309

Анонимен

преди 5 месеца

Който руши паметници....ПАМЕТНИК НАД ГЛАВАТА МУ ДА СЛОЖАТ!? Амин!

308

Анонимен

преди 5 месеца

Време е ромите да го откраднат.

307

Анонимен

преди 5 месеца

Най-разумно ми се струва да сглобят нелепостта (временно, с тел, гафер и фантазия) в парка в Орландовци, направо отиват да му се кланят кланящите му се и комбинират полезното с приятното и неизбежното, с еднопосочен билет :).

306

Анонимен

преди 5 месеца

Явно партизаните още си мислят че комунизма е жив :) СССР се разпадна В Русия се надигат блатата и скоро ще я погълнат Рано или късно има Разплата Възмездие всяко зло се заплаща Някой му казват карма

305

Анонимен

преди 5 месеца

На кого му е притрябвало да го възстановявяват, направо в пещта, че толкова много джелязо има в него! Сега джелязото е скъпо бе!! Ще се върнат част от разходите за свалянето му!

304

Анонимен

преди 5 месеца

До 334Оня, Бакърджиев или как му беше името, който срути мавзолея, май хвърли топа. Такава да е съдбата на всички въвлечени в демонтирането на ПСА.)))) Гошо Тарабата требваше да бъде погребан, такива са Божийте повели. Опс, забрвих, че вие сте атеисти.

303

Анонимен

преди 5 месеца

Защо трябва да спорим за Руския тотем който ни разделя ? Хан Аспарух който създаде България не заслужава ли да има според вас най високия и величествен паметник в центъра на София ?

302

Анонимен

преди 5 месеца

Един от соца. Никога не са ни водили на този монумент, нито като чавдарчета или пионери или комсомолци. Водиха ни на Шипка, на паметника на Левски в Ловеч и Карлово, на Ботев във Враца, в Копривщица, на Мадара, Плиска, Преслав, Велико Търново и други места. Така тихо и мирно ни възпитаваха патриотично и игнорираха тези подтискащи монументи. Едва в края на седемдесетте на миналия век почнаха да говорят за тези монументални изчадия, явно усещаха края на това недоносче измислено, социализма.

301

Анонимен

преди 5 месеца

Най-после, след 70 години!!

300

Иванов

преди 5 месеца

Спомням си ясно една статия във вестника от разрушаването на мавзолея заглавието беше Бакарджие-Мавзолея 0-2 два опита и не се събори но третия беше като златен гол отбелязан на чужд терен и се чудя защо трябва да е трудно винаги и да има още зомбирани българи които да искат да остане това подобие на паметник не може малцинството да диктува какво трябва или не трябва бутай ***,Бутай и Альоша не ни трябватмракобесни и фалшиви идоли

299

Eвала

преди 5 месеца

Оня, Бакърджиев или как му беше името, който срути мавзолея, май хвърли топа. Такава да е съдбата на всички въвлечени в демонтирането на ПСА.

298

Анонимен

преди 5 месеца

Не съм сигурен тия които пишат на тема паметника,дали знаят за какво става дума,дали са били свидетели на неговото построяване,ако не са ,чели ли са? Струва ми се,че 99% са чули недочули!

297

Анонимен

преди 5 месеца

Да върнат и мавзолея.:)):)):))

296

Анонимен

преди 5 месеца

Като трябва и петолъчката ще я поставите обратно на Партийния дом! Чакай,чакай!Фурнаджийски лопати!

295

Анонимен

преди 5 месеца

Според мен на БСП Копейките и други *** въобще не им пука за паметника просто се възползват от ситуацията да заработват денги и да вдигат много шум защото се борят за един и същ електорат червени и прости хорица облъчени от руската пропаганда

294

Анонимен

преди 5 месеца

Стихотворението на Смирненски важи и за днешните флексаджии! Хей ,другарю,...! И тоя път все не можете да го прокарате!

293

До Анонимен 323

преди 5 месеца

добре де зем та помисли малко преди да пишеш де! знам, че е трудно, знам, че за такива кат тебе даже и невъзможно ама малко от малко барем бре! та викаш ситуацията с тоз паметни не е от 33-34 г насам а е от вчера едва ли не! това ли ми казваш или пак се обърка?????

292

мъскъл

преди 5 месеца

Не знам за вас, но на мен ми олекна от както се махна паметника. Олекна въздуха наоколо. Може би е плацебо, ама ко от туй.

291

Анонимен

преди 5 месеца

Историята ни е пълна със спечелени битки и изгубени войни! Не от днес и вчера! Така е на Балканите!

290

Анонимен

преди 5 месеца

Флекса върши чудеса победи империята на злото Това е пред Коледно чудо Доброто победи злото