53

Анонимен

преди 6 месеца

Не е така , тук говорим за племето ИЗРАЕЛТЯНИ а те са живели по тези земи преди новата ера ! Редица източници споменават това . Как може изобщо да се сравнява с епохата от османската империя ?!?!?!?!? Що за болни русофилски мозъци има тук ? Историята не може да промените путинофили

52

Анонимен

преди 6 месеца

"В библията е записано че земите са населени с израелтяни" - Никога недей да спориш с хора, които са очевидно по-умни от теб и очевидно по-запознати. В Библията е записано, че Фараонът гони евреите от Египет (т.е. те не са местни за Палестина), после се казва "и не искаше Господ евреите да минат през филистинската земя" и затова ги кара да минат през Червено море, където Мойсей уж го "разтваря" за да избягат от войниците на Фараона.

51

Цел

преди 6 месеца

До 46: "в Израел ги учат да убиват християни и мюсюлмани". Запознати ли сте с мюсюлманския израз "Първо съботяните/съботните, после неделниците". Т.е. първо се убиват евреите (събота е Божият им ден), после - християните (Неделя е Божият им ден). Вече започвам да мисля, че ислямът не е религия а култ. Почитане на тъмнината и смъртта.

50

Анонимен

преди 6 месеца

"Кога преди 1947 е имало държава Палестина?" - За пръв път Палестина е създадена като тракийска колония цели 1300 години преди да отидат там евреите. После дори римляните наричат провинцията Палестина, а не Израел. После по време на Османска империя е провинция Палестина. После става Британски мандат Палестина. После подаряват земята на евреите ционисти да си правят там каквото си искат.

49

Анонимен

преди 6 месеца

В библията е записано че земите са населени с израелтяни , като няма нито един официален печат доказваш по ранно съществуване на палестинци по тези земи. Дори в арабските хроники ! Всичко останало са лъжи и русофилска пропаганда

48

Анонимен

преди 6 месеца

За огромно мое съжаление, знам какво е 'джихад'. Казвам ги го като човек, четящ арабски, изучавал хадитите и бивш мюсюлманин. Тези сладки баклави за мирния ислям и 'търсенето на истината' ги пробутвай на веганите, наивните тинейджъри и сънародниците ти с шалвари от селата.

47

Анонимен

преди 6 месеца

ВАвввв, каква трагедия само! Тц,тц

46

Цел

преди 6 месеца

До 39: Кога преди 1947 е имало държава Палестина? Много пъти след това на палестинците им е предлагано да си създадат държава и им дадоха милиарди за това. Но те отказаха и с парите създадоха тероризъм. Да заменят името Палестина?!.. Това е единствената им връзка с Фелистея, единственият им довод, че са native. Крещят това име сякаш съществуването им зависи от него. Няма да се откажат от "знамето" Палестина. С него оправдават кръвожадната си природа.

45

Анонимен

преди 6 месеца

"Охоо..тука сте ходили на израелска детска градина ли? И говорите иврит?" - Да. Говоря Иврит. Проблем? Цял свят знае, че в детските градини в Израел учат децата, че християни и мюсюлмани трябва да бъдат убивани. В Интернет има десетки видеа, има много организации които от години говорят за това. Ти за пръв път ли чуваш?

44

Анонимен

преди 6 месеца

Преди палестинците там са живели израелтяни ! Стиха сте лъгали за историята. Земите не са палестински. Аман от араби фанатици и русофили шизофреницци

43

Анонимен

преди 6 месеца

Израел е създадена с решение на ООН! Палестина тогава не се създава, защото арабите отказват и анексират газа, западния бряг и голан. И такива държава никога не е имало, било е халифат, британска, османска, еврейска и римска колония. Въобще не знам защо ние трябва да се занимаваме с араби и евреи и какви общо имаме с техните търкания.

42

Анонимен

преди 6 месеца

"Арабите са тези, които учат децата са да убиват и да правят джихад" - По всичко личи, че си бaвноразвивaщ се. Ти въобще знаеш ли какво е "Джихад"?

41

Анонимен

преди 6 месеца

"В каква Палестина да живеят евреите? След като арабите ги прочистиха етнически ?" - Това което казваш си е твоя измислица и никога не се е случвало. По време на Османска империя там има траен мир. След Първа световна война британците взимат Палестина, а после разрешават на евреите да сменят името и да си правят държава там. И започва еврейски терор над арабското население. Евреите започват да правят атентати. С какви неуки се срещам тук, не е реално направо!

40

Новини от бъдещето

преди 6 месеца

Израел трябва и ще изчисти ! След това ще почне да лекува съседите защото трябва да разберат - алах не е оправданив за убиване ! Този регион в бъдеще ще се превърне в независим религиозен център - там ще има сунити, шиити, мюсулмани, християни, ционисти, будисти, православни, католици, протестанти, атеисти но ще бъде зона в която проблемите с религиите ще се решават там - този център ще е Ерусалим ! Религиозен център с храмове на всички ! Палестина и Израел ще се разделят на 2 отделни държави.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Охоо..тука сте ходили на израелска детска градина ли? И говорите иврит? И без да съм евреин, виждам с очите кой какво и кого учи. Виждат го и всички немци, французи, шведи, датчани. Арабите са тези, които учат децата са да убиват и да правят джихад. И това е примера, който родителите им дават. извинявай ама коя нормална нация ходи да раздава бонбони на съседите от радост, че детето им се е самовзривило и убило неверници?

38

Анонимен

преди 6 месеца

"Вие имате ли представа с какво светът си има работа и кога защитавате? Онзи ден отвлякоха още 8 български моряци. Това са терористи" - Преди 1947 година защо не бяха "терористи"? Ти наистина ли не си чувал, че Израел е държава създадена с еврейски терористични организации? Вярно ли ти е толкова ниска общата култура?

37

Анонимен

преди 6 месеца

В каква Палестина да живеят евреите? След като арабите ги прочистиха етнически ? В Израел живеят 2 млн палестинци, ама 0 евреи в газа и западния бряг. И честно казано, мен лично ме вълнува защо от 200.000 християни в газа, днес са 800 човека? Опитваш се да изкараш джихадистите невинни ангелчета ли? Ние не ходим при техните земи да убиваме у взривяване, те защо взривиха автобус у нас у убиваха български мюсюлманин?

36

Закривай израел!

преди 6 месеца

Вън ционистите!

35

Цел

преди 6 месеца

Лидерите на Хамас искат да напуснат Катар (ако може да се вярва на Катар). Страх ги е, че Мосад са близо вече до тях. В същото време Австралия дава временни визи на 80 палестинци. Франция иска да приема още бежанци. Англия, Ирландия.. На какво се съгласи България за Шенген? Въпрос за 1 млн. - в коя държава ще се озоват тези лидери?

34

Цел

преди 6 месеца

Вие имате ли представа с какво светът си има работа и кога защитавате? Онзи ден отвлякоха още 8 български моряци. Това са терористи, които използват цивилните за оръжие. В Австралия една палестинка, на която незнайно защо са дали власт и влияние, пише есета в нета как изкуството на палестинците е смъртта. Че джихада ще завърши или с мъченичество или с победа. Вчера имаше акция в 3 европейски държави, където арестувана хамасци за планирани атентати по Коледа..