132

Обективен

преди 5 месеца

Вече е ясно, че всяка "теория на конспирацията" е абсолютна истина!

131

Анонимен

преди 5 месеца

Да пускат версия 2,0 . Ковид 23 . Много я бавят . Трябва повод да се печата .

130

Анонимен

преди 5 месеца

То пък досега големи съмнения имаше, че е от лаборатория. На нормалните хора им беше известно, природата такива мърсотии не сътворява, само човек това го може. Ама, нали не беше политкоректно да се говори, пък сега лека-полека, ще вземат и да си признаят.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Изпускате един дребен детайл от тези документи. Това е, че през 2018 проекта не е бил одобрен и субсидията не е била дадена.

128

баба мара

преди 5 месеца

ние българите това го знаем че е от лаборатория всичко е с цел печалби нафармацевтите защо не откриват лекарство за спин и ебола а за деменцията дане говорим тя е бич вече от гадната храна с която се тъпчем

127

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 132САЩ е родината на комунизма и марксизма, логично е там да ходят комунистическите отрочета. САЩ дадоха пари на Ленин за "революцията" в Русия.

126

Анонимен

преди 5 месеца

До 128 ъ, защо тогава винаги вие комунистите изпращате децата си в САЩ и Западна Европа? Нали уж там е лошо, защо не изпращате децата си в добрите Северна Корея, Русия, Сибир, Китай?

125

Доктор Сър Пичук

преди 5 месеца

21 милиона приблизително са жертвите на ваксината срещу този измислен вирус, чието съществуване не е доказано до днес. Ваксината срещу ковид е по-смъртоносна от Първата световна война.

124

Анонимен

преди 5 месеца

От медийна лаборатория с предварително подготвен сценарий.

123

Фантомас

преди 5 месеца

Новини от преди 2 години

122

ъ

преди 5 месеца

Доколкото прочетох, това в Ухан не е било финансирано от Ленин, Сталин или Путин. А от някакво нюйоркско НПО. Ама за какво да споря с троляци на Козяк. Все едно да споря с телевизора.

121

Анонимен

преди 5 месеца

До 124, живеели сте в неграмотност и масова дезинформация, затова е нямало уж престъпления. Имало е убийства, но е имало информационно засенчване, умишлено.

120

Анонимен

преди 5 месеца

Именно по времето на комунизма въведоха тая псевдо грипна докторска инжекция, с която комунистите от петилетка на петилетка се хвалеха с борбата срещу грипната епидемия и от тогава всичко се инжектира в телата на хората с безмозъчни глави!

119

Анонимен

преди 5 месеца

Ленин - евреин, Сталин - евреин, Путин - евреин - майка му е Шаломова. Името и идва от еврейската дума шалом. Все американците са ви виновни.

118

ъ

преди 5 месеца

За супер не знам, но при всяко положение беше по-добре от сега. Бих казал в пъти по-добре относно значимите неща. Спокойствие и сигурност за утре, почти никаква престъпност, образование и здравеопазване на ниво, човешки взаимоотношения, па ако щете и обществен живот и култура. Сега почти ги няма тези неща.

117

Анонимен

преди 5 месеца

Вируси няма! Вирусът е измислено в лабораториите. Бактериите имат на повърхността си едни генетични точки. Тия генетични точки, като бактерията влезе в организъма на човека, започват да произвеждат протеини с които да просъществуват в нашият организъм и правят възпаления по органите. В инжекциите вкарват именно тия протеини и недобрите бактерии примерно като кандидата и правят възпаление. Бактериите в Българското Кисело Мляко - Пробиотик се бият с недобрите бактерии в тялото ни!

116

Анонимен

преди 5 месеца

До ъ, през комунизма явно вие било супер.

115

ъ

преди 5 месеца

През последните поне 50 години всяка гадост започва от САЩ. Не знам защо е така, но е факт. После защо хората не искали да ги командват нйоркските еврей. Ами как да искат, а?

114

бла,бла

преди 5 месеца

Ама ако се окаже, че не е вярно, ще носите ли наказателна отговорност, че споделяте(преписвате) фалшиви новини?

113

Ваксър

преди 5 месеца

Ще си набия още няколко бустера няма проблеми. Слава Украине!