58

Ланселот

преди 5 месеца

За какво да вдигат майчинските те българките и без това не раждат. Телефончета, гримчета, джуки, кученца , котенца , почивки, дрешки , кафенца. Не ги занимавайте с глупости като деца , само ще им нарушите комфорта и фигурата на кифличките.

57

Анонимен

преди 5 месеца

За България има само един изход: РАБОТА ! НЕ ПОЛИТИКАНСТВАНЕ ! РАБОТАТА УЧИ НА УМ И РАЗУМ ! А СЪЩО РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !

56

Анонимен

преди 5 месеца

Жан Виденов взимал 4 бона пенсия, сами се сетете останалите ченгета, агенти, дипломати и друга подобна *** с какви пенсии са, програмистите черпят!

55

Х

преди 5 месеца

Вдигат само минималната заплата, а средната си стои. Скоро минималната ще мине средната. Какъв е мотивът тогава да работиш? Уууйй. Много по ниско квалифициран кадър без да си мръдне Копитото започва да взима наравно с теб. Само шефовете взимат максимална. А всички други минимална.

54

И какво?

преди 5 месеца

Пак е Най-най-ниската в ЕС.Ех, кога ли ще стигнем поне румънците!В БГ няма нито истински управляващи политици,нито истинска опозиция

53

напред България

преди 5 месеца

Браво на това управление. България се развива положително, въпреки усилията ня руските агенти да я съботират.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Да преведа за тези които не разбират какво се случва. Асенчо и Кирчо направиха бюджет като списък към дядо Коледа. Не е на база на събрани пари от данъци, а на база на каквосе надяваме да съберем в мокрите сънища на Асенчо. Съответно много набързо установиха, че няма откъде да вземат тези пари и сега трябва да попълнят хазната. Как се попълва хазната - сигурните данъци които могат да съберат са данък общ доход от мин. заплати и от макс заплати. Вдигнаха макс осигурителен праг и мин. заплата!

51

Анонимен

преди 5 месеца

РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !

50

ДА

преди 5 месеца

Стига сте вдигали тая минимална заплата,бе го-ве-да!От нея се вдига и средната такава ,а от там и ваща зап лата ,уможена по три,че и добавки в хиляди за комисиите!Не се наядохте!Преди 5 години,когато се пенсионирах,пенсията ми беше два пъти по-висока от минималната заплата,сега е под нея,а тия с минималната пенсия ме догониха!Искам си обратно парите,удържани ми за пенсия плюс здравната,и без това навсякъде доплащам за здраве!Изедници народни!

49

Анонимен

преди 5 месеца

А бря ,минималните заплати на Македония ,Албания ,Сърбия са по големи от нашите хем че на са в ЕС ,а ПП предателите че купуват танкове на сащ за 2 милиона и половина ,и за Украйна пари ,срамота Киро дето плюйте по Маке дония с по големи заплати

48

Анонимен

преди 5 месеца

За тези заплати, ние не бъркаме в бюджета.Даваме ги от това което сме изкарали. Сега е по-добре да си държавен чиновник.Частниците са притиснати отвсякъде, работникът ти става ортак, като нямаш приходи трябва да го уволниш.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Тия мислят че народа има техните доходи, а то не е така.

46

Дейвид Айккъмробите

преди 5 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

45

Грък

преди 5 месеца

Дава драбни пари, краде големите и ни вкарва в дългова спирала....

44

Щерю

преди 5 месеца

До сега, за 30 години демокрация, въпросните заплати трябваше да са с една 3-ка отпред...

43

акъдемик Кирчо

преди 5 месеца

Българите са най-бедните хора в Европа! Континента, не Европейския съюз!

42

Българин

преди 5 месеца

ЧНГ и Господ да даде здраве на 5-те милиона българска диаспора, изхранващи 4-те останали в географското понятие България.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата и сега не и стигат парите какво остава като трябва да плаща по-висока минимална, да точно държавата държи най-много народ на минималка.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Кой взима МРЗ, освен пенсионерка хигиенистка в ДГ в провинцията?! Никой. Вече касиерките минават 2200 и нагоре... МРЗ е инструмент на сивия сектор- наглият бачкатор се осигурява на нея, ама под масата взима хиляди. Добър начин за борба с наглия сивак е поетапното покачване на МРЗ. Не може само една шепа хора да плащаме пенсии и заплати на лекари и учители, а останалите милиони работещи да са в сивия сектор и да носят едно нищо на икономиката.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Тоест повече имам сметка да се върна на работа след като детето навърши 1 год, да помоля да ме съкратят, да вземам обезщетение за безработица 3000лв една година и да си го гледам аз, после да си намеря нова (или върна на същата работа) на по-висока заплата. Тази втора година майчинство е пълна подигравка. Да видим след 20 год. кой ще ви плаща пенсии