162

Истукан

преди 5 месеца

Да съборят и паметника пред американското посолство на САЩ. Защо са против Русия, а са на страната на САЩ? Забравиха, че САЩ са извършили геноцид над България и унижение, убити или осакатени хора. Историята не трябва да се забравя. Нищо лошо не са направили Русия, освен че освободиха България от турско робство.

161

Анонимен

преди 5 месеца

На какво да го положат, на испански таракот ли? Да правят благодарение, че не е в пеща!

160

Анонимен

преди 5 месеца

Вместо да дразните и разделяте народа предпразнично с тоя паметник, да бяхте пратили парите за "мероприятието" на хората в карловските села. Те още мръзнат на фургони, пък и държавата вече си иска предоставените за живеене тенекии. С това градските управници щяха да направят едно коледно добро, но къде ти, важно е само политически интриги да има.

159

Цирей

преди 5 месеца

Долу окупаторссия паметник!!!! Веднага в пеща!!! Стига лъжи и исторически измами, трябва ясно да се каже истината за убиствата и зверствата на режима, да се осъдят и помнят като престъпници Георги Димитров, Коларов, Червенков и цялата болшивишка ***!!!

158

Анонимен

преди 5 месеца

196 и 186: Не съм сигурен, че въобще искам нов, пък било то и "патриотичен" паметник, защото съвременните скулптурни творения понякога са не по-малко грозни - ето статуята на Св. София на мястото на паметника на Ленин. Грамадна и позлатена, но е плашеща и лицето й наистина изглежда като посмъртна маска, а и тия черни дрехи... Друго - най-обичам като ми пишат за "жестокото соц.минало". Цялата човешка история е пълна с жестокости и гадости, няма нито едно поколение, което да е живяло спокойно.

157

Анонимен

преди 5 месеца

Не в калта в леярната и от бронза паметник на цар Борис I ! А графа да бъде прекръстен на Списаревски веднага. Гледам че зеления чорап Радев и комунистите са горди със Списаревски , искам да видя как ще реагират когато сменят името на булеварда и бъде премахната името на българомразеца Граф Игнатиев, дали ще се метнат да го защитават, но съм сигурен че защитават руските, а не българските интереси.

156

Анонимен

преди 5 месеца

Грозен паметник на грозни хора.

155

Анонимен

преди 5 месеца

Е украинските фашисти ,сащ ЕС че потупат по рамото ПП ,че получат подаръци за Коледа )

154

Шопендар

преди 5 месеца

Ако общината ги пусне на търг тези фигури,ще се разбере колко струват за червените идеолози.сигурно нито един червен милионер няма да даде и лев за тях.

153

ясно

преди 5 месеца

щом половин фигура е 5 тона цялата е 10 тона как са ги качвали едно време да се чуди човек.Едва ли са ги заварявали горе от парчетае -тогава бронз не се е заварявал.

152

асан

преди 5 месеца

от тази паметник ще съм ял и пил за Банго Васил

151

НЯКО

преди 5 месеца

Само тъ па ци могат да се радват на такава "НОВИНА "

150

бачо

преди 5 месеца

претопете ги. направете взриватели за за снаряди. така най бързо ще стигнат до расия

149

Бай Тошо

преди 5 месеца

"Полегнала"е Тодорка!

148

Itso

преди 5 месеца

Ромското общество информирано ли е за местонахождението на металните отпaaдъци?

147

ВЪПРОС

преди 5 месеца

Акцията беше за кражба на Бронз - паметника има 100 тона Бронз .Фирмата за Демонтаж изкупува метална скрап - направете си сметка - 20 000 000 лева далавера + 250 000 платени от нашите Данъци за Работа .

146

Анонимен

преди 5 месеца

В държавата на варварите нищо да не ви учудва.

145

Кольо кашкавала

преди 5 месеца

След години някой хора ще са с ново облекло,на раета.Реваншиама в България се повтаря през 4-5 десетилетия.Прошка няма да има, не съм го казал аз,а и американския гръб не се знае докога ще го имаме.

144

Анонимен

преди 5 месеца

Ядете торта с части от човешко тяло,слагате имена в заглавията,които са цензурирани във вашия сайт...има си ви нещо.Хора,дано се оправите.Този паметник е в чест на Трети украинскк фронт,към който се присъединяеат българи.Като бутате паметници така забравяте какво е било и ето,че пак се повтаря и пишат фашистки конституции.

143

Хмм

преди 5 месеца

Някой пак открадна едни пари. По документи трябва да са в дървени сандъци.Къде са сандъците? Къде е охраната?Кой взе парите?