71

1980 ГОДИНА

преди 6 месеца

Харесваме СССР все повече, сочи проучване сред българите но не толкова, колкото го харесват народите от азиатските, балтийските и кавказките съветски републики!

70

Анонимен

преди 6 месеца

В ЕС десетилетия наред се живееше леко, уредено, приятно. Е, свърши вече. А България и новопокръстените източно европейци 30 години се навеждаха на запада, западняците ги изпозлваха и подритваха, българите търпяха, мизерстваха и се надяваха да дойде добрия живот, но така и не можаха да дочакат и да го опитат.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Не се притеснявай за мигрантите, жалката мизepна държавичка България винаги ще я заобикалят, и по-скоро ще се върнат в страната си, отколкото да дойдат в България. Не плачи на чужди гробища.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Само да ви кажа - Нидерландия - Територия от 43500 кв. км и 16 млн души население, са приели 403 000 емигранта МИНАЛАТА ГОДИНА! Това е, цял Пловдив, бе хора. И то за година. И така е от година. ЩОм те не могат да смогнат и се оплакват, ние сме направо ... мале мале....

67

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС е импотентен съюз. Настъпи епоха на нови договорености, ново качество на световна политика където ЕС вече не е фактор. ЕС стана заложник на собсвената си импотентност.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Най-правилно отношение към ЕС имат англичаните.

65

Обективен

преди 6 месеца

До анонимен 74: Имах предвид мамона /богът на богатството и земните блага/.

64

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 82 - Но май приключва с него :(

63

79

преди 6 месеца

Ако не знаеш, е съм прав, то нищо не знаеш ;)

62

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно е какво става в Украйна? Знае ли някой тук новини от Украйна, побеждава ли украинската армия, нанесохме ли поражение на бойното поле над Русия?

61

Анонимен

преди 6 месеца

В момента европейците като едни жаби са поставени в казан, а отдолу е запален огън, само че те горките си мислят че това е спа процедура, а не че, ще ги сварят живи.

60

Анонимен

преди 6 месеца

Нидерландия и Швеция го избиха надясно. Швеция? Някой бил ли е в Швеция, за д азнае, какво означаво това. Все едно, утра на пето авеньо, Доналд Тръмп и айдън, да с епрегърнат, да почнат да ядът пирожки и да пеят Калинка мая, докаот веят руския флаг ... За такова сътресение говорим.

59

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно е как биха отговорили на въпроса дали желаят федерализацията на ЕС и превръщането на България като един от федералните субекти на тази нова държава - например Европейски Съединени щати. Защото целите поставени на "евробарометър" са именно в тази посока - опипване на почвата за заличаването на националните държави и преминаване на нов етап в политическата интеграция на ЕС . Странно е, че няма такъв въпрос в анкетата.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Кои са ЕС? Има ли икономика, промишлена мощ - всичко се разпада! Има ли армия - армия нула, армията на ЕС е американската армия. Морал имат ли - никакъв морал, извращения! Има ли собсвени ресурси и енергии да се развива - нищо, бедни като мишки, изцяло зависими! Кои са ЕС? На какви основи ЕС гради обществото си? Днешните извращения нямат нищо общо с това което учеше някога великата европейска култура и литература! Дори език нямат, европейските политици всички говорят на развален чужд за ЕС език. Как смятат да оцелеят в новия свят?

57

Анонимен

преди 6 месеца

Te и материалистите скоро ще я отхаресват, ЕС все повече обеднява, и на това не му се вижда края, това не е просто поредната криза.

56

Анонимен

преди 6 месеца

"През социализма имаше същите проучвания и все излизаше че много харесваме СССР но не толкова колкото останалите от съветските републики" - при социализма нямаше никави проучвания, нямаше такова нещо като социология, PR, изборни кампании. Нямашe нужда от такива глyпости.

55

Анонимен

преди 6 месеца

До Обективен 71 - Не знам коя е момона, но како лошо има, човек да иска добра работа, с добри условия на живот и хубави закони, които го бранят?

54

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 67 - Не правя никакво сравнение! Просот казвам, че нещата в Дания отиват на зле. А вие ме нападате, все едно съм обирал стотинките за закуска, едно време. Стандартът на живот в Дания дава назад и то осезаемо. Миналата седмица Мете каза, че спира "нелагелната емиграция", ама както е тръгнало, може да запорират и другата. Нещо, което е в тотален конфликт с общата политика от Брюксел. Щом крайнолевите са готови на такива мерки, смятай какво е положението.

53

Обективен

преди 6 месеца

Никой нормален човек не харесва джендърска и потънала в грехове и беззакония Европа! Харесват я единствено материалистите, които ги интересува само личния интерес и момона.

52

Евробарометър

преди 6 месеца

Статистиката е добра само в ролята си на събиране на информация. Върху тази информации се правят анализи, като най-елементарния е да се направи тренд, как вървят нагласите в поне 5 годишен период. И чак след това се правят заключение, защо се случва това, и каква е прогнозата за бъдещите нагласи. Накратко - след 16 години в ЕС, ние все още говорим за съюза като за ТЕ, не като за НИЕ. Мисля, че това отразява много по-точно нагласите на българите.