?! Надявам се ако Тръмп дойде на власт, да се погрижи за Иран! Предния му мандат само ковид - пандемията ги спаси, но сега ще има много време да довърши започнатото...

1

Анонимен

преди 4 месеца

Почнахме да подгряваме публиката за Иран.