189

Екометал

преди 5 месеца

Носете го тука при нас да ги топиме двата паметника заедно да идва по икономично.

188

Алекс

преди 5 месеца

С мислене и обмисляне няма да стане.Софиянци показаха как трябва да се действа.2-3 дни работа с флекса и се приключи с МОЧЧА.Този бетон с флекс няма да се оправи.Ще трябва взривно вещество.

187

Анонимен

преди 5 месеца

Бъдещето на Альоша е БОМБАстично.

186

Анонимен

преди 5 месеца

С ного години се съкрати животецът на русофилите.абе другари,Абе копейки,Абе гледайте по-широко на нещата.

185

Анонимен

преди 5 месеца

До 17. Народният съд е избивал такива като Пеевски, Боко, Кирчо , Кокорчо Доган, Костов ...дълъг е списъка. И тях ли искаш да ги пишеш елит? Сега ги разбирам комунистите.

184

отец Нафърфорий

преди 5 месеца

НОРМАЛНО Е !! Ако приемем че Хитлер е бил злото а Сталин доброто(макар че са били дружки но не са се разбрали ) присъствието на тези паметници не само в България се приемаше за НОРМАЛНО .Сега в 21 век Русия се фашизира , нападна съседна държава , разрушава градове , държи се нагло, през ден напомня че притежава най -много ядрено оръжие и т н .При новата обстановка е НОРМАЛНО памятниците да падат .

183

Анонимен

преди 5 месеца

Може ли жълтопаветните наркоманчета да не се месят в работите на пловдивчани. Направихте едно кичозно бунище от София Незнам как истинските софиянци още ви траят. Всякакви първенюта се навъдиха да се изказват,

182

Анонимен

преди 5 месеца

Квото реши общинският съвет.Иначе всеки е свободен да си изказва мнението.

181

Анонимен

преди 5 месеца

Няма бъдеще.

180

Каква Слуга на Козяк

преди 5 месеца

Такива са продажниците за долари

179

Анонимен

преди 5 месеца

До 175Ние сме израснали с Альоша .цяла България и много голямо количество държави асоциират нашия Любим град с паметника.)))Поколенията преди Вас как ли са живели без този паметник!? Едва ли тези държави са повече от републиките в бившият СССР.

178

Защото са глупави

преди 5 месеца

За да се избегнат дрязгите между сънародници, споделящи различни мнения и да не се стига до обтягане на международни отношения, не можаха ли да го обявят за паметник на всички момчета, пратени на фронта веднага след завършване на училище и загинали без да успеят да преживеят пърлвата си любов? Това не се е случвало само през ВСВ и само на съветски войници. Съвсем друг беше проблемът с ПСА в София, с оръжието, вдигнато високо в небето на София. Това е било недомислие и правилно го махнаха.

177

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен - "Там е работата, че комунистите 45 гофини редактираха историята както им харесва" - За твоя информация, ВСЯКА власт редактира историята! Обаче комунистите поне имаха някакъв срам! Техните промени бяха козметични в сравнение с необузданата гавра с историята, която става сега и която засяга основите на националното ни самосъзнание!

176

Анонимен

преди 5 месеца

До 185Препоръчвам също да взривят 2.5 милиона панелни жилища за да не напомня мракобесния режим в България когато бяхме 35 икономика в света и хранехме цяла Европа)))) 35, ама в Европа. В Гърция и други държави панелки няма, и не живеят в колиби.Да, хранехме едни, и ние ги знаем от коя държава са!

175

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Mда.. ще е интересно да видим дали комунето на Русе ще иска да махне паметник на съветската армия..

174

Анонимен

преди 5 месеца

До 141Не може да редактираш историята, както ти харесва, закщото тогава тя престава да бъде история.)))Там е работата, че комунистите 45 гофини редактираха историята както им харесва и сега питомците им се вживяват като еничарите над българският народ.

173

Анонимен

преди 5 месеца

До 181А бе тези птички какво правят на главата на Альоша?:)):)///Това което ще правиме и ние, когато го свалят от байра.

172

Анонимен

преди 5 месеца

А бе тези птички какво правят на главата на Альоша?:)):))

171

Анонимен

преди 5 месеца

А льошата в Русе кога?

170

doctor.no

преди 5 месеца

Най-готино е общинарите да го пишат - "С отпаднала необходимост"- това ще им бръкне в ..... :)