80

Работещ

преди 6 месеца

Без да съм негативно настроен към пенсионерите, в момента в България в много случаи е по изгодно да се пенсионер, отколкото работещ . Не че пенсиите са високи.....заплатите са ниски.

79

Anonimen

преди 6 месеца

Като гледам как се избиваме по пътищата я стигнем до пенсия, я не

78

Анонимен

преди 6 месеца

До Хотелиер - Ох, и при нас в плазата същото, нападнали са ни едни пенсионери, чужденците връщаме заради тях. Едни бакшиши раздават, елате ги вижте в ресторанта, направо се чудят за какво да си харчат големите пенсии.

77

Анонимен

преди 6 месеца

До Божил Божилов - Да, бе, много удобно. Ще блъскам аз цял живот, не стига, че ще се възползват от социалки разни индивиди на мой гръб от моите данъци, ами после и ще им осигурят пенсия, равна на моята, пак на мой гръб. Няма как да стане! Кой колкото си е заработил.

76

Анонимен

преди 6 месеца

До IQ 3.14 - Това изобщо не е вярно. Потърси първа категория труд, да видиш колко професии са с високите пенсии. Като се трие без мисъл, така е! Способства се за заблудите!

75

Анонимен

преди 6 месеца

Мъжете излизат в пенсия при масовата трета категория труд на 65 години , средна продължителност на живота при мъжете е 68.3 години

74

Божил Божилов

преди 6 месеца

Пенсии трябва да се дават и определят не за охолен живот,а за човешко оцеляване т.е.пенсията трябва да гарантира жизнене минимум на всеки възрастен човек независимо дали е работил или не по едни или други причини.По тази причина пенсията трябва да бъде еднаква за всички.Корекции може да се допуснат само за хора от първа категория труд,за които се предполага,че са увредили по някакъв начин своето здраве работили в тежки условия миньори,водолази,химици и т.н.

73

Кирчо

преди 6 месеца

Деца се гледат както винаги са се гледали , сега се оплакват от едно и две деца а бабите им са имали по 8.... и държавата е просперирала !

72

Анонимен

преди 6 месеца

Младите не знам дали изобщо си представят как се гледат деца не със скъпи памперси, които изхвърляш, а с по две пеленки - тензухена и бархетна, които трябва да переш след всяко акане и пишкане, ако и до одеялцето е стигнало, и то влеза в комплекта. Не ги карам така да си гледат децата, но като обвиняват, малко да се попросветят, не само да искат.

71

П(енс)Ионер

преди 6 месеца

Размерът на пенсиите е повече от добър, направо отличен ! Няма какво да се желае повече.Само едно: при тези пенсии да се върнат цените от преди 20 години. Тогава всичко щеше да е нормално.

70

не знам

преди 6 месеца

в каква държава ще се превърнем, но е факт, че младите днес имат пари за райски газ, електронни цигари, наркотици всякакви, дискотеките пълни, хазарт, коли, дрифтене...

69

Анонимен

преди 6 месеца

Един файтон имали скок а останалите умират от глад и урааа, голямо постижение? Всъщност - пак ни замазват очите, уж че има някаква полза от управниците и нещо уж се подобрява за народа

68

Анонимен

преди 6 месеца

Това е евроатлантическата номенклатура а не чиновниците . А После - Няма кадри . Е как ши има ? Така ЕС ту убива цели нации превръщайки държавите в дойни крави за разни тарикати докато пр.остите продължават да гласуват за членство . Те тва е то ,,членството,,

67

1

преди 6 месеца

Няма лошо, но някой трябва да помисли и за детските, иначе ще се превърнем в държава от пенсионери.

66

popa ot razgrad

преди 6 месеца

по-важна е покупателната способност на тия пари...а тя е различна във всяка област...едно е да живееш с 1000 лв в Разград, а съвсем друго е да живееш с тия пари в София или Варна...едно е да живееш с тия пари в собствен дом, а съвсем друго е да живееш с тия пари на квартира...

65

Анонимен

преди 6 месеца

До До 55 - Омразата разяжда отвътре, болести се хващат. Поне себе си обичай.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Принципно Руснаците доста глупаво правят политиката си в БГ. Вместо да дават всичките си пари за пропаганда и разни ферми за ботове копейки - та , да бяха давали пари на хората - или за детски градини, за старчески домове..., за полезни неща за обществото, то обществото щеше да обича Русия, заради всички добри неща , които прави...Ама то не! Пари за пропаганда против Запада и език на омразата , който уж трябва да борим?!!!?

63

самолети

преди 6 месеца

на хартия*

62

нормално е да

преди 6 месеца

се дават пари за пенсии на хората, които са си ги изработили. Не е нормално да се купуват самолети на хатрия.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Пенсии и заплати на чиновници масово се увеличават само с нови дългове и съответно с вдигане на данъци на млади работещи образовани хора. Тези млади хора кой по напред да издържат , семействата си или хрантутниците държавни чиновници и пенсионерите?Отговорете г-н Асене!