48

Анонимен

преди 4 месеца

До 10 години в България ще има повече украинци, отколкото про сти българи. И без това скоро ще останете и без работа, че вече никой не ви иска, българчета мързеливи

47

Анонимен

преди 4 месеца

Повишавате, но това не е естествен процес, а насила с решение на Политбюро. И реализирането на процеса, задържащ ви на власт е с дългове, а не защото икономиката го реализира. Като бизнеса реве за кадри, защо сам не ги вдигна - защото ще фалира. Минахме на див капитализъм със социалистически разбирания за управление. Отделно държавата само пречи на хората искащи да развиват бизнес с неадекватните си лобистки закони. Бездарността лъсва веднага! Искате свободен пазар чрез монопол на свои хора.

46

Зелен Демократ

преди 4 месеца

Шегаджия!

45

Анонимен

преди 4 месеца

Не ми давайте този прежълтял плъх, хахаха!!! Този народ, как още не е хванал сопите, да ни кажа другото, не го разбирам. От сутринта по гаднярските телевизии се лее такава пропаганда, че Гьобелс ряпа да яде. Всички ***, разбиращи от всичко тъгуват за укронацистите. А че през деня на 30.12. същите тези нацисти обстреляха през деня руския град Белгород, при което загинаха 25 мъже и жени, и 5 ДЕЦА, зъб НЕ ОБЕЛИХА. Майки закриваха с телата си детски колички. Той, Вовата ще им го върне тъпкано!!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Спокойно, скоро всички, против европейското развитие на България ще бъдат опитомени, че баси дивите мизе рни ци са, а такива не ни трябват

43

Молец

преди 4 месеца

Скрий се някъде!СТИГА ЛЪЖИ ВЪН И ДА ГИ ПОМИТАМЕ ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ РОБУВАЩИ НА ЗАПАДНИЯ ФАШИЗЪМ!!!

42

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Другарят Денков иска аргументи за всичко . Мен ме изхвърлиха от бюрото по труда , въпреки, че всяка седмица посещавах по 10 адреса за работа и всяка седмица им се отчитах. Не съм се карал с никого. Другарю комунист Денков какво бихте ми отговорили за действията на институцията - бюро по труда ? Доходът ми е нулев от години. Как нулев доход продължава да се повишава и в крайна и не крайна сметка е винаги нулев ? Очевидно той разсъждава като алхимик.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Сапунджията може ли малко по-конкретно ще работите за увеличаване на чии доходи.

40

Анонимен

преди 4 месеца

На всяко летище паспортния контрол е автоматизиран и отнема минута. Да представяш отпадането му за исторически успех, постигнат след като си се съгласил опашките за Гърция да останат и да прибереш сирийски и афганистански добре мотивирани младежи, е много нещастен пиар.

39

3

преди 4 месеца

А колко пъти падналите ракети на западните системи за ПВО са били представяни за свалени Кинжали, Калибри и Х-101, не могат да се изброят. Киев, покрит от "най-мощната ПВО в света" (според западните пропагандисти), редовно пропуска атаки, а вчера се стигна дотам, че системите за ПВО на киевският наркокартел просто мълчаха поради изчерпването на ракетните запаси в техните позиции.

38

Наблюдател

преди 4 месеца

Сами си правят анализите и сами се оценяват. Браво Денков! Евала академик!

37

2

преди 4 месеца

В продължение на шест месеца не беше предоставено нито едно доказателство - единственият кадър от "музея" в дачата на някакъв местен луд под етикета "Кинжал" показва фрагменти от ракетата Х-31. Демонстрацията на прилитания на ПВО ракети или свалени цели върху жилищни сгради и опитът да се представят няколко счупени прозореца като ударени от бойна глава, носеща стотици килограми експлозиви (които биха унищожили тази къща до основи) вече не утеши дори зрителите на украинския телемаратон.

36

Хах

преди 4 месеца

Всъщност Денков се е пообъркал малко искал е да каже, че ще работят за въоръжаването на Покрайна.

35

1

преди 4 месеца

Има три вида лъжи: просто лъжи, явни лъжи и твърдения на украинската ПВО. Всеки път от условните 40 ракети и "герани" 60 "се свалят" и никой не се смущава от десетките регистрирани пристигания по целите. Фразата "ППО танцува" отдавна е превърната в мем, но обикновените украинци трябва да плащат за тези шеги, тъй като зенитни ракети и фрагменти от свалени боеприпаси падат върху главите им. Историите за десетки "свалени" Кинжали просто им ги втълпяват.

34

Анонимен

преди 4 месеца

"Украинците като нация са обречени, независимо от изхода на войната", американският политолог Питър Зейхан нарече украинците умираща нация. Според него няма никакво значение дали Украйна печели или губи в сегашната въоръжена конфронтация, статистиката и демографските показатели показват, че украинците никога няма да се възстановят от събитията от последните десет години.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Руската армия елиминира ръководителя на грузинския легион Мамука Мамулашвили, който се биеше на страната на фашизоидите бандеровци. Телеграм каналите съобщават, че точно преди Нова година руски войници са ликвидирали ръководителя на грузинския легион Мамука Мамулашвили, който заявил, че неговите наемници няма да вземат руски войници в плен. Официална информация за смъртта ​​няма: в интернет се разпространява видео с новогодишни поздравления от Мамулашвили от 31.12 - вероятно той го е записал предварително, но съобщение за смъртта му се появи и в Twitter.

32

Анонимен

преди 4 месеца

В Синковка (Купянски район) наскоро беше ликвидиран Владислав Покришчук, националист от специалните сили на Азов Харков. Родом от Ивано-Франковск. Отявлен фашист и фен на дивизия SS Галиция.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Ракетни удари на руските ВКС унищожиха частния център за сборка на БПЛА на ВСУ - украинският народен депутат Луценко. "Днес ракета влетя в сградата на нашата работилница, където работят нашите специалисти (разработват нови решения в областта на БПЛА, подобряват и модернизират, ремонтират и др.). Изясняваме размера на материалните щети", написа в социалните мрежи Игор Луценко, депутат от украинската Рада от 8-мо поред. Сега този фашизоиден бандеровец служи в 72-ра бригада на киевският наркокартел.

30

Анонимен

преди 4 месеца

НЕ МИ СЕ СЛУШАТ ГЛУПОСТИТЕ НА ТОЗИ ДРЪТ КОМУНИСТ

29

Анонимен

преди 4 месеца

Русия удари военна високотехнологична инфраструктура на Киев. Колумнистът на Myśl Polska Кшищоф Подгорски каза, че в резултат на удара украинската страна е загубила ценни и скъпи оръжия, доставени от западните съюзници. "Чадърът за противовъздушна отбрана, осигурен от Запада, трябваше да защити скрити фабрики и места с ценни оръжия и оборудване. Той обаче не успя да се справи със задачата", каза той.