75

Анонимен

преди 6 месеца

До До 61 - Не знам как си с езиците, но, ако можеш, отвори техни подобни форуми и сайтове. Ще прочетеш нашите мнения за "хубавия им живот". Но са си техни, де.

74

Анонимен

преди 6 месеца

Добрутро, Лозанов. Що не си се борил за това тогава? Днес е лесно да пееш в хора.

73

:)

преди 6 месеца

По това да разберете имаше ли демокрация след 1989 г. и кой ни управлява и днес :) Съветската армия се явява окупационна за България с единствената задача да гарантира резултата от т.нар. референдум и завземането на властта от марионетките на Кремъл.

72

С ФЛЕКСОВЕ ЩЕ РЕЖЕМ

преди 6 месеца

....ВСИЧКО РУСКО И НАЦИОНАЛ--СОЦИАЛИСТИЧЕСКО!!!!!СВИКВАЙТЕ!!!!!!

71

Подполковника

преди 6 месеца

До Майора - Ти, като си се писал майор, та не си анонимник. Предлагам да спрете с опорките и малко собствена мислА да издемонстрирате. Ако я имате, де. Да видим теб какво ще те питат следващите поколения. Не се надявай на одобрение.

70

До 61

преди 6 месеца

Бих го обяснил с много лошо управление и липса на реформи, но за пример само ще дам Чехия, Словакия, Словения, който доста добре си се развиват и живеят много по-добре от преди комунизма. Виновни са тия, които ги избирате, а не друго.

69

Анонимен

преди 6 месеца

До СМЕХ.... С ако история не се пише. Ако не се пазеха границите щяхме да сме сто милиона, а не само девет към 1989г.! Това райско кътче щеше да бъде налазено от милиони ge6u/\u като тебе от всякаква националност и религия и най вече точно определена религия! Ако, обаче с ако история не се пише.

68

ФАШИСТИ СА...

преди 6 месеца

...КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ , ИЗБИЛИ МАСА БЪЛГАРИ СЛЕД 9.09.44г.И ЗАЩОТО ВСЕКИ СОЦИАЛИЗЪМ/..национален или интернационален/....Е КЪРВАВ И ФАШИСТКИ!!!!

67

Майора

преди 6 месеца

Абе анонимници спрете се със защитата на ПСА и Русия! Тоя паметник е трябвало да се махне още през деведесетте години и няма защо да се питат хората , питали ли са ги когато е построен 1954?

66

Анонимен

преди 6 месеца

Как да стане това, като тая държава е пълна с Чебурашка и национални предатели.

65

Анонимен

преди 6 месеца

До 57. Сега демократично и безболезнено разстрелват хората по улиците. И, главно, излиза много по-евтино.

64

До

преди 6 месеца

Коментар 58,много си прав,сега много ще гушнат букета и летят към ада.това е наглост се прави.

63

СМЕХ....

преди 6 месеца

АКО КОМУНИСТИТЕ НЕ ПАЗЕХА ГРАНИЦИТЕ С ОРЪЖИЯ, ТЕЛЕНИ ОГРАДНИ МРЕЖИ И КУЧЕТА----ЕДВАЛИ ЩЯХМЕ ДА ОСТАНЕМ И 1-мллион българи В БЪЛГАРИЯ , СЛЕД 9.09.44Г!!!

62

Анонимен

преди 6 месеца

райчев да спре да говори само това за което му плащат а да защитава държавността

61

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 61 - Нищо няма да ти обясни, това са промити мозъци и копи/пейст *** опоркаджии.

60

Анонимен

преди 6 месеца

Ако това е паметник на окупатор, то тогава паметника на английските летци, убийци на български деца, български жени и майки, български старци, какво е? Паметник на убийците, които продължават пъкленото си сатанинско дело в още по - големи мащаби след 10.11.1989г., на унищожаване на българският народ и държава. Последиците за българският народ вече са необратими! Гледах как някакви ge6u/\u поканени по телевизиите определят дневният ред и възхваляват събарянето на паметника, без референдум и допитване.

59

ПАРИТЕ СА НЕОБХОДИМИ

преди 6 месеца

....ЗАЩОТО НИКОЙ В СВЕТА ДО ДНЕС----НЕ Е ИЗМИСЛИЛ "ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА ТРУД"!!!!ЗАТОВА ИМА РОБСТВО И СОЦИИЗЪМ---ЗА "БЕЗПЛАТЕН ТРУД"!!!!!!!!!

58

Анонимен

преди 6 месеца

До 58. При деспотичния и убийствен режим на управление бяхме стигнали 9 милиона, а сега сме, има-няма, 5 милиона. Ти как би го обяснил?

57

Анонимен

преди 6 месеца

Добре ! Да предположим , че рушащите имат право, но Немо еха ли да го покрият с пана , на които са изобразени български владетели или нещо чисто българско , а когато отмине тази сложна ситуация да се реши ,какво да се прави , тъй като няма единодушие за това какво да се прави .За мен това е демократично. Всичко друго е повод да ни насочат вниманието и енергията в друга посока...

56

Анонимен

преди 6 месеца

Много пъти съм питал защо у нас паметникът трябва да се събори, а тези в Берлин и Виена - не. Може би поне доц. Лозанов ще ми каже?