73

Анонимен

преди 4 месеца

Евроге-о-вете са зле, само у Русията е рай! Там са доволни сви-не и никога не протестират!

72

v

преди 4 месеца

Тия жалки фермери са Путинисти и предатели да ги пращат на Руския фронт...За Укрия пари нема те за тех искат безсрамници...

71

Анонимен

преди 4 месеца

Германия получаваше не евтина газ, а супер евтина газ, освен това стомани, алуминий, цветни метали, редки метали с които захранваше индустрията си, сега тази евтиния я няма, и продуктите които произвежда стават ужасно скъпи и неконкурентноспособни, или с много малки печалби, положението им е зле с тенденция да се влошава.

70

ъ

преди 4 месеца

Горките български евроатлантици. Напоследък им се налага яко да бачкат за центчетата от Козак. Пък какви глупости трябва да пишат, не е истина просто. Сигурно къркат/шмъркат нон стоп, то иначе не се издържа.

69

Анонимен

преди 4 месеца

Какви 50 милиарда за Украйна ? Украйна не е страна от ЕС . Който му харесва нека ходи там .

68

Анонимен

преди 4 месеца

Да вдигат Вермахта и айде на "източния фронт", че протежетата им в Украйна привършват човешкия материал. Един път германец, винаги германец.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Не са само горивата. Русия е един от най-големите износители на изкуствени торове за селскто стопанство. Изключително евтини и качествени. В началото на СВО щатите забраниха временно вноса им но и тамошните фермери се вдигнаха и забраната падна. Метали, дъвесина... Войната е към края си. Цяла Европа, без България естествено, страда от ограниченията и забраните. Протести има навсякъде. Не с такива мащаби но достатъчно показателни за настроенията на демоса. Ама нали сме демокрация...

66

Анонимен

преди 4 месеца

Въобще не ми пука за бюргерите и тъпите им проблеми. Нали спасяват планетата Земя от затопляне... Какво искат. Цял ЕСЕС управляват. Да се оправят.

65

АнонимеН

преди 4 месеца

ГЕРМАНИЯ СЕ ИЗТОЧВА И ТО НЕ ТОЛКОВА ОТ БЕЖАНЦИТЕ КОЛКОТО ОТ ГЛУПОСТИ КАТО БОРБА С КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ ! ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ САМАТА ГЕРМАНИЯ ЩЕ ДАВА ПО 210 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА ТОВА!!!ИМА ЕС ТО СИ ИМА ФОНДОВЕ ТО ДА ДАВА ЗА БОРБА С КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ!!! ПРЕДЛАГАМ ОТ 160 МИЛИАРДА ЕВРО КОИТО СА ОСТАНАЛИ ЗА ТАЗИ ГЛУПОСТ ДА СЕ ДАДАТ 60 МИЛИАРДА ЗА ДА НЕ СЕ ОРЯЗВАТ НИ ФЕРМЕРИ НИ ДРУГИ В ГЕРМАНИЯ И 50 МИЛИАРДА ЗА УКРАЙНА И ДА ОСТАНАТ 50 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА БОРБА С КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ПРЕ ДОСТАТЪЧНО СА :D

64

Аноним

преди 4 месеца

Войната в Украйна докара тези протести Евтината газ от Русия вече я няма и ето ти невиждана инфлация и затягане на коланите и Докога така Путин си иска да избива хора да завладява територии и къде са тези които да го спрат

63

Анонимен

преди 4 месеца

За яйцата ли?

62

Анонимен

преди 4 месеца

Приказката изпаднал германец идва от там че са идвали в България да търсят препитание по време на голямата депресия в Германия, нещата вървят натам че пак ще почнат да идват насам изпаднали германци, само гледайте

61

АнонимеН

преди 4 месеца

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДОКАРА ГЕРМАНИЯ ДО ЛЕКА РЕЦЕСИЯ ЩОМ И СЕ НАЛАГА ДА СЪКРАЩАВА РАЗХОДИТЕ И ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ Е ДВОЙНА И ТОВА СЕ ОТРАЗЯВА И НА ГЕРМАНИЯ И НА ОСТАНАЛИТЕ В ЕС!!! ГЕРМАНИЯ ТРЯБВА ДА СИ ОТМЪСТИ ЗВЕРСКИ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА С ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ

60

До табанчето на Паси

преди 4 месеца

Трабант е германски автомобил, а конкретния, който си посочил ще бъде издигнат на мястото на ***. Този автомобил е най-важния в съвременната ни история защото с него влязохме в НАТО!!! А протестиращите фермери са членове на компартията в Германия и подкрепят Путин.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Германия, да не се притеснява. Няма да оставих хората гладни, ще им пратим от Осссраинското зърно и без това немой смогна да го ядем. Че и качеството му е почти като европейското годно за консумация.

58

хе хе хе

преди 4 месеца

Тези протестиращите, сигурно са германските "копейковци". Плащат им по 4000 лева. Нали така бе, атлантици родни:)

57

АнонимеН

преди 4 месеца

ГЕРМАНИЯ ИМА ОТ КЪДЕ ДА НАМАЛИ !! ОТ 210 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА БОРБА С КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ СМЪКНА 50 МИЛИАРДА ЕВРО И СЕГА СА САМО 160 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА БОРБА С КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ. МОЖЕ ДА СМЪКНЕ И ОЩЕ 50 МИЛИАРДА ЕВРО! ТОВА ПЕРО БОРБА С КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ Е ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА :D ПРАВИ СА ДА ПРОТЕСТИРАТ!!! СУБСИДИЯТА ЗА ФЕРМЕРИТЕ Е ПО ВАЖНА ОТ ИЗМИСЛЕНИ РАЗХОДИ ЗА БОРБА С КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ В ГЕРМАНИЯ!

56

Райнхардт Хайдриихт

преди 4 месеца

УЛАФ СОЛЦ === ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ДА ПЛАЩАШ ЗА УКРАЙНА...ТРЯБВА ДА ВДИГАШ ПЪТНИ ДАНАЦИ, ВИНЕТКИ, ДА ОРЕЖЕШ ПАРИТЕ ЗА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ, ЗАЩОТО ТРЕБЕ ДА СЕ ПРЕНАСОЧАТ ЗА УКРАЙНА....АМА НЯМА ДА Я БЪДЕ...ГЕРМАНЦИТЕ УМИРАТ ОТ ГЛАД И БЕЗПАРИЧИЕ..ИСКАТ РАЗТУРВАНЕ НА ЕС. И ВРЪЩАНЕ НА МИТАТА И СТОКОВИТЕ И ТЪРГОВСКИ ДАНЪЦИ ЗА ВНОС ОТ ВСЯКАДЕ==ФРАНЦИЯ, ПОЛША ИТН. !!!.ТОВА ВЧЕРА ГО ЧУХ ОТ 10 ФЕРМЕРА..ИСКАТ СМЪРТТ ЗА ЕС.

55

Анонимен

преди 4 месеца

ТОЙ ШОЛЦ ЗАЩО ИЗБЯГА ПРИ АРАБИТЕ.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Германия беше силна с евтините ресурси които получаваше, сега ударно се деиндустриализира, от стотици милиарди излишъци, сега има стотици милиарди дупка в бюджета и ще става много зле, пък вие си правете изводите, нали не сте прости.