50

Анонимен

преди 10 месеца

До 45. За посрещането на съветската армия с цветя. Само за месец след 09.09.1944 г. в София са убити и изчезнали по улиците и хотел Славянска беседа около 20000 души от червения терор. България е окупирана от 350000 червена армия до 1952 година, 32 тона злато са изнесени и две трети от държавния бюджет отива за изхранване и заплати на тази окупационна армия. Вижте докладите на червения фашист Васил Коларов.

49

Македон Булгар

преди 10 месеца

Тия от Възраждане и всички без разлика на коя чужда държава служат да се махат от България и о Парламента! България е на Българите и само партти работещи за интересите на БЪЛГАРИЯ трябва да има в Парламента. Да припомня: В Скопие паметникът на Александар Македонски е помалък от това грозно диктаторско желязо в центъра. Русия е едно , а комунизмът е друго!

48

До Евроатлант-патрио

преди 10 месеца

Друже, защо да бягаме кьм Русия? Не е ли по- разумно да изчакаме Русия да дойде в България? Например както в Украйна днес? По-икономично решение, налтъй?

47

Вълчан войвода

преди 10 месеца

И този копейчо атакуваше пп, че били на посолство??? А той на какво е? От такива всевдо националисти, които милеят повече за раша от собствената си родина, сме на това дередже. Всички наши "националисти" са такива - атака, "вмро"(минало покрай вмро), възраждане и т.н. Все ни тикат към вражда с щатите, Турция, Украйна, Македония, а нищо не казват против Сърбия и Русия (главните виновници за Македония) и за Западните покрайнини....Раковски, Ботев, Левски, къде сте????

46

Анонимен

преди 10 месеца

Този poмеец да не грaчи много че е в списъка Миротворец

45

до 36

преди 10 месеца

С чуковете ще ви забием сърповете, където им е мястото.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Най- *** на такива спеедо историци като Чобанов е, че не схваща, че без такива паметници няма да я има историята, как щяха да съществуват археолозите.Какво щяха да откриват, ако бяха премахнали всичко следващите след античните времена, или след средновековните.Тъпотията на хора като Методиев,Палангурски и Господинов, които не искат да има нищо в историята, а само да говорим и се лигавим с частни истории, но даже там човек пак представя нещо пред обществото.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Този червей няма ли да го арестуват за шпионаж

42

Уинстън Чърчил

преди 10 месеца

"За да падне България, трябва да падне само София. Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините й да се засеят картофи"

41

АНОНИМЕН

преди 10 месеца

До Мишо Абсолютно вярно! Освен това СССР не ни е нападала, а руските войски са посрещнати с цветя. И никакъв елит не е избит, избити са фашиските ***, каквито и тук има доста. Те обаче са малцинство, просто са най-шумни и ревящи, което стана традиция в БГ.

40

Малко история

преди 10 месеца

Червената армия воюва с хитлеристката и по бойния си път преминава през Румъния и стига до България. Царство България е съюзник на Хитлер и естествено профашистката върхушка отнася здрав калй, но от ОФ бойците и проруските офицери и войници. Няма случай на сражение между българи и руснаци.Изводът: Три пъти мисли, един път режи!Не като нашите шепа профашаги.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Правилно.Народно събрание което не спазва законите ,не трябва да работи.Мястото на вандалите е в затвора не в управлението на държавата.

38

паф

преди 10 месеца

и десет паметника да премахнете, българския народ винаги ще обича БРАТСКА РУСИЯ!....софия не е БЪЛГАРИЯ!

37

Анонимен

преди 10 месеца

какъв е тоя белорк? Да бега от София,

36

Радеф

преди 10 месеца

Да излиза и да хваща влака за Москва.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Ахахахах скрий се kлоун!

34

Евроатлант-патриот

преди 10 месеца

Вече всичко е ясно: маските паднаха! Другари, време е! Вземайте си сърповете, чуковете и *** на парчета ,,паметници" и тръгвайте на поклонение към Кремъл. Там можете коленопреклонно да помолите государя си да не ви наказва много строго, пък дано го омилостивите. Току-виж ви подарил по някое имение из бъдещите украински губернии...

33

Анонимен

преди 10 месеца

най накрая да излезат от това нс

32

Мишо

преди 10 месеца

До 19! 09.09.1944 СССР напада България????Ти сериозно ли????? След Втората световна воина и руски и американски войски остават в поделението сфери на влияние. В България е имало хора, които са работели с германския фашисти режим и част от тях са осъдени, част са избягали. Стига изопачава факти, не всички като теб са неграмотни!!!!!!!

31

Събаряй и разрушавай

преди 10 месеца

Нека да съборим и разрушим всичко свързано с руските комунисти - например язовир "Сталин"(днес "Искър").