37

до 39

преди 8 месеца

Показал е топки на културиста от Нап

36

Анонимен

преди 8 месеца

До29. А някви факти да приложиш, с кво те е очаровал, кво е стабилизирал и къде е показал топки, щото с празни приказки досега, нищо не става, тиви номер 2 накуп, даже тиквена сглобка си спретнаха, за капак сложиха шиши да ги командори.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Американците използват точно такива неуравновесени, обартни , наркомани като Киро и Кокорчо насякъде да си прокарват итересите

34

Анонимен

преди 8 месеца

Народът е казал:няма по -голям от хляба.Затова го е казал, заради подобни театрали.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Псевдо културата получила пари.Били важно да си гладен ,ама да ходиш на жалък театър.Ама вие културата нали затова искате пари, за да се наядете и напиете още повече, че винаги не ви стига.Един нормален човек му стига един хляб, а вие не ви стига едно шише ракия.Пияни некадърници.

32

Virtuozzo

преди 8 месеца

Само по физиономията е ясно ,че това същество страда от някакво физиологично увреждане ,а от там и ментално !Освен това няма и българско гражданство !

31

Анонимен

преди 8 месеца

Не е добре психически,има физиономия на Луд,затова разглобката го избра за министър на финансите.

30

IQ 3.14

преди 8 месеца

До Асенпа то само асанчо и киро айкидото са различните лица по телевизора. останалото си е същата притоплена вкисната боб чорба от 1996

29

IQ 3.14

преди 8 месеца

До Анонимен26 верно е . качеството на триците в хлеба и соевия шрот в каймата са ненадминати. а фуражното сухо мляко от франция е по добро даже от сурово прясно за кисело млеко и сирене, там хората си имат стандарти.

28

Коко Джамбо

преди 8 месеца

Кокора е луд.Нови по високи цени на вода,ток и много други изненади .Ще ни суровака за Новата година.

27

Асен

преди 8 месеца

Асен...най-голямото недоразумение от времето на Виденов. Ще го задухаме яко

26

смех

преди 8 месеца

Обаче понеже нямат за какво да го хванат, зложелателите на КОКОРЧО са му изнамерили някакво старо видео и се смеят на него, когато е бил хлапе и танцува. Не ви прави чест, момчето си прави кефа, вие му се подигравате.

25

KOKOРЧО fanbase

преди 8 месеца

Асен Василев е най-стабилния мъж с тoпки, който има в българската политика. Аз го уважавам и му имам доверие. До сега не ме е разочаровал. Нека продължава по същия начин и скоро време може да му построим и паметник. Успех бате КОКО! С теб сме!

24

Анонимен

преди 8 месеца

От фрау урсула ще има за всики афганистанци от сърце за новта година

23

Анонимен

преди 8 месеца

ОСТАВКА!

22

отец Навлажнений

преди 8 месеца

Сглобката още не се е изправила пред някаква криза. Най-голямата им криза беше сглобяването т.е. създаването. Най-голямата им цел е да влезем в Шенген. Това е доста ниска цел. Това ли е визията ви за развитието на държавата? Да приемем бюджета и да влезем в Шенген?Мисля, че българите можем повече от това да стърчим по ръбовете на Европа драги ни управляващи.С това късогледство колкото и да се пулите няма да видите накъде отиваме.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Българи, живеете по добре от всякога, просто сега ви е позволено да мрънкате, а вие сте ненадминати по това. Пък и с вас и без вас, все тая

20

Анонимен

преди 8 месеца

Браво! Вече няма мърдане - България тръгна нагоре към прогрес.

19

ХХХ

преди 8 месеца

Физиономията му говори за състоянието на България ......Вижте как е изглеждал Хан Аспарух , Капитан Петко Войвода , Васил Иванов Кунчев (Левски) ......вижте и тази подигравка на природата !

18

ХОДЕТЕ ПРЕЗ ДЕН

преди 8 месеца

НА РАБОТА И МИНИМАЛНАТА ЩЕ ВИ СКОЧИ ДВОЙНО