488

Анонимен

преди 6 месеца

Българското правителство даде коридор за самолетите на САЩ за войната на САЩ в Югославия. И какво получи насреща едно голямо нищо ! Българи в Западните покрайнини продължават да са тормозени и преследвани.

487

Анонимен

преди 6 месеца

Твоя интерес като стипендиант на Украйна може да е тя да пибеди. Останалите хора всеки решава за себе си. Аз искам мир и това минава през спиране на доставките на оръжия и даване на пари само за мирни цели.

486

Костя

преди 6 месеца

Само болен мозък би вярвал, че Украйна може да сломи Русия. Със същия успех сигурно вярва в задгробния живот

485

Анонимен

преди 6 месеца

А КАКЪВ е точно нашия итерес У да побеждава? Нещо ще получим ли?

484

чевръсг за поръчки

преди 6 месеца

зашо никой него разследа този за поръчките в армията кой фирми, с кои консултанти , жена му се занимава с оръже, как е така свързан с Шаламанов

483

Куку

преди 6 месеца

След невероятните успехи на втарая армия мира,трета година се търкалят в некакви села,но всичко върви по план!Руски другари нямайте никакво съмнение как ще завърши поредната военна авантюра,вече започнаха опашките за яйца а от вчера се оказа,че няма риба по магазините.Както каза Медведев-пари няма,но вие се дръжте!

482

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 месеца

МАХАИТЕ ГО ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

481

Анонимен

преди 6 месеца

Вашият интерес, мин.Тагарев, е войната да продължи, да загиват млади хора, украинската земя да се залива с кръв и хората да остават без жилище и препитание. А ние призоваваме: хора, спрете да воювате! Това е братоубийствена война! Военният министър Тагаренко ако му се воюва,да събере 240-те депутати и да ходи да се бие! Същото важи за дъртия Боце Б., Шиши Пеевски, Просто Киро, Кокорчо и сие! Ние искаме мир! Нещастните украинци и руснаците се наситиха на война и те също ще искат мир!

480

българин

преди 6 месеца

Никой не е вечен министър.Идва момент,когато заради прдателската си същност,се носи наказателна отговорност.Този индивид по-скоро да го обличат в украинска военна униформа,и да си се връща в Украйна.Този ще бъде съден.

479

ГНЕВЕН

преди 6 месеца

Интереса на укропитека Тагаренко ,както и интереса на управляващите ни продажници-държавници НЯМА НИЩО ОБЩО С ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!ФАКТ!!!

478

д

преди 6 месеца

Този индивид въобще не е в час.

477

Анонимен

преди 6 месеца

Бомбардировката над София ,Сърбия ,Виетнам ,и атомната бомба над Япония .САЩ е една паразитна сбирщина (не държава) която печата долари без покритие..

476

Анонимен

преди 6 месеца

Този живее в друга реалност........някакво друго измерение

475

Fenbbb

преди 6 месеца

Тaгaренко, украинците, с цялата мощ и помощ на НАТО&ЕС не могат да уддържат фронта, ама ти викаш ние, сме най-големите ястреби и ще се въоражим с 1 кораб, 1 зенитен комплекс, 1 каруца и 1 магаре и ще се бием с руснаците ли??!Ти имаш ли въобще реална преценка за ситуацията?!

474

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна да победи кое? Собственото си население, или листните въшки? Даже и в САЩ отдавна не говорят за победа на Украйна, само нашият военен министър плещи нещо различно... Но то не е за чудене, като знаем как познава военната техника... лесно можем да си представим и какви са му стратегическите познания. А КАКЪВ е точно нашия итерес Урайна да побеждава? Нещо ще получим ли?

473

Анонимен

преди 6 месеца

Ама този Тагаренко дали не е ***?

472

1234

преди 6 месеца

Аз и тези дето познавам не им е преоритет победата на Украйна ами спиране на войната независимо за кого и как, най-важното е да спре сега, веднага по възможност и да не се умира повече за такива средновековни глупости. дано този г-н тагарев го прочете това и разбере, че на българина му е все тая, да не говори от името на всички. Искам да му кажа също, че има и най-омразната и студена физиономия на света.

471

Железният Феликс

преди 6 месеца

Министърът На Войната с физиономия и излъчване на селски месар, отново се освободи /рядко!/ по въпроси, които, месарската му селска глава не разбира.

470

Анонимен

преди 6 месеца

Може ли някой да каже какво е това "издание Политико" , което изведнъж всички взеха да цитират а пък аз дори не мога да разбера къде се намира.

469

Анонимен

преди 6 месеца

Противно ви е да виждате българи във властта? искате помаци като плювналиев/габриел?