77

епилог

преди 5 месеца

Молците изгризаха територията и населението. Предстои падането на завесата.

76

<><>

преди 5 месеца

Христо вдигна смело меча сещу Бойо ! Киро след него с тъпана застана ! А сега ? Целувайте ръката която ви храни !

75

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 67: Никога не е имало идея да има паритет между парламент и президент. България е парламентарна република, а не президентска такава. Ролята на президента е да представлява страната, а не да я управлява. Той по закон и конституция не е част от изпълнителната власт по принцип, а само по изключение - до избирането на следващия парламент и назначаването на ново правителство. Чорапа просто се опита да управлява без да има право на това и като се ползва от пропуски на закона.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Турци за министри. Браво.

73

ХХХ

преди 5 месеца

Порциите по лесно ще се сипват !

72

до 73

преди 5 месеца

Той Христо не е Американеца, той си е само един издъхнал Мравояд...

71

Р.Радев

преди 5 месеца

Б Е З У М И Е!!!

70

Шумкаря

преди 5 месеца

Квииииииииииииииик

69

Анонимен

преди 5 месеца

Значи на следващи избори българите трябва да се постараем Възраждане да спечели над 50% гласове за парламент, както и състави самостоятелно правителство. Те ще отменят днешните приети пародии в Конституцията ни.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Погледнете конституциите на САЩ, Швейцария, Франция и т.н. Никоя държава , която държи на своя суверенитет, не позволява политиците в управлението да имат двойно гражданство. Това е най - сигурната крачка на неолибералния глобализъм към унищожаване на националните държави. Много обичаме сами да се предаваме и продаваме на чуждите!

67

Факт

преди 5 месеца

Слабите и жалките винаги ги е било страх от силните и тази лудост я потвърждава.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Ограничаването на кръга на лицата, които мога да станат служебен премиер, ограничава възможността да бъде хванат някой от улицата. Това е достатъчно широк кръг от лица", коментира Христо Иванов от ПП-ДБ.------Ако беше в сила този текст, за служебни премиери щяха да бъдат избирани лица, назначени на постовете си от Бойко Борисов. Това трябва да се запечата в главите на феновете на ДСБ и Хр.Ив., за да им помогне в размислите следващия път, когато ДСБ развее байряка на борбата срещу корупцията.

65

Анонимен

преди 5 месеца

Натиква ни се олигархия и формално според конституцията.Костовистка работа.София трябва да бъде унищожена.

64

Точно си е

преди 5 месеца

До Мхх : Точно болшевики са си. Няма десен либерал. Десните се наричат консерватори и християн- демократи. Тези са радикални либерали, интернационалисти, рушители на всяка традиционна и християнска ценност. С други думи - комунисти от най- гадният тип, еквивалентен на болшевиките в царска Русия, които я унищожиха и създадоха СССР и комунистите на Димитров, които създадоха великата македонска нация.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Този анти Радев подход ще донесе много проблеми в бъдеще. Не случайно навремето доста по-интелигентни и мислещи хора са решили да има паритет между президент и правителство. А сега какво опитвт се цялата власт да я прехвърлят само в ръцете на парламента!Много ще страдаме заради подобни необмислени, импулсивни и дебилни решения!

62

Ице

преди 5 месеца

то, ако имаше пречка хора от улицата да отиват във властта, ти още щеше да си в надуваемата лодка. Ама нейсе. Да видим Конституционния съд какво ще каже.

61

КОЛОНИЯТА ДЪ БЕСТ

преди 5 месеца

а В САЩ МОЖЕ ЛИ БЪЛГАРИН ДА Е МИНИСТЪР, ПАК ДВОЙНИ СТАНДАРТИ.

60

Аз

преди 5 месеца

Да ви е честита новата Пеевска Конституция! А тоя брадат дявол от снимката може спокойно при следващото си качване на лодката за път към Росенец да се екипира с турския флаг и да кандидатства за бай гавазин на Сараите, много повече ще му приляга!

59

Безимен.

преди 5 месеца

Абе Асен Василев смени ли си адресната регистрация? А ако може с двойно гражданство ,що не сте сложили и със тройно!Чудя се как още не сте сложили и че задължително хетеросексуалните нямат право да се кандидати за държавни постове.

58

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Христо Христов кък е ицня, у задунайская са останали само пенции, инвалиди и шумкари. началник на фронта да си видел некъде,освен в израел?