60

John McCain

преди 5 месеца

Соросе приятелю мой чакам те при мен , защо се бавиш????????????

59

Анонимен

преди 5 месеца

На трети януари Русия удари с лазерно оръжие тайна база на НАТО където унищожи 50 000 натовски генерала, конницата на Чингис Хан, Хан Крум и един мармот.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски е лилипут като Путин, този на снимката не ми изглежда на нисък :)))

57

Анонимен

преди 5 месеца

На 1 януари руските въоръжени сили свалиха украински самолет Су-27 в района на Днепропетровск. ВКС на РФ поразиха с високоточно оръжие и инфраструктурата на летищата, където са базирани самолетите-носители на крилати ракети Storm Shadow, всички обекти бяха поразени.

56

Анонимен

преди 5 месеца

В Турция 1 януари започна с многохилядно шествие в подкрепа на палестинците. Шествието се проведе в Истанбул и към него се присъединиха ръководителите на Baykar Селджук и Халук Байрактар, бившият шеф на Министерството на отбраната Хулуси Акар, бившият шеф на Министерството на вътрешните работи Сюлейман Сойлу и бившият министър на енергетиката Берат Албайрак и много други официални лица (TRT Haber).

55

Анонимен

преди 5 месеца

Е той Зеленски е много нисък, нещо като Путин....как това високо туловище е Зеленски русофили,нещо обърквате работата :)))

54

Анонимен

преди 5 месеца

Основното желание на украинците за 2024 г. не е да ПОБЕДЯТ, а да ОСТОНАТ ЖИВИ. Много логично и правилно желание предвид настоящата ситуация. Освен това си струва да се има предвид, че проучването е проведено в ултрапатриотичен (и проправителствен) канал, което означава, че трябва да се направи и корекция на данните. Това означава, че тези, които искат да оживеят през 2024 г., са много повече от 47%, а тези, които искат да спечелят, са много по-малко от 37%. Много неприятна тенденция за Зефюрера и бандата му.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо не пишете за новината, че Путин е умрял и го държат във фризера - да не е истина случайно?

52

До 56

преди 5 месеца

Откъде знаеш, да не си им светил? Клюки от таблоидите! Виж Кори и Коце няма кой да ги опъне, той трябва да си е намерил онази работа на улицата!

51

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението?

50

Анонимен

преди 5 месеца

Къде сравняш джуджето Зеленски с това високо момче на снимката, да не му направят колаж и на другото джудже Путин :)))

49

Анонимен

преди 5 месеца

бих добавил още митове .11 Асен Василев не е хомосексуален -мит .12 Киро не е изневерявал с мустакатата Пепеляшка -мит.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да се учудя ако Зелката и Байдън имат любовна връзка.Като ги гледам как си помагат и се прегръщат,даже има и целувки започва да ми става съмнително.А и Путин е против еднополовата любов и затова може би така го мразят.

47

Еврогей

преди 5 месеца

Хааай гааааййз, хау'с гойн'? Хайде да сапортнем "Сърбия срещу насилието" като организираме шествие голи евродупенца под надслов "Долу диктатора Вучич. За европейско бъдеще на Сърбия".

46

Ром"с

преди 5 месеца

Не,руснаците не грабят хладилници и перелни.Не,руснаците не използват от грабените хладилници,фризери...микрочипове за използване в ракетите си..Не,руснаците не се интересуват "звездата на dw" Христо Грозев и не искат да го ликвидират и няма смисъл да се крие в САЩ.....Не ,украинците бомбардират мирни граждани и цивилни обекти в Русия..Абе много лАжи

45

Пфф

преди 5 месеца

Българите са много умни. България е една от най-древните държави. Руснаците са ни братушки. Американците са ни партньори. Със сърбите сме братски народи.

44

Финландия

преди 5 месеца

Финландия е само една плюнka, едва 5 милиона държава, и там не живеят руснаци и никой няма да им води специална военна операция както в Украйна. За 2 часа ще се превърне в купчина кирпич.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Той тоз излежда поне 1'80, къде рашките се опитват да правят фейкове :)))

42

Сата НАТО

преди 5 месеца

Зеленски само с бели денс разката фамилията на половин милион путински солдати...

41

Анонимен

преди 5 месеца

Статиите тук са копирани от други източници, един ден са русофилски, на другия русофобски! Редактора няма лична позиция, ама какво да прави човека, гладен не се стои! Само че никой журналист да не се сърди, че тази професия се счита за девалвирала и аморална! Като нямаш позиция, защо си журналист?