124

Биволъ

преди 5 месеца

Ще приема тезата на Путин ако признае ,че българите и северно-македонците са един народ.

123

Лилипутин

преди 5 месеца

А и Кирил и Методий не са македонци,а са от смесен брак на византийски аристократ с българка. Ех,колко много съм чел, знам историята наизуст.

122

Бико

преди 5 месеца

Аха,един народ са, че в Москва украинци ли живеят?

121

Анонимен

преди 5 месеца

Путин е убиец, лъжец и терорист, с действията и думите си навреди на русия и руснаците както никой друг. Стотици години русия и руснаците ще бъдат сочени за убийци и терористи, никой няма да вярва на договори и изявления от страна на русия, а руснаците няма да бъдат допускани да живеят в нормалните държави. Жалко за стотиците хиляди майки останали без синове, жалко за стотиците хиляди сираци и инвалиди, но руснаците допуснаха путин да ги управлява, краде, убива и лъже...

120

IQ 3.14

преди 5 месеца

сърби и българи са един народ. македония няма нищо общо с гърция

119

Поредния

преди 5 месеца

До ИВАНПлатен драскач! Ти си драскай, тя историята си върви и ще се случи независимо от напъните ти!

118

Хубаво

преди 5 месеца

Ама Украинците не мислят така! И го доказват на бойното поле! Не можеш насила да направиш един народ друг другарю Путин! И ако това беше възможно във времената на един друг другар с мустаци, то сега НЕ Е!

117

карачанаков

преди 5 месеца

КУ КУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

116

ИВАН

преди 5 месеца

ДРАСКАЧИ, ГОЛЕМИТЕ ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ТЯХНАТА ПОЛИТИКА, А ВИЕ ТУКА ЩЕ ТЪНЕТЕ В МИЗЕРИЯ И ЩЕ СТЕ ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕС, ЗАЩОТО СТЕ ПР ОСТИ! НАЙ СПРАВЕДЛИВОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ЕДИН ПРО СТ НАРОД, Е НЕГОВАТА БЕДНОСТ!

115

Русобил

преди 5 месеца

Обана,обана вся Русия йобана толко Путин нет у него отделний кабинет(при Шойгу )

114

Анонимен

преди 5 месеца

Казал е верни неща Путин. Доста славянски племена са влезнали едновременно в състава и на руския и на украинския народ и общо взето са доста свързани и генетично и лингвистично и етно-културно. Тия зад Океана обаче решиха, че могат да ги насъскат едни други и да извличат дивиденти.

113

иванова

преди 5 месеца

е то и нашето "царче", преди години, каза пред камерите , че няма и няма да има имуществени претенции, ама не стана точно така....

112

Анонимен

преди 5 месеца

Утре ще каже, че 2+2=6 и русофилите ще му ръкопляскат.

111

Анонимен

преди 5 месеца

След Войната Украйна ще бъде галеното дете на Запад.Ще демонстрира благоденствие и стандарт предизвикващ завистливите погледи на руснаците.Много ще си припомнят че пра пра бабите им или дядовците им са имали украински корени. Ще напъват да станат украински граждани,ще се правят на ударени че не са воювали срещу Украйна.Стандарт превишаващ в пъти този на обикновенния руснак.А Русия ще бъде игнорирана от всякъде .От Китай и естественно вечния виновник Запада.Ще продължи а затъва надолу.

110

toti

преди 5 месеца

Явно тоя човек не знае ккъв изобщо е самия той и надали иаска да знае,защото никой не каза кой е баща му,майка му живи ли са ...дали са доволни от сина си убил хиляди и милиони оставил без дом....на какъв се мисли тоя и каде спят Руските тайни служби или са се яко уяли покрай голямото прасе !!!

109

Анонимен

преди 5 месеца

Американският милиардер Елон Мъск иска да получи руски паспорт в бъдеще. Той заяви това по време на онлайн предаване в социалната си мрежа Х .Мъск също заяви, че руският президент Владимир Путин е "добър човек". Според него бизнесменът получава десетки доклади с руски майки за себе си, той отбеляза специфичното чувство за хумор на руснаците."Харесвам тези момчета. Нямам нищо против да получа руски паспорт в бъдеще

108

Анонимен

преди 5 месеца

Спокойно жееендари! Ако Путин реши и ние ще станем руснаци... но за съжаление изпуснахме този шанс... съвет - започвайте да учите турски! За о-пръстена съвети няма да ви давам, и без това знаем, че е добре разработен и постоянно смазан!

107

Анонимен

преди 5 месеца

Ако слушам русофилите, ще излезе, че и България е незаконна държава - ограничавала е използването на гръцки език!

106

ПРЕВОДАЧ

преди 5 месеца

До Богомил ти не си богомил ти си ПИЗДОБОЛ

105

Само дето

преди 5 месеца

Крим е български! Койт го отрича, нека да прочете историческите д1811окументи,!