9

Питах ChatGPT

преди 5 месеца

Русофила нормален ли е? Отговор: Русофилията е болест, колкото по-прос е човека, толкова по-вероятно е да се разболее.

8

Анонимен

преди 5 месеца

До Дачо. Има 4 (словом 4) коментара преди тебе бе де ги виде многото ?

7

Анонимен

преди 5 месеца

Скуствения тилект винаги отговаря на въпросите като комцомолски цикритар. Даже се чуда оня нашия камиловоз да не би да е със скуствин тилект.

6

Анонимен

преди 5 месеца

тва сериозно ли някой го е обърнал на статия :)то вярно, че експертите 'дет ги цитирате иначе, всичките са без пукнато левро и никой им не вярва, ама да питате за финансов анализ и съвет тоя бот, си е остъргване на дъното!

5

Дачо

преди 5 месеца

Много финансисти и бизнесмени има тук

4

Анонимен

преди 5 месеца

Ами казал си го е много добре! Днешния компрадорски елит продава България без мисъл за съхраняване на духовното в България, Копират се отречените западни образователни модели и идеологията на алчността и фасадната демокрация!

3

Елементарно Уотсън

преди 5 месеца

Попринцип е вярно но за по-развитите страни като Англия, Норвегия, Швейцария е вярно, но за икономическо джудже като България е смешно да се каже че има икономическа независимост при положение, че е и обвързана с валутен борд, който ако го няма лева ще се обезцени дори повече от рублата.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото по-дълбока интеграция, толкова по-добре! А ако има шанс ЕС да стане една държава по примера на САЩ, ще е най-добре за всички! Така в САЩ почти няма разлика в стандарта на живот в различните щати

1

Баба Радка

преди 5 месеца

Тази независимост къде е ? В посолството ли е?