59

Анонимен

преди 5 месеца

Ако не желаете руската държава да присъства в България чрез своя посланик,ами прекъснете дипломатическите отношения! То е очевадно! Защото това което правите е глупаво и смешно!

58

Анонимен

преди 5 месеца

Тези сегашните варвари просто отричат живота на няколко поколения. Без да отчитат, че хората са живели в друго време, с други ценности, вярвали са в други неща. И няма как сега, като им разрушат живота, да ги накарат да мислят като тях. Точно обратното, постигат озлобяване. А дано техните наследници им ръкопляскат след време, но е много съмнително. Сега рушат строеното в един друг строй, но нищо не строят, освен някои частни палати. Да видим какво ще ги питат наследниците им. Няма да има овации.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Ами това което става е позволение на комитет по цензура! Утре ще се съберат да забраняват и други публикации и интервюта!

56

Стоян

преди 5 месеца

Все ми е тая чие интервю ще излъчат или няма. Но е крайно време да се спре с тези "хитринки" - "Програмният съвет взе решение...." Като сте започнали да пишете, кажете и кой е забранил да се излъчи.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Ако това е европейското мислене,извинете но благодаря!

54

Анонимен

преди 5 месеца

Още малко ще почнете и руски книги да палите на площада! С извинение че е студено! Срамота! За това ли се борихме цяло едно поколение!? По този начин ли доказвате своите възгледи? С цензура?

53

До Анонимен 47

преди 5 месеца

В една страна, претендираща да е демократична, има място легитимен посланик на която и да е страна. Ти, ако имаш нещо в това, дето ти е глава, сам ще решиш кой прав и кой крив, на кого да вярваш, и на кого не. Няма как на оная неграмотна посланичка украинката да и чета глупостите, все едно тук не е България, а Украйна, а руската посланичка да няма право да говори. Украинката в Пресечна точка може да ме поучава какво да трия от мозъка на поколението си, но Митрофанова не може. Все двоен стандарт.

52

Илия

преди 5 месеца

Коментирате като фанатици-циници. Представете си в любимата ви Русия, в държавна или частна медия да има журналист който да интервюира българин с европейско мислене.....Мисля че не само ще забранят интервюто, но след време ще го стрелнат или ще падне от висок етаж или ще се удави или ще убие семействпто си и ще се самоубие...Още примери искате ли.....

51

Анонимен

преди 5 месеца

Една нагла украинка оня ден ни поучаваше как да живеем в нова тв, после посланичката пише декларация, пълна с правописни грешки и ни забранява да чуем и друга гледна точка, наистина постигат обратен ефект! А българските пенсионери останаха без коледни добавки, да изпращаме помощи на зеленото човече.

50

Срам

преди 5 месеца

Пеевски заради Магнитски се превърна в Бухалката на Посолството...кой е Пеевски, че Боко, Киро и Кокорчо барабар със СекретаркатаЛалугерАкадемик да му козируват? Пеевски не е никой, но Посолството седи зад него и Винету слуша, изпълнява и мълчи! Политиката ни се управлява от 10 разреден бюрократ от САЩ и неговото сервилно Свинче@

49

Анонимен

преди 5 месеца

В БНР е крайно време да влезе истински ОДИТ, за държавни поръчки и данъци, с които се злоупотребява, още от началото на 90-те, на миналия век. "Радиота" е свърталище на ДС.

48

Анонимен

преди 5 месеца

На фотото виждате авторката на песента " Ще ти скъсам г.за"

47

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото повече ни говорят за Украйна, за помощи, оръжия, пари, толкова по- голяма омраза събират, накрая зорлем ще ни накарат да заобичаме руските хора. След изявленията на украинската сексоложка посланичка, кой има право на интервю в български медии, твърдо не искам да чувам нищо за тази държава и дано получат добър урок от Русия.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Шефката на СЕМ е комунистка/социалистка, какво може да се очаква от нея?

45

Анонимен

преди 5 месеца

Проруски журналисти като Волгин нямат място в обществена държавна медия, каквото е БНР. Нека се изявява в частна такава, на БСП, Възраждане и др. В България има свобода на словото. Но неможе, работещ в държавна медия да пропагандира агресивна Русия, която България осъди и да оспорва официалната евроатлантическа позиция на България гласувана в НС.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Уж е демонокрация и свобода на словото, а то страх от истината!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Слугите на Украйна ,на първа линия на фронта )

42

Там

преди 5 месеца

Дори и в САЩ дават думата на руски дипломати по тв с цел да се разреди напрежението,но ни е надминахме господарите по цензура.

41

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 21 - Религията и тя ли?

40

Gogo

преди 5 месеца

Е оня гореше книги, тия пък не дават думата