58

АВАРИС

преди 15 години

На България и предстоят две много важни и хубави събития,които ще променят коренно историята и-това са :1.ОТСТРАНЯВАНЕ ТРАЙНО И НЕОБРАТИМО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НА ПАРТИИТЕ ДПС И БСП(БКП).2.ИЗПРАВЯНЕ ПРЕД СЪДА НА ВИНОВНИЦИТЕ (поне от българска страна) за националната катастрофа, наричана най-арогантно "преход", в т.ч. Р.Овчаров,Р.Петков,Симеон Борисов,Милен Велчев, и редица други предатели ,но задължително осъждане на АХМЕД ДОГАН, ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ,ЕМЕЛ ЕТЕМ,МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И СИМЕОН БОРИСОВ.

57

опечален

преди 15 години

аман от простотии. всеки има версия, хората които го познават, казват че е превъзходен човек. *** и комплексари използват всякакъв повод за да гонят турците от бг, а забравят че ние сме били по тези земи колкото и те. така че аз ще стоя тук!

56

до 33

преди 15 години

Това е наистина интересно като теза. Очакваше се царя да се оттегли сега на жълтата конференция и да падне тройната коалиция, ама в последния момент явно се е разколебал и някой пробва с втория коз. Може и това да е. Тогава наистина е убийство. Като излезе истината целта ще е изпълнена.

55

наци-bg

преди 15 години

До27Не пиши простотии.Това е човешка трагедия.Не всички турци в България са лоши и не всички българи сме добри.В една държава живеем и от враждата никой не печели.

54

tan4etonet

преди 15 години

Те и терористите от АлКайда са завършили образованието си в САЩ.Доган трябва да бъде отново съден за провеждане на дългогодишна антибългарска политика у нас.Или какво ако той всъщност(чрез връзките си с терористичните организации)се явява като преграда срещу терористични актове у нас и затова нашите го допуснаха в управлението-с една дума-ги изнудва!

53

ДП

преди 15 години

И предсмъртно, и постсмъртно писмо ще напише, къде ще ходи.Щом така е наредено...Добре дошли в БГ, *** махала на Европа.

52

преди 15 години

Ахмед Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово.1981 г. завършва философия в СУ Климент Охридски. Редовен аспирант в Института по философия към Българската академия на науките (БАН). 1985 г. завършва Академията за обществени науки и социално управление (АОНСУ) на ЦК на БКП. 1985 г. Твърди, че се включва в организиране на съпротивата срещу т. нар. възродителен процес. Всъщност Касим Дал го кани едва на следващата година! 1986 г. поема ръководството на нелегалната организация Турско националноосвободително движение в България, за което е арестуван и изпратен в Главно следствено управление за 6 месеца и 15 дни. 1986 г. кандидат на философските науки и научен сътрудник в Института по философия към БАН. 1987 г. лежи в Пазарджишкия затвор в килия за смъртници. 1989 г. осъден при закрити врати от Варненския окръжен съд на 10 г. лишаване от свобода като създател на противодържавна организация. Амнистиран след отмяната на чл. 233 от Наказателния кодекс. 1990 г. учредител и председател на Движението за права и свободи от създаването му на 4 януари 1990 г.

51

m.n.

преди 15 години

Луди ли сте какво ще търси емел етем на погребение? Ханъмите не ходим на гробищата.Само мъжете ходят.

50

преди 15 години

I drugite chlenove ot sushtiq kabinet ako posledvat primera na Emin she stane super........

49

глупмен поверваков

преди 15 години

Как как...естествено, че е било подробно предсмъртно писмо, описващо етапите на бъдещото самоубийство, написано собственоръчно и предварително изпратено като препоръчана до централата на мвр.

48

Данчо на 63г.

преди 15 години

Към 29.Почти си ясновидец.Като съобщиха,че са "го самоубили"-преди следствието,си помислих-почнаха да чистят свидетелите.Така е навсякъде.Защо да сме различни.Ще има още ***-кървава ***.Да видим сега, кой кого държи за топките?Най ГОЛЯМА НОВИНА ще бъде,ако следствието потвърди убийстото му от заинтересования?

47

преди 15 години

Само забележете колко бързо действа Доган , вече потули случая -погребаха човечеца , че и писмо намериха днесВсичко приключи!

46

преди 15 години

Всеки си плаща в тоя живот, запомнете го и не пред закона. Оня отгоре намира начин да накаже тези дето мърсуват. И после не задавайте въпроса "Ама защо аз ?"

45

преди 15 години

Ако е станал свидетел на някое престъпление, въпросния Емин, е трябвало да откаже да участва, а не да съдейства. Всеки си плаща рано или късно, колкото и тъжно да е за човека.

44

преди 15 години

Поведението на Доган сочи, че той е поръчителят...

43

преди 15 години

ABE, DOGAN NQMA LI KOI DA GO TRESNE ? V KAINA SMETKA, TOI E PREDATEL NA NARODA.

42

Foreign Observer

преди 15 години

Nabludavaite razvoya na sabitiya okolo tezi koito pravyat ekspertizi. Hadyavam se vsi4ko da se razkrie, no ako se poyavi nyakoi samo-obesen ekspert ne se chudete, a izvodi si napravete ot Beliiski prez patologa do Emin. Dobre e ekspertite da minat i na polygraph v Sctoland Yard

41

slu4aen

преди 15 години

xora umirat vseki den.i to po o6te po jalak nachin.i az ne xaresvam dogan,ama ako mu e bilo ma4no.vie skoro bili li ste na pogrebenie.mi q otidete na grobi6tata,pa da vidim togaz!!!

40

bg.post

преди 15 години

Какво се чудиме и пишеме-убиха го, изпратиха го, вече не е неудобен. И някой по-долу каза всяко чудо за три дни...

39

simlim

преди 15 години

Всичко това ми звучи като сценарий на холивудски филм на ужасите...