175

Анонимен

преди 4 месеца

до 182 Ударил няколко цивилни? Ударил патрулки???? Откъде си го изсмука това бе? От кой пръст? Единствено е имало опасност да блъсне едно ченге с колата си и след това патрулка нарочно се удря в колата му за да го спре. И след всичкото това този човек който е невъоръжен казваш че си е заслужавал да бъде убит???? Ти си за Карлуково бе!

174

мвр-убийци!

преди 4 месеца

За милювците човешкият живот не струва и пукната пара!

173

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 182ама забравяш да поясниш че преди това полицията го гони 30 минути из центъра на града...удря няколко полицейски коли...и няколко цивилни ....кара в насрещното ....иначе свесно момче бе НАШЕ МОМЧЕ!

172

Анонимен

преди 4 месеца

Невъоръжен човек спира автомобила, ченгетата го вдигат от шофьорското му място и получава инфаркт веднага??? Здрав прав мъж борец..... от ченгетата ли се е уплашил толкова много, че сърцето е спряло от страх като на заешко сърце? На кого ги разправят тия идиотиии полицейски. Ние на 7 години деца ли сме? Даже и те няма да повярват на тази ченгеджийска версия. Жалко е че няма да има осъдени от тия които са го убили.

171

хехе

преди 4 месеца

До :)а дали е така ?? Кой ..кой ще ми каже ...а дали е убит...кой кой ми го казва....айде стига детски приказки...ПОМНЕТЕ ПРЕГАЗЕНИТЕ ДЕЦА ОТ ТАКИВА ТИПОВЕ КАТО ТОЗИ!

170

да бе да

преди 4 месеца

До Анонимен 17620 минути го гонят с патрулки..блъска полицейски коли ....блъска цивилни превозни средства....не изпълнява нареждания на полицай ....кой е този който си позволява из центъра на града да прави родео.....ако блъсне детето ти за секунда няма да се поколебаеш да му дадеш присъда ...заради такива типове мрът деца по улиците.....да ги прибират в Затворите... те там няма да ги бият ...ще ги галят....

169

:)

преди 4 месеца

До Анонимен 174 Загадката в случая е защо са го убили? Иначе всичко изглежда предварително планирано. Предумишлено убийство. Не е зле журналистите да покажат "децата", подали сигнала, защото сигурно са с досиета за кражби и други дребни престъпления.

168

мвр-убийци!

преди 4 месеца

Това е! "Убитият е знаел нещо и е бил заплашван преди случката."

167

Анонимен

преди 4 месеца

До да бе да, това че не е изпълнявал разпорежданията на полицията е версия на полицията, за съжаление човека е убит и неговата версия няма как да я научим, но от личен опит ще ти кажа че в такъв случай на сигнал до 112, при който няма пострадали хора, дори няма да изпратят и 1 екип, просто защото случая не е спешен, а тука 9, не ти ли е малко странно?

166

Анонимен

преди 4 месеца

до 171 Брачед, ние говорим хипотетично ако е имал огнестрелно оръжие. А то даже и нож няма. Ченгетата го убиха. Това е истината. Убиха невъоръжен човек.

165

Анонимен

преди 4 месеца

Бай Дрън, чувал ли си заповедтта " Пусни оръжието на земята веднага" без човека даже да го е вдигнал срещу полицай или полицаи? Аре сега Бай Дрън ми кажи ако човекът не изпълни тази заповед и реши да вдигне пистолета си към тях и го вдига няма ли да го застрелят като куче за части от секундата? Казвай бързооо веее, кравар? На това ли казваш превантивната мярка от страна на полицаите ве, кравар??

164

да бе да

преди 4 месеца

абе дайте да погледнем реалността...не бит напразно! мен що ме не бият? Защо е бягал ? Защо не е изпълнявал нарежданията на полицията?Все въпроси без отговор...пък иначе полицията виновна..В БГ всеки се мисли за цар господар и свободен да прави каквото си иска...няма по силен от него...и той знаепък после що так пък що пък иначе... полицаите трябва д имат респек...и когато се говори с тях да се има в предвид, че те са представители на властта. всякакви химанитарни организаций нямат думата...

163

:)

преди 4 месеца

До Анонимен 165 Защо изобщо обсъждате огнестрелно оръжие, като в случая и нож не е намерен?

162

Закривай милицията!

преди 4 месеца

Най-корумпираното министерство!

161

Анонимен

преди 4 месеца

до 167 Не ве, получил е инфаркт....пардон самоубили са го.

160

Анонимен

преди 4 месеца

Значи обобщавам: 9 патрулки са били заплашени от водач на МПС , който не е имал нито огнестрлено оръжие, нито нож. И според българските закони са го убили. Точка.

159

Анонимен

преди 4 месеца

Защитниците на мафията са убили човек.

158

Анонимен

преди 4 месеца

до 154 Бай Дрън, бай кравар...къде ми сравняваш превантивно убийство със ситуация където човек е извадил пистолет към полицай и тръгва да го насочва към него? Ти краварец дърт в твоята скапанааа държава трябва най-добре да го знаеш. Там вдигнеш ли оръжие срещу полицай и директно те разстрелват. Или американските закони са много примитивни викаш, кравар? Казвай бързо веее, кравар!

157

Бай Дрън

преди 4 месеца

156, превантивно убийство значи викаш :) Ами да вземат да ви избият и вас превантивно, да не би някой ден и вие да се движите с нож.

156

аха

преди 4 месеца

Не знам каква е тази група непълнолетни през нощта, в бензиностанция. Гориво ли са зареждали, нищо че нямат право да шофират? Или нещо са търгували? И как така човек който явно е доста див, ще им вади нож? Явно го е било страх от тях.