11

Анонимен

преди 5 месеца

Тази, защо не е в женският затвор в Сливен?

10

До ъъъ

преди 5 месеца

М.ypви4ките си заслужавате боя!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Като пиша че актьорите са бетер ЖЕни, това имам впредвид. Да е жена в тежък период от месеца, разбирам, ама то... Тоа го чака мин пенсия.

8

Изумен

преди 5 месеца

Наистина съм изумен в каква държава живеем и сред какви хора. На всички е ясно, че въпросният е бил колежка и то жестоко. Но 90%, включително жени го защитават и плюят по нея? Дали живеем в европейска държава или в Африка или Анадола? Няма значение за какво са се карали и спорили. Този вместо да бъде зачеркнат, те го канят в предавания и интервюта да дава житейски съвети? Наистина, май е било редно да си стоим османска провинция и да дремем под ехото на езана. Не сме за Европа още.

7

До 2

преди 5 месеца

Жените само се правите на жертви, за да крънкате пари.

6

д-р Хаус

преди 5 месеца

тази жена... не, не е жена, жени са майките, дъщерите, сестрите, приятелките, съпругите...тази е едно нещо, което ще излезе със звездички, нещо, което отдавна е загубило представа за реалността... за мен е гавра да се поставя тази отхвърлена, недокlatena под общ знаменател с наистина пострадалите от домашно насилие, а да говори, че тя е Жана Д'арк, която е повела борбата е признак за някакво психическо болестно състояние... не е лошо да я освидетелстват, тъкмо няма да я осъдят по делото...

5

Анонимен

преди 5 месеца

Леле, какво себевенцеславене само. Тая, наистина, ментслно не е наред... И оня шмyльо, кво ди е мислил, кога и го слагал?!? Ся всички разбрахме, че тая е paзгонено кyкy, а оня - менте актьор и кофти мъжле!!!

4

IQ 3.14

преди 5 месеца

e за тва старите хора викат "на жена се не отказва".

3

Анонимен

преди 5 месеца

Само така, да я съди до дупка. Ясно беше, че "битата" преследва някакви свои си цели, след като се сети цели 5 години след случая, ако изобщо е имало някакъв случай. Отмъщение, начин да напомни за себе си, 5 минути слава или да яхне вълната на Истанбулската конвенция... Не знам точно, но ако наистина беше бита щеше още навремето да си извади медицинско и да го съди. Всичко друго са недоказуеми глупости

2

Една българка

преди 5 месеца

Този наглец прекалява. Не стига, че му се размина и все още се възприема за знаменитост в болното ни общество, а и сега ще се подиграва с жената.

1

Мамудун сики

преди 5 месеца

А аз ще ги съдя накрая и двамата за дето ме тормозят от месеци...