75

Пълно Падение!

преди 5 месеца

По американски модел. И там по-голямата част от окупационното "правителство" са предатели с израелско гражданство. Скоро може да няма изобщо нужда от БГ гражданство. Аз съм с двойно гражданство и по-голямата част от живота си не живеех тук. БГ гласуването беше трудно, но и да беше лесно, пак не бих гласувала, защото не смятам, че е етично. (S)elections вече не ме интересуват никъде. Ако имаше някаква полза от тях, отдавна щяха да са забранени. Но пък вече мога да съм политик тук...

74

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 81, етносът им е ясен (корупционери дирижирани от посолствоо) обаче не е ясно с по колко гражданства са в момента, предложилите и гласивалите подобни промени? По все още съществуващия закон, би следвало да са само с Българско, ако поне един не е такъв, тези напъни са нищожни

73

Анонимен

преди 5 месеца

Готвт ни за протекторат - нещо като Хаити. Честито на "гордите" "европейци" от "демократична" и "независима" България, които гласуваха за тези престъпници от сглобката!!!

72

Анонимен

преди 5 месеца

След някой и друг месец ще приемат поправка 19-те месеца да станат 5 минути и готово! Тези номера ни ги прилагат не за пръв път. Тези удариха дъното и копаят надолу... Само не ми стана ясно за тройно и четворно гражданство ще дават ли държавни награди?

71

Анонимен

преди 5 месеца

веднага да се махне клетката, която гласи да не може да служиш на чужда държава :)))

70

САЩ, ела и ни вземи!

преди 5 месеца

Ний българите тъй сме свикнали по тий земи! Няма да ти струва скъпо. Вече филма играли сме с ГЕСТАПО. Не с ГЕСТАПО, а и с КГБ и НАТО! Подлагаме се ний, на всекиго злодей!

69

Анонимен

преди 5 месеца

Ще може ли да избираме поне чужденците? Или когото пратят отвъд Океана, той ще е губернатор?

68

Анонимен

преди 5 месеца

То няма какво да се коментира вече. До кога се чудя ще ни мъчат, ще ни замазват очите, че за нас и родина се трудят. Да сваляме знамето и да се спира с този театър. Толкова нагли, толкова безпринципни, продадени и жалки хора в управлението на тази държава никога не е имало.

67

Анонимен

преди 5 месеца

Ще забранят с българско гражданство да ставаш депутат, само с чуждо

66

Анонимен

преди 5 месеца

Те продадоха България!

65

Рецелта

преди 5 месеца

За да завземеш властта, легално: 1. унищожаваш историческата памет и националните символи на народа 2.снижаваш образованието и културата 3. Размиваш границите между културите и народите 4. Обясняваш на туземния народ., че трябва да е толерантен и да те търпи да го управляваш. 5. Ти не си длъжен да го търпиш тъй като той е друг и за теб е само идиотско стадо, източник на печалба

64

Анонимен

преди 5 месеца

Няма самоуважаващ се себе си държава, която да позволи това. Защо не се организира среща на конституционните съдии с народа? Те от какъв етнос?

63

Е

преди 5 месеца

Вече нищо не спира всякакви талибани да бъдат народни представители.

62

Y.Y.

преди 5 месеца

Като гледаме до сега управляващите ни, които са изцяло наши граждани. Може би е добре да приемат за народни представители хора, които са дори без българско гражданство, поне най - накрая да се намерят някои, които не са толкова алчни и нагли.

61

Що не ни анексирате?

преди 5 месеца

И да се свършва тая мъка? Щото Ви е гнус от нас. Не сме дори Пуерто Рико. На час по лъжичка, водата с жабата в тенджърата се загрява бавно, за да не изкочи жабата... Ясно е, че Ви трябваме за военен фронт срещу Русия, ОНД или както там си се наричат. Винаги е хубаво топката, да е в полето на противника. Поздравления! Правилно преценихте, че народ, който е 5 века под турско робство, не е народ, а ***. Печелите.

60

Ре

преди 5 месеца

Досега в името на чужди интереси ни управляваха, все пак наши - сега ще ни управляват чужденци и ще служим на чужди народи.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Абе какви са тези глупости ? Направо чужденци да идват и премиери , президенти ,полицаи и каквото се сетите да си стават . Даже за какво ни е този скапан български език ,направо на английски език да сме по гостоприемни за новият дошъл управляващ . Българският да стане диалект и само за вкъщи .

58

Анонимен

преди 5 месеца

За какво са ни депутати с двойно гражданство. Толкова ли няма българи, които да защитават българските интереси.

57

НЯКОЙ

преди 5 месеца

Те сега е момента за Коледа да дарим нашите депутати на някоя друга държава. Но ще бъде интересно, само като си помислим, че може да имаме депутати украинци, руснаци, палестинци и всякакви други.

56

Анонимен

преди 5 месеца

До Край на мрънкането - То хубаво, ама виждаш, на какво ги правят някой хора - гонения от работа, неправомерни арести ...