20

Анонимен

преди 6 месеца

Кво стана, бе коментаторпетата? Нали щеше да ставал "булка"? Вие така и не разбрахте - в затвора, такива като тоя са опасните. Психипат с тати прокурор. Кой ще го барне? Тоя няма да се учудя, ако не е утрепал всичките домашни любимци, като дете.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Непоправим! Затвора ще го озлоби още повече и като излезе трябва само зачистване няма друг вариант.Жалко че има такива хора искащи да живеят по този начин

18

Анонимен

преди 6 месеца

За това деяние този трябва да получи 10 години без право на обжалване, в самостоятелна килия и строг тъмничен режим. А баща му веднага тпябва да бъде уволнен, със забрана за каквато и да е дъпжавна работа и отнемане на досега натрупаната му пенсия.

17

Gigo

преди 6 месеца

Бас, това е новата кобра

16

Анонимен

преди 6 месеца

Ще почакаме и ще си намери майстора. Ясно е, че момчето е с протекции във външния свят, но по институциите ще се намери кой да му разбие главата.

15

баба Пена

преди 6 месеца

Спокойно, всеки си намира майстора. Някой ден ще излезе новина - прокурорския син падна по стълбите на търмъка и остана без зъбки, или сгази го автобуса три-четити пъти.Жалко за момчето, нема да види скоро белия свят. А света е широк и хубав, въпроса е да имаш акъл да си го напавиш хубав. Е тоя герой няма толкова и си прави живота лош, много лош. Ама отде толкоз акъл да помислиш за утрешние ден. Може би е по кух от орангутаните в джунглата.

14

Крайно време е ...

преди 6 месеца

Крайно време е този опасен психопат да бъде евтаназиран !!!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Каква държава сме. Гнил прокурор, психопат безчинства, в нормална държава да са поне с доживотни и гнилиа и психопата синчец.

12

баба Пена

преди 6 месеца

Искаме поправка в наказателния кодект - който се прави много на тарикат - 1000 часа обществено полезен труд с правата лопата да прекопава градинките за да имаме хубави цветчета. Ако продължава да се отваря една права лопата в г......т и вече ще си седне на мястото.

11

срам

преди 6 месеца

срам

10

Тодор Живков

преди 6 месеца

Здравейте, българи, как сте, добре ли живеете при демокрацията? Спазват ли се правата на човека или само богатите и обpaтните са хора днес? При мен този индивид при първата проява щеше да отиде в ТВУ, а при втората - директно в Белене. Там лежаха престъпници като този и като Кирил Рашков, който при демокрацията излезе като невинна жертва на комунизма и стана Цар Киро. Останалото го знаете и го виждате всеки ден с очите си.

9

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 10, той щот тати не прави същото :) Видях ме! А майка му сама пада по стълбите. Какъв да е този изтърсак?

8

Анонимен

преди 6 месеца

Живото доказателство, че правосъдие в България няма. Има корупция. Щом тати плаща, ще бие и безчинства наред. Дано си намери "майстора" със "хладното оръжие" в килията. Едва ли някой ще плаче за този неxpaнимайко

7

баба Пена

преди 6 месеца

Е признавам си това е най големия олиГоФреннъ в тая държава. Директно му дайте 25г и не ни занимавайте повече с глупостите му. Такива хора нямат място сред обществото, като попадне на правилния батка ще стане готина мацка.

6

Public enemies

преди 6 месеца

Всички затворници се бият, и надпреварата това момче или Путин ще събере повече статии продължава.

5

Анонимен

преди 6 месеца

До под.34000/усмивки/, нормална държава сме. В затвора е! Стига си измсиляхте!

4

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

Сладура на мама и тати! Той и тати не беше бил мама... ама явно цялото семейство е прогнило! Егаси турския сериал са тези!

3

Не е новина

преди 6 месеца

Щом не е набил директора!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя си е баш за затвора, в обществото такива не ни трябват.

1

под.34000/усмивки/

преди 6 месеца

А ако бяхме нормална държава, този по това време и на тези години щеше да е в казармата.Там поне щеше да мете плаца до припадък и да не мисли за глупости.А ако все пак се прави на ербап, дисципа у Плевен го зовеше......