84

Защо губи Ленин

преди 4 месеца

Много набързо --Маркс смята че комнизма тряба да започне от най богатите държави Ленин го прави във най бедната след известни успехуи и надпревара със Запада социализма се разпада Путин е тръгнал със най бедните държави маймуни да лови отново ( бес сауд арабия ) но съм сигурен че акои тя влезе във конфронтация със запада ще стане само на саудитски арабии ,а Иран ако получи ядрени технологии веднага влиза във воина --- Брикс ще вдигне температурата и може да се стигне до воина .

83

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам в коя химическа тоалетна е намерил мозъка си онзи гений, дето се изцепи, че БВП на САЩ бил повече, отколкото на всички страни от БРИКС. БВП на САЩ е значително по-малък от БВП на Китай, а скоро само Китай ще надмине всички държави от Г7. В същото време - фактът е, че БРИКС расте. И ако не ви е направило впечатления, че петролния запас е почти цяло в държави в БРИКС и тепърва присъединяващи се с БРИКС. Калпаво ви излезе управлението, марионетки.

82

Стойчо Караилиев

преди 4 месеца

Много некомпетентни коментари и мнения чета тук. За да разберете, къде е истината си извадете главите от задниците и започнете да мислите трезво и да четете повече! БВП за 2010 година: Г7 - 34,3% ; БРИКС - 26,6%. БВП за 2023 година: Г7 - 29,9% ; БРИКС - 32,1%. Като тези данни са без новите 5 държави, които от 01.01.2024г. ще станат членки на БРИКС. Най-простата математика показва и казва, че като се добави БВП на още 5 държави към БВП на БРИКС, то те ще надминат значително Г7.

81

Майната Ви

преди 4 месеца

Защо, бе домашни герои, сте бабаити само тук, анонимно?! Хайде! Излезте на улиците и площадите и организирайте блокади както направи зърнената мафия. Организирайте събиране на подписи и поискайте референдум за излизане от ЕС и НАТО. Никой няма да заплаче, ако Задунайская губерния напусне и двете организациии! Ама вместо това на 4 декември Коцето Късо.пиш.кин отиде на сборището на ЕВРОПЕЙСКИТЕ НЕОФАШИСТКИ партии в Милано! Пак го влече загниващия Запад! Чакам да видя какво ще направите.

80

Деди

преди 4 месеца

"БРИКС досега се въздържа да последва примера на Запада да се присъедини към западните санкции срещу Русия заради войната в Украйна" - ха-ха, абе Саше като пишеш подобни глупости, ти самият вярваш ли си? "Досега", ами кога бе Саше? Все едно да напишеш "НАТО досега се въздържа да последва примера на БРИКС да НЕ се присъедини към западните санкции срещу Русия заради войната в Украйна", наъл тъй?

79

Анонимен

преди 4 месеца

От някъде се появяват кумани - китайци от жълтата река на китай, които тичат с горящи коси и търсят джуджета, защото са си играли на: "Аре аз ще те запаля и ще те те ебнювам по социалистически, после ти ще ме запалиш и ебнюваш по комунистически и крещят: Да живей Марксчу и Енгелсчу, Чукчетата Ленинчо и Сталинчо, сегашния Путинчо и Сийчо - нашият - Пингвинчо, който е плъзнал на север с горещи коси до Северния Ледовит Океан!"

78

Икономика

преди 4 месеца

Руските проксита непрекъснато предричат падения на ЕС и САЩ.....Сега чакаме възхода на БРИКС. Само едно не ми е ясно....целият БРИКС има по малко БВП от САЩ и ЕС....с едва десетина университета в първите 100 в света,.... с доход на населението под 30 процента от този на ЕС И САЩ.....та един с вет към руските проксита.....да лъжете е работа,но да не вземете да повярвате и да емигрират в Русия или Иран, или ЮАР...в първата държава сте в затвора, в втората ще ви обесят, а в третата..грабеж ,..

77

Анонимен

преди 4 месеца

До Големия памперс: Все тая ти няма да живееш по-добре от това дали има или няма БРИКС. Потока на имигранти ще си остане към Европа и САЩ. Единствените , при който има място и то много място за приемане на имигранти от тия БРИКС държави са Русия, а те няма да го правят, другите са претъпкани с население.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Един егоист, един себичен тарикат, един хитър измамник или крадец - него не можеш да го осъзнаеш. Докато го осъзнаваш той - комуниста ще те окраде, измами и накрая ще реши, че си наивен баламурник, не ставаш за нищо и ще те изпрати в концлагер.

75

Анонимен

преди 4 месеца

България незабавно трябва да излезе от въшливия ЕС, хората по света се развиват много по-добре, при това са свободни!

74

Из куфяла копейка

преди 5 месеца

Не виждам опашкки от копейки по пътя за БРИКС... Що така?

73

Анонимен

преди 5 месеца

Брикс става света, с изключение на няколко рептилно контролини територии.

72

един пояс

преди 5 месеца

Мечтай си, Зози. САЩ вече не могат да затворят нищо, даже и Панамския канал /колкото го има/. По-лошото е, че напоследък САЩ и не отварят нищо. Превърнали са се в кърлежи, които нямат насмукване.

71

ИдиотиОтПсихиатрията

преди 5 месеца

или така наречените ПсихоДесни отново са налазили ДНЕС. Един дращи нещо за рублите, друг драще за Варшавския договор и го сравнява с БРИКС... Мислят че некой се интересува от мнението им ... хаххаххаххахахахахахаххахахахахах

70

Анонимен

преди 5 месеца

Абе с рублята бе с рублята кво става,що продължава да пада бе друзя.

69

R.A.T.M

преди 5 месеца

БРИКС без Индонезия не е сила. Аржентина да си почива не и трябва БРИКС. Китай, Индия, Виетнам, Пакистан, Индонезия и Малайзия са повече от половината от населението на Земята.

68

Факт

преди 5 месеца

Откакто преди 30 години паднахме под американско робство, държавата върви само надолу.

67

Шах с пешката

преди 5 месеца

Суецкият канал скоро ще бъде затворен за кораби на враждебни към Русия страни, алтернативата е през северния полюс или по жп през Сибир.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Влиянието на САЩианци се топи като пролетен сняг!

65

Българин

преди 5 месеца

Групата на олигофренските диктаторски пропаднали нацийки се увеличава на 10! Вижда се кои са срещу напредъка на Света и просперитета на хората! Слава на братска Украйна!