300

Сата НАТО

преди 5 месеца

След като са го настигнали, спрели и човекът не иска да излезе от колата, значи вече не е опасен за никого. Случаят е поредното убийство, извършено от озверели психопати с униформи. Точно в такива случаи се вижда кой колко струва - дали хладнокръвно ще си свършиш работата или ще скочиш да си връщаш на вързан човек. Радвайки се на престъпленията на полицаите, им давате картбланш да убиват безнаказано с изсмукани от пръстите оправдания.

299

Анонимен

преди 5 месеца

Вярно бе, представяте ли си какво щеше да стане, ако бяха убили някой гринго от квартала?

298

Анонимен

преди 5 месеца

Тия есесовци трябва да се разформироват незабавно! За какво им плкащаме заплати, за да ни убиват ли?

297

Сата НАТО

преди 5 месеца

Това, че не спира с колата, не означава, че заплашва някого. А стрелбата по улиците стс сигурност застрашава живота на хората.

296

Зависи

преди 5 месеца

До Чук и Гек /283/ Полицията не би стреляла по всекиго. Някой трябва да направи много сериозно нарушение, за да се наложи да стрелят по него. Без значение дали е глух или невменяем, ако заплашва живота и здравето на околните и не се предава на полицията, а се бие с нея, когато тя се опитва да го озапти, разбира се, че ще стрелят.

295

Анонимен

преди 5 месеца

Мъжът явно е бил неадекватен, но дали поради употреба на алкохол или на медикаменти? Или си е бил недобре с главата? В предишното съобщение за този случай се казва, че вследствие на схватката, свързана с изваждането му от автомобила е бил ранен полицай. Затова да ни съобщят този индивид с нож ли се е бранил от полицаите? Ако е така, тогава не може и дума да става за превишаване на правата отстрана на полицията. Ако не го бяха изкарали от автомобила, той щеше да се юрне да върши още глупости.

294

Анонимен

преди 5 месеца

До Истината Ако ТОА беше заплашил децата ти , надали щеше да пишеш такива МАЛОУМИЯ . Ха наздраве , ОВЕН .

293

Анонимен

преди 5 месеца

Абе и в двата случая полицията е виновна - ако са го спрели защо са го спрели, а ако не са го спрели защо не са го спрели. Изобщо не знае какво иска върлуващия нарочен тролингенски състав. Последно знаете ли какво искате бе мамини сладури ?

292

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 300А разбираш ли как се държат гражданите на сериозна възраст възпитали и възпитаващи следващите поколения? След разпра с младежи бягат от полицията, въпреки че няма за какво да се считат виновни? И трябва да ги спират със заграждения? Не е оправдание ако са си превишили правата, но и в ситуация на гонка никой не знае какво може да направи гонения и в какво психическо състояние е, въоръжен ли е и т.н.

291

До 302 от 298

преди 5 месеца

"До Изчетох коментарите (298) Много се съмнявам че можеш да четеш!! По-скоро си от функционално неграмотнитИ !!" -------------- Здравей, тролю! Не само мога да чета, но и разбирам какво чета, та даже мога да чета и между редовете. А ти, преди да постваш, си проверявай пунктуацията в учебника по граматика.

290

Анонимен

преди 5 месеца

Има клип в който петима полицаи пребиват шофьора. Дори и да е бягал ,това ли е начина. Жалко за човека ,не ме интересуват кой е и какъв е !

289

Анонимен

преди 5 месеца

Ми тоя ако беше стрелял или с ножа тръгне да убива деца,колко ли невинни душици щяха да са???.по добре един ,отколкото повече.

288

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 294От разкодка с куче до гонка с кола? Какво ли се е случило, та е оставил кучето, качил се в колата и започнал да бяга от полицията? Гражданин на 58 години не е могъл да спре и се разбере с полицаите, особено ако не се счита виновен за нищо и е бил провокиран от...деца.

287

Анонимен

преди 5 месеца

Пак като не са изпозастреляли някое 16 годишно ромче в гръб с лично оръжие имат напредък

286

Истината

преди 5 месеца

Ако бяха убили ром, днес цялото гето щеше да е пред районното. Българите обаче, понеже се имат за по-важни от ромите, кротуват докато ги убиват един по един. Наздраве, овце. Нищо не може да ви вдигне от масите.

285

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Вярно се намирам,сред проZZт народ,май ще се докаже че са от славянски произход .Вместо да похваляват ,полицията че си е свършила работата,те яростно защитават един ненормалник ...типично за славяните ,стил(те не обичат да спазват законите)!!!За вас ,само Треблинка и Бухенвалд ,там ви е мястото,да ви дойде акъла!!!

284

Анонимен

преди 5 месеца

До Изчетох коментарите (298) Много се съмнявам че можеш да четеш!! По-скоро си от функционално неграмотнитИ !!

283

Сър Уилямс

преди 5 месеца

Подчинявайте се на полицейските разпореждания, недейте да се репчите! Веднъж ме спря полицай в Ню Джърси черен, след множество нарушения от моя страна. Всичко което се чуваше от моя страна беше: "Yes sir!" и "I am sorry sir!" докато той ми викаше а мойте ръце бяха на волана ...

282

Анонимен

преди 5 месеца

От начина по който медиите отразяват подобни милиционерски престъпление разбирам къде се намира демокрацията в Бг както и колко тежка е пропагандата в стил Гьоринг.Също така разбирам чии са медиите и на КОЙ служат.А също и има ли промяна с ПП.

281

Закривай милицията!

преди 5 месеца

И как изведнъж починал!? Не е твърде наивно и за деца написано!?