7

Анонимен

преди 4 месеца

Това не го ли четохме миналата година по това време бе? Що не помните какво сте писали? Даже вече бяхме минали свещенната цифра 8.

6

Анонимен

преди 4 месеца

3.5 млрд. индийци и китайци това са 7-8 млрд. ако на ден тия ще ни затрият.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Тия 8 млрд са съсредоточени в Азия и Южна Америка. Прирастът в САЩ, който цитират в статията, е в голямата си част от миграция. А в Европа етническата картинка се променя от светлите цветове към по-***. Тежки времена се задават за европейския колонизатор и подопечните му източноевропейски колонии

4

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

На хиляда души в света един е българин. Една хилядна от земното кълбо е наша. Може да не сме много, но поне сме качествени хора и се поддържаме един друг българите. Никога не си завиждаме и не се делим. Ако някой българин изпадне в беда другите веднага му помагаме. Ако някои българи протестират срещу нещо, другите веднага се притичваме на помощ и подкрепяме протеста. И най важното е че сме честни и некорумпирани. Ето нямаме нито един осъден политик за корупция, защото просто нмаме корупция.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Аз още живея с оная статистика за 4милиарда души. То взело че се удвоило!

2

Пипълс

преди 4 месеца

Това е измама. Населението на земята намалява.Ако съберете първите 300 града в Индия и Китай ще получите към 300 милиона човека. Това значи, че в селата някакси има още по над милиард човека??? Абсурд. Както с много неща и това е измама. Населението на земята е около 3 милиарда. Всички държави умишлено завишават броя хора.Това не е коспирация много учени са го казвали.

1

АнонимеН

преди 4 месеца

БИЛ ГЕЙТС: САМО ЗАЩОТО ГО ПОЗВОЛЯВАМ! ЩА РАЗВЪРЖА ТОРБАТА С КОВИДИТЕ И ША ОПРАВИМ НАБЪРЗО ПОЛОЖЕНИЕТО!