53

Анонимен

преди 5 месеца

Да го викнат БСП и Копейките да им пее. Мишо Шамара отиде тир да кара в лошия САЩ, този е кандидат да го замести и да вземе някое евро.

52

ъ

преди 5 месеца

Никой никого вече няма да канцелира. Единствените, които подлежат на канцелиране вече са либералните глобалисти, тях самата природа ги отрича. Светът се променя, но те нямат достатъчно между ушите, за да го осъзнаят, затова ще си заминат скоро, заедно с началниците.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Да си русофил и комунист е еднозначно на национален предател! Руската сганнн е донесла много беди на Родината България!

50

Анонимен

преди 5 месеца

Основна заслуга за да бъде Б-я със статут на победена страна след войната имат СССР и Сталин за налагането на престъпния и кървав комунистически режим. Благодарение на руските ни "приятели" България изплаща репарации на Гърция и тн. до 70 години! След навлизането на руските войски в Б-я от страната са изнесени страшно много неща включително и безценни исторически архиви! Въпросните архиви Москва не ни е върнала и до днес въпреки, че още Желев постави въпроса!

49

Анонимен

преди 5 месеца

Устата е много интелигентен рапър. Гледах го на интервюто при Карбовски, но с тази песен има шан масата да го обяви за русофил.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Ами ше върнат Руснаците - чушки.... При това трябва да се отчетат разходите за управлението на Б-я от съветските агенти за толкова години. Също така разходите по отглеждането на 5-та колона Б-я - АКА "русофили".....

47

Анонимен

преди 5 месеца

Песента е много добра но е доста рисково да не стане жертва на кенсъл колчъра и да му намалеят значително участията по заваденията.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Върнете златото на България, московски бандюги и крадци!

45

Отличник

преди 5 месеца

Tоя май забрави кога въртеше минети на Азис за дуетчета и участия...

44

Анонимен

преди 5 месеца

За инфлация е започнало да се говори едва по времето на "Голямата екскурзия" (1989г.) , когато българските турци масово теглят спестяванията си, с което нанасят удар върху централната икономика.

43

Анонимен

преди 5 месеца

СССР пазел златото ни от ядрена бомба. През 1959г. бившия СССР "приютил" златния резерв на БНБ под претекст, че сградата на националната банка не може да издържи ядрен удар. Сборник Румен Аврамов разкри факти от паричната политика на дългови кризи през 60, 70 и 80 те г. на миналия век. Оказва се, че при първата криза основни кредитори на държавата са били руски банки с дейност в Лондон и Париж.

42

Анонимен

преди 5 месеца

- Всичко беше направено - възкликна Ленин - да, преди да дийдем ние! Чужденците и глюлaците вярват, че сме постигнали нещо ново. Велика заблуда! Болшевиките само промениха стария царски режим, който е единствено възможен за страна като Русия. Защото как по друг начин могат да се управляват повече от 150 милиона прюсти хора - без бой, без шпиони, без тайна полиция, терор, затвори и бесилки? Сменихме старият режим - 60000 помещици и 40000 чиновници с нов 2 милиона пролетарии и комунисти!

41

Asd

преди 5 месеца

Още един рапър със залязла кариера ни обяснява нещо за системата. Хайде после в гнилия зяпад да караш тир. Защо не в Масква? Ама Масква не е руслата федрация а града на олигарсите на сегалния им диктатор. И децата си водил на базар в Австрия? Преди ес и НАТО въобще не сме си помисляли за такива екстри като разходчици из Европа и моренца в Гърция. Какви претенции имаш към индустрията ни като БВП е тройно на това преди 35 години и затова магазините са пълни с всякаква стока.Ще ми защитава диктатор

40

нафърфорий

преди 5 месеца

О, да!!! Днес, трябва доста да внимваш открито да изразиш мнението си ако се окаже, че то не кореспондира с това на англосаксонската линия на "партията" (разбирай Щатите).

39

Анонимен

преди 5 месеца

Живеем в демокрация и има свобода на словото. Все пак не сме в Русия, където арестуват хора за изказано мнение.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Човекът си е казал мнението, според едни добро, според др лошо, но това е неговото виждане. Е, свободен е да каже как вижда Бг и света. Нито е русофил, нито русофоб, просто човек, мислещ според възгледите си, кое е добро и кое неприемливо за него и семейството му. Може би доста хора с деца ще споделят някои от възгледите му, особено що се отнася WC, ако е родител и то на момичета по рождение.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Милано 1936 - Преведе от Италиански ОГНЯН СТАМБОЛИЕВ из сб. "Разговорите на Гог" - Стори ми се, че Ленин изведнъж се затвори в себе си, за да чуе още веднъж тази "музика", достъпна само за неговия слух..... След малко се появи другарката Крупская и ме предупреди, че съпругът й е много уморен и много болен. Изхарчих двадесет хиляси долара, за да видя жив този легендарен мъж - Ленин, и мисля че не сгреших....

36

??!!?

преди 5 месеца

Този е тежко индоктриниран. Сам се е канселирал, мозъчно. Какво падение....Едно време свободолюбивите хора лежаха влагерите, къде се сравняваш ти с тях бе?!?!?!

35

Анонимен

преди 5 месеца

изказване на Ленин: - Помислете си, господине, болшевизмът е всъщност тройна война: неграмотните варвари срещу корумпираните интелектуалци, на Истока срещу Запада, на града срещу селото. В тази война отделният индивид ще бъде ликвидиран, защото отделната личност всъщност няма особена стойност...... . Браво "Устата" Браво правилно си казал: "Свобода на словото на индивида"!

34

Анонимен

преди 5 месеца

Изказване на Ленин: - А знаете ли, че електрификацията е основата на прогреса! Нашият лозунг е: "Съветска власт плюс електрификация!" Мисля, че ще дойде времето, в което ще започнем да се храним с продукти, произведени по химически път в нашите лаборатории, и тогава селянаите като класа ще станат напълно излишни. Мужиците ще се превърнат в работниоци, а селото постепенно ще измре и изчезне......