177

До187

преди 5 месеца

Дааааа сега ще им покажат що е то демокрация и кон боп яде ли, единственото хубаво е, че глада е по силен от тока и като огладнее д-то много бързо ще си спомнят как се прави революция.

176

Русоробски фронт

преди 5 месеца

страшно,Сатаната откачи съвсем с тоя контрол.Трябва да му светим маслото преди да изплиска легена с това банково робство.Абе рано или късно ще го думнат с 9 милиметров оловен къс в черепахата понеже хората са изнервени....

175

で&#34

преди 5 месеца

време е да се научите да си плащате данъците.

174

До183

преди 5 месеца

Ми проблема е, че си куха лейка и не схващаш тънкия смисъл на задачката, или искаше да ни впечатлиш с купуването на няква колиба.

173

Bad Face

преди 5 месеца

Нормалните хора не плащаме нищо кеш! Какъв е проблема, че не го долавям. Имам лятна къща в Гърция от 5 години, купих я с банков превод на парите, а доходите ми са в долари за да не сменям пари си плащам навсякъде с кредитна карта която ми ги обменя на банковият курс без комисионни, дори ми дава 3 % "cash-back" за всяка похарчена сума. Кеш ми е нужен само за бабите които ми носят плодове и зеленчуци у дома, но това са дребни суми които нищо не променят. Сметки и данъци плащам само през Интернет ..

172

Знам , че много са--

преди 5 месеца

-- се чудели от къде да започнат,явно са помислили гърците за най- glamawite ! Дип ще видиме може и да са познали, ако им мине експеримента ! Но ако ще се въвежда такова нещо найстина данъчен ще стане най-рисковата професия във света ,а Банките ще горят като бенгалски огън за шравителството да не говорим ще бъдат свалени и продадени за гребци по галерите барабар със семействата им за назидание ,там ще започне невиждана гражданска война ,въобще забравете !!!

171

Гърци !!!

преди 5 месеца

Бегайте при Ким ,по-добре е !!! Епимено !

170

Анонимен

преди 5 месеца

Пълен фашизъм е в Гърция!!! за разлика от тук.

169

Това е

преди 5 месеца

Навлизаме в ерата на банковото робство !

168

Анонимен

преди 5 месеца

Да видим как ще се случи тази забрана, ще се посмеем май.

167

По същество

преди 5 месеца

И там техния Асен Василев събира кръвчица заради самоубийствените си решения

166

Иван

преди 5 месеца

И баба Ванга го предсказа в едно интервю от 1975 година по БНТ. Гледайте го. Там македонската пророчица говори за уеб3, метаданни, биткойни, дигитални пари, блокчейн технологии и крипто пазари.

165

Анонимен

преди 5 месеца

Молете се на нашия Владика, Господ Иисус Христос да ни опази от това кощунство, а също и отвсички други, които ни подготвят. Само Той има силата и властта да ни опази..

164

СВОЙ

преди 5 месеца

Подготовка за дигитално робство.Гърците са корназ хора,ще го измислят.Глобалистите настъпват здраво в плана за отнемане правата на хората,но всяко действие си има равна по сила противодействие.

163

Анонимен

преди 5 месеца

Ако спре нета и тока кво правим, не може елементарни лекарства да си земеш ако изчезне кеша

162

Анонимен

преди 5 месеца

България е единствената страна в света, граничеща от всички страни сама със себе си - с бивши Български земи, територии и население, поради перманенттната политика на душманите да ни отнемат земи и населения и поробват и унищожават Българслкият род и държава, обаче защото България е единствената страна в света граничеща от всички страни сама със себе си, тя е обградена от всички страни от Боговете ни. Които ще се явят за Спасението ни! БЪЛГАРИЯ ГРАНИЧИ с СЕБЕ СИ = БЪЛГАРИЯ ГРАНИЧИ с Бог Исус!

161

Анонимен

преди 5 месеца

Силно съм изненадан, че точно гърците които се считат за силно религиозни и защитници на Православието, въвеждат мерки с които се увеличава контрола над хората. Полека - лека света върви към постеяне на печата 666 на челото и дясната ръка. Може би ще бъде някакъв чип който ще съдържа всички данни за човека.

160

Анонимен

преди 5 месеца

1989

159

Анонимен

преди 5 месеца

Есе

158

Анонимен

преди 5 месеца

1988