52

Анонимен

преди 8 месеца

До До 54 "НОРМАЛНИТЕ българи с европейски доходи си ходим в САЩ и подновяване визи формално на 10 години." -- А САЩ защо налагат визи на българите? След 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите защо не могат свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

51

Анонимен

преди 8 месеца

Ха ха ха... българския паспорт бил с най-силната защита? Просто никой не иска да направи тая глупост, да дойде тук и затова тия си мислят, че паспорта бил много силно защитен от копиране и фалшификация??? Внимават, да не би някой да е толкова глууупав, че да се натиска да дойде тук, дори и с фалшиф паспорт?

50

До 54

преди 8 месеца

Налагат визи на бачкерите. Просто нямат нужда от такива. А българинът си е роден слугинаж. Както казах- НОРМАЛНИТЕ българи с европейски доходи си ходим в САЩ и подновяване визи формално на 10 години. Не важи за теб. Нормално е да не те пускат, в САЩ търсят интелигенция- слуги си имат от Мексико и Южна Америка. А в ЕС вече си търсят теб, за да слугуваш. Класово общество. Въпрос на избор в коя класа да си.

49

Анонимен

преди 8 месеца

А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да бегат свободно в ЕС. След 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българите? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

48

Анонимен

преди 8 месеца

А американските граждни ходят ли на интревюта в българското посолство когато за да кандидатстват за българска виза, или си влизат в България свободно, като че ли им е бащиния?

47

Анонимен

преди 8 месеца

До До 50 "Нормалните българи имаме 10-годишни визи за САЩ" - А САЩ защо налагат визи на българите? След 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите защо не могат свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

46

До 50

преди 8 месеца

Нормалните българи имаме 10-годишни визи за САЩ. Формалност са, подновяват се за минути. Какво се пънеш за виза не разбирам?! Нито имаш пари да отидеш там, нито акъл за повече от тираджия...

45

Анонимен

преди 8 месеца

Реалното място е 47-мо, поне това показва упоменатата страницаhttps://henleyglobal/passport-powerКъде го видя автора 14-то не е ясно.Ако трябва да повдигаме духа, то поне да се ползват подходящи данни.

44

преди 8 месеца

А Монако и останалия свят знае ли?? То и розово масло произвеждаме ама питайте хора в цивилизацията дали знаят за това? И чушкопека сме изобретили ама питайте в белите страни как си пекът 4ушките??

43

Анонимен

преди 8 месеца

На гол шкембак, пище пищови :)))

42

Анонимен

преди 8 месеца

Това 14то означава, че има поне 40 държави преди нас.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Паспорта позволява, *** при 70% работещи бедни - портфейла не позволява да се обикаля...

40

Набор

преди 8 месеца

Ако си пишман турист, тогава може, да. Тъпчеш се в лоукост полети като сардина, молиш се поне да закъснее и лети до някакви летища на гза на географията. Спиш по съмнителни ербнб квартири или хостели. Хотел в Париж за 70 евро няма. Пазаруваш храна от магазина и не смееш да седнеш в ресторант и като ти поискат 25 евро за вход някъде се вайкаш. Ясен си ми...

39

Всичко почива

преди 8 месеца

Днешника е оставил стажантите и Камелия Цветанова да се потят. Тази "новина" е отпреди 4-5 месеца. Нищо, де. В дирника "новините" са отдпреди 7-8.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Дежурните копейки не харесаха това, защото е благодарение на Европейския Съюз....

37

Причината

преди 8 месеца

Така е като e влюбена в Киро Урсула. Ако не беше Киро Харварда премиер, никой нямаше сега да бръсне за cливa бг паспорта. А не, че България струва нещо, да не си помислите, украинските бежанци даже бягат от нея обратно в горящата Украйна, какъв силен бг паспорт какви 5 лева. Емоционалната жена може да поръча какви ли не статии, ама чак пък такива абсурди не съм очаквал, даже му хакна машинките за гласуване за да спечели изборите в България.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде холън. Аз съм си в България, а и си плащам всичко. Данъци, сметки, а дипломата за образованието ми е от култовата 1989, макар че имам още 2. Колкото са дипломите ми, толкова са и фирмите ми. Нали знаете защо на вълка единак му е дебел врата. Защото сам си върши работата. Както и аз моята. Просто ми е такъв характера, вълчи. *** пичовете. А и пичките, тези българските.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Таня ако може да се изкъпе, че много вони.

34

Анонимен

преди 8 месеца

В Лондон има добри хотели по 30-40 паунда на вечер ,както и двупосочен билет е 67 лв.София-Лондон .

33

Анонимен

преди 8 месеца

Ще го затрием и него, както с лека ръка затриваме финансовата си независимост. Продажниците нямат наяждане.