52

Киро Канадеца

преди 4 месеца

Идват 6000 нови ученици с бради, те са ни приоритет, ще имат пъна издръжка до живот и специални учители да ги интегрираме! Слава Украине!

51

Анонимен

преди 4 месеца

Изключително прецизен и професионален анализ на педагог,който е в "кухнята"на хаоса,сътворен от некъдърните и продажни управници! Още в началото на "демокрацията"започна умишленото съсипване на образованието с назначаването на неадекватни и послушни калинки за министри на МОН! Една от мантрите беше,че училището няма възпитателни функции,след което премахнаха и оценките за поведение! Кунева наводни МОН с НПО! А за Херкулес няма надежда,защото денков се кани да стане министър на МОН! Горките деца

50

Анонимен

преди 4 месеца

До ЬЬЬЕла да преподаваш! Добре дошъл в джунглата, където си сбсолютно безправен. Ако не увеличават заплатите,всички специалисти ще напуснат и в момента няма математици, химици, биолози, фиолози...

49

Анонимен

преди 4 месеца

Най-лошо за сегашния бизнес е, че има много образовани хора и малко необразовани. Образованието трябва да се намали, за да има повече послушни работници. Нашите Продажници не разбират, какво е ПИЗА. ПИЗА е индикатор дали покриваш нивото надолу, а не нагоре.

48

Наблюдател

преди 4 месеца

Основен девиз днес : Да разрушим тая скапана държава! Уверено вървим към държавен разпад начело с разни Про100 Киро, Боко Тиквов, Пинокио, Кокорчо, Лена Хиената ......нек'ви Лорерчета, Гномове, дебели прасета.....! Погром настава !

47

Анонимен

преди 4 месеца

ПИЗА е изпит за бакали, плочкаджии, бояджии, защото такива трябват на бизнеса. Сега идва работник при Чорбаджията и почва да му говори като професор и многознайко. Бизнесменът разбира, че човекът не е научен, както трябва, само да си сметне, колко ролки тапети са му нужни за работата, колко теракота. Затова на Запад има училища за ПИЗА-джии и училища за Елита на бизнесмена. И прелитането е невъзможно. Както си се родил, там оставаш.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Има лесно решение; Престанете да слушате, каните и изпълнявате прищявките и извратените желания на неолиберали, либертарианци, десни талибани, профашистки професори историци. Не ги канете в телевизиите, не ги търсете само защото трябва някой водещ да запълни времето си с техните брътвежи. Не ги правете министри и депутати. Тази "Секта на содомитите либертарианци" има единствена цел да влезете и вие в нея. Да приеме децата в сектата. Сектата вече влезе във властта, защото я пуснахте.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Родителите имат една задача и тя е да спасят децата си от МОН! От нас зависи децата ни да успеят въпреки обрзУванието в образованието! Който разбтал... разбрал!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Не се напъвайте да търсите причините, причината е само една. Това си заслужава обществото. И да знаете, че още нищо не сте видели.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Къде не е хаос след 1989 г. Навсякъде е разруха не само хаос.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Преди 26 години преподавах. Първо в държавно у-ще, след това в частно. Добре че бързо се спасих. Ще ви кажа само, че още тогава положението беше неспасяемо. Ако някой има илюзии за частното образование да си ги избие от главата. В частното у-ще нещата се оказаха в пъти по зле. Мога да ви разкажа случки, лошо да ви стане. А на писалия под 23 нека да му кажа, да не изказва мнение за образУванието. Този дето го е образувал е за ...

41

Абсолютно

преди 4 месеца

Точно. Стратегията на шепа забогатели хайдути да останат завинаги само те на върха. Опростачване на младото поколение. Постигнаха го. На нас вече война не ни е нужна.

40

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

До UiuЯ ми обясни какво "се има предвид" под хаос? ахахаха във физиката. Може би ще ми се изкараш експерт по теория на хаоса?

39

Uiu

преди 4 месеца

До СТРАНДЖАТАЗеми прочети какво се има предвид под "Хаос" във физиката и тогава акай по теми, които не са ти ясни.

38

Анонимен

преди 4 месеца

АУУУ ЗЕМЯТА НА ТАТО И БАТО ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ, ОТНОВО ОТ ЗАПАД ДЕМОКРАЦИЯ БАЛКАНСКАТА ДАЛАВЕРА ЗАПРЯ

37

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

От гледна точна ка физиката поддържане на хаос хеле пък умишлено е невъзможно. Защото природата и човешкият ум винаги се стремят към някакъв ред. В литературата може и да е възможно като гледам как се развива българската литература след 1990 година. На безпосочното разпълзяване може и хаос да му викат.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Дори и преди 30 години образованието не беше на достатъчно добро ниво и трябваше родителите ми да се впрегнат и да помагат. За съжаление сегашните родители не оценяват ситуацията и са оставили обучението на децата им на самотек. Да са ви честити хамериканските ценности. Ще дам пример с образованието във Франция - там на детската градина и казват също училище иоттри годишни ги учат да четат и пишат а в първи клас решават задачи като за 4ти при нас

35

Анонимен

преди 4 месеца

Докато Борисов беше премиер всички фанфарони от академичните и образователни среди се прескачаха да измислят фантасмагорични стратегии за много пари. Това звучеше най-убедително на управляващите. И това единствено вървеше. Сега има промяна - един голям фанфарон го направиха премиер и той се изпъчи отвсякъде за да заеме цялото възможно пространство с посредствените си псевдообразователни измишьлотини за да стане много велик.

34

И за награда

преди 4 месеца

Ще се увеличават заплатите на даскалята. Типично за ***.

33

ЬЬЬ

преди 4 месеца

Колкото повече се увеличават заплатите на учителите,без да има видими резултати (постигнати с незаслужено завишени оценки на учениците в училище),толкова по-безотговорно и по-бързо българското образование ще клони към нулата,защото над 90%от учителите ги интересува само какво им се плаща,а не на какво учат учениците.Те като че ли нямат съществено значение за тях.Важни са само парите.