53

Анонимен

преди 4 месеца

България се задължава и да предоставя гориво, храна и всичко нужно на съветските войски. На практика примирието узаконява положението на страната като окупирана от съветската армия държава. Установено е, че окупацията от Съветската армия и издръжката на съветските войски в периода 1944-1947 година е струвала над 133 милиарда лева. Така е изглеждала България през черната 1944 година, която поставя началото на тоталитаризма у нас.

52

Анонимен

преди 4 месеца

СЪДИИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МАФИЯТА В СТАРА ЗАГОРА

51

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално е съдиите да си правят отвод по едно поръчково дело, скалъпено от НПО-таТа, които лобират за Истанбулската конвенция.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Така 9 септември 1944 г. се превръща в повратен момент от историята на страната. Тази дата довежда до огромни промени в българското общество. На 10 септември полицията е разпусната и е създадена Народна милиция, съставена най-вече от партизани. Следва вълна на насилие от комунистически групи срещу всички техни противници. На 12 септември 1944 г. излиза Постановление на правителството за арестуването на министрите от кабинетите между 1941 до 1944 г., на народни представители и на военни.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Този случай се ползва за политическа пропаганда - това няма да е процес, а извратен розов другарски съд

48

БГ Реалност

преди 4 месеца

Това го има само в България да си правят отвод или има доказателства или няма съди го на тази База и къде е министъра на Правосъдието в този случай Да ги пита що всичките отвод правят

47

Анонимен

преди 4 месеца

В малка и мизерна комунистическа българия всички ги е страх. Системата още от комунизма си работеше за тях(ДС и агентите и болшевиките)те си бяха превзели държавата от хората и с този измислех преход който спретнаха държавата пак си е тяхна. И си правят каквото искат. Нали не сте си мислили, че това е вашата родина? или вашата държава?

46

До 49

преди 4 месеца

До От улицатаКолко прогресивно, колко цивилизовано - улично правосъдие. Какво следва? Феминистка ЛГБТ инквизиция?

45

От улицата

преди 4 месеца

Дайте го на нас, ние ще го накажем безплатно. С макетен нож от новите модели.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Е как така нали управляващите промениха конституцията и проведоха съдебна реформа? Казаха, че сега вече ще има работещ съд и прокуратура и справедливост за всички Българи?

43

До 41

преди 4 месеца

И защо съдиите ще ги е страх от този ***? Съдиите много лесно биха го осъдили, ако имаше доказателства срещу него, но такива очевидно липсват, а знаем какво ще последва ако има оправдателна присъда - скандали и оставки. Не го защитавам Георгиев, но не може да бъде осъжден човек без доказателства, в една правова държава съда е независим, а не подчинен на някакви НПО-та.

42

nimportequi

преди 4 месеца

Щом руската пета колона толкова го подкрепя тоя касапин значи е техен човек и съдиите явно са техни хора, а гарван гарвану око не вади...

41

Анонимен

преди 4 месеца

Като гледам коментарите на разлютените фемини тук, по-добре отвод, отколкото влачене напред-назад заради сламената кукла на ИК Дебора, която дори не е видяла лицето на нападателя, ама го разпознала по парфюма, видиш ли...

40

от БАН

преди 4 месеца

Това са глупости, не ги е страх съдиите да не ги бият. Страх ги е да не изгубят "приятелството" на бандюгите управляващи България. С една дума, да не изтърват келепиря.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм сорос, аз съм сорос, тук съм

38

Анонимен

преди 4 месеца

В нормална държава, този вече щеше да излежава поне десятка. Но тук дори съдиите ги е страх да вземат делото. Все още си живеем в 90-те години, колкото и да се правим на слепи. Мутрите имат власт дори повече от законодателството.

37

с. Гьонсуратова

преди 4 месеца

Дисциплинарно уволнение на всичките! Корупцията върлува! Не могат да го осъдят, че до оня ден им е плащал и знае много! Не е удобно да го осъдят, че ще пропее здраво! От друга страна пък не е удобно и на такова публично дело да го оправдаят, както правят на другите дела, които не излъчват по новините!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Въпросния Георги Георгиев е вече осъден от медии и НПО-та, това е новата правораздавателна система, който е набеден за виновен го отнася. Тук няма да има съдебен процес, няма да има търсене на истината, няма да има справедливост, а лов на вещици.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Това с отводите е много удобно явно. Излиза, че един магистрат може да каже Аз не мога честно да се произнеса по това дело. Разбирам ако беше делото на брат му или жена му, но при отвод от дело, с което няма явна връзка, трябва да има някакво разследване.

34

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

Никой съдия не иска да го возят в багажник и да го режат с макетно ножче...