23

От Виена

преди 5 месеца

Ако щете и прасе си изберете да ви управлява.Аз в тази *** от 25 години не съм стъпвал.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Ама как няма да са доволни Киро може да е депутат,а ако подадат остава пак те ще си правят служебно правителство и това,че са подали тая оставка е само прах в очите на хората

21

Анонимен

преди 5 месеца

Трите прасенца

20

до 9

преди 5 месеца

После въвеждат член първи, видяхме как лесно променят, каквото си пожелаят и Боко пожизнен президент.

19

До Напразна радост

преди 5 месеца

по скоро трябва да има много тричани по стълбовете (или на коня за по символично...). интересно е че човека дето каза че ще има политическо убийство 4-5 дена преди да думнат алексей, оняден каза че март месец ще се оправим. и че след март месец няма да има дпс...квото и да значи това....като пукне пролетта ше е интересно... :)

18

Анонимен

преди 5 месеца

Липсата ми на чувство за справедливост остана с приемането на двойното гражданство за министри и депутати. Промяна в конституцията направена специално за Кирил и за децата на " нашите" хора дето стоят и чакат да влязат в политиката. Дано не са толкова калпави като Кирил и Асен, които застопориха държавата от 3 години.

17

да

преди 5 месеца

що ли не вярвам на прасето и мравояда

16

Зозо

преди 5 месеца

Хахаааа, ЗА 165 гласа!!! Руските комунисти посмъртно не можете да съберете 160 гласа в парламента и да променяте нещо :))))))))) Честито другари!!! Отиваме да се "черпиме"!!!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Сега въпросът е що толкоз драпаха за тия пусти двойни гражданства. Не мисля, че ДПС ще ни управлява, но пък затова си мисля, че ще ни спуснат няколко стотин Харвардци итн да дойдат да управляват тук. Ще им издадат на ЦРУ някакви паспорти щото пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра чичото на някой си е познавал някой си друг дето някога е мирисал Българска Роза и после бог знае кой ще ни инсталират в парламента. Така няма да трябва да купуват наши политици, а ще си сложат техни директно!

14

АнонимеН

преди 5 месеца

НЯМА КАК ДА НЕ СА ДОВОЛНИ!!!! МАХНАХА ТЕКСТА , ЧЕ БРАКА Е СЪЮЗ МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА ! ВСИЧКО КВОТО ИСКАХА СИ ГО УРЕДИХА ЗА ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ И ДА НЕ ГИ ЛОВИ ЗАКОНА !

13

Овцата Доли

преди 5 месеца

А казвате че ние сме прости. А Вие ?

12

По същество

преди 5 месеца

Въже за тях. За Свинчо - две.

11

Зрител

преди 5 месеца

Те са само слуги. Доволно е посолството.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Конституцията на мафията.

9

До Зозо

преди 5 месеца

какви перки са свили бе, необразован 20 годишен сополанко???? той е на средата на последния си мандат.... а после...?????

8

Анонимен

преди 5 месеца

Гласувалите за пп и дб, за тези чисти и неопетнени борци срещу Пеевски и лошия Бойко, отборът на доброто, дали как се гледат в огледалото? Пеевски им дърпа конците сега. А хората вече отдавна се отказаха да търсят алтернатива. Преди имаше. При Виденов го махнаха за да изберат Костов, после царя имаше сериозна подкрепа. И двамата са на светлини години като личности и политици от сегашните. Парламента прилича на общоселско събрание. Не, по селата има и будни хора. По зле е много.

7

Зозо

преди 5 месеца

Хахааааа, честито комунисти!!! На Рундев - руснака му свиха перките :))))))))))))))))))))))

6

баба мара

преди 5 месеца

като не мислите когато гласувате получавате това следващото нс ще отменивсичките прос-то-тии оставка и нови избори с нови лица

5

Анонимен

преди 5 месеца

Ако станат Ботев и Левски да, видят какви изчадия ни управляват пак ще легна в гроба

4

Анонимен

преди 5 месеца

Кой е тоя Просто Киро :)))