50

Знаете ли че....

преди 5 месеца

В България е изключително лесно да се прогнозира краткосрочният тренд при цената на горивата тъй като нашият вътрешен пазар се движи със закъснение от няколко дена спрямо борсовите цени в САЩ. Например можете лесно да видите че на борсата най високата цена за 2023 е достигната на 28 септември докато в България най високата цена е на 3 октомври. цели 5 дена по късно. Нашият пазар не отразява изобщо краткосрочните колебания в цените а се движи по средна стойност.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Ценоразпис за човешки органи, открит на позициите на ВСУ в Харковска област

48

Анонимен

преди 5 месеца

Г-н експерте Д.Добрев друго рече,а именно че 17 страни са с по евтино от България гориво.На кой да вярваме?

47

до анонимния балък

преди 5 месеца

BP в Англия продава бензина на 2 паунда литъра. Тука на колко ще го продава?

46

Анонимен

преди 5 месеца

От следващата година ще има и други фирми за продажба на гориво по бензиностанциите . Може Texco , BP, и Total.

45

Далай Лама

преди 5 месеца

Стадото българи безропотно приема да го стрижат и обещават да го дерат през следващата година. Както са я подкарали скоро ще ядем *** , нопък такива има в изобилие. Честита промяна , стадни животни!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Копейки, нали вещаехте че ще е по 3,50 по 4, по 8 лева? Какво става бе копейки? Абе вие и като спите ли лъжете???

43

Анонимен

преди 5 месеца

До40 е защо трябва постоянно да се пише политически. Населението се интересува от Шенген,правосъдие , продукти, услуги , цени , финанси. България е в ЕС и трябва да сме равноправни Европейци. Политиката е за тоталитарни държави с олигарси, номенклатури и различни съсловия в обществото . Както е в Русия , Китай , Северна Корея

42

Ъхъ !

преди 5 месеца

Скоро ще е 3,70 лв. бензинеца, другари променени българи . Бъркайте си в носа ,докато ония от Харвард пълнят гушки и джобове !

41

Анонимен

преди 5 месеца

Европа да си плаща петрола вече с долари а не с евро . Да видим коло ще издържи . Грешката на Путин беше да им продава петрол и газ в евро и то изгодно и да купува немски железа скъпо . Да видим колко време ще издържи ЕС ту .

40

Чугуна

преди 5 месеца

Ще видим какво ще стане.Тази минимална заплата не се увеличава току така.Същото и с пенсиите.Така че след Нова година ще видим какво ще стане с цените на всичко.А от юли ще видим какво ще стане и с тока.По принцип няма мърдане ще плащате и хоро ще играете.

39

Анонимен

преди 5 месеца

У Россия има 80 милиона живеещи в гета под прага на бедността. Това им е основния ресурс.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Абе тази сутрин не е имало статия за Кирчо. Много е странно в държавата без негови изцепки - чак притеснително.

37

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонимен38 те индийците вече им се дорева от евтин руски петрол и газ. щото, барела/куб.м. са евтини, а кацапа си бие транспортни такси каквито си поиска. т.е. без значение дали карат петрола за лукойл от мухосранск или луната, на тефтер лукойл ще е на загуба заради транспортни разходи и консумативи, а ти ше чекаш стотина милиона поне годишно да влезнат в хазната от данъци. та, колко е евтин евтиния бензин на братушките?

36

Анонимен

преди 5 месеца

До Бай Дрън Няма да е по-евтин. Няма как. Лукойл внася собствен петрол от най-близкото място, което е възможно. Друг няма да може да направи това, който и да е той

35

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Баба Радка има и водка със сельодка ама нещо гледам не се харчи. великите сили са виновни

34

Зрител

преди 5 месеца

да

33

Анонимен

преди 5 месеца

Да.

32

Баба Радка

преди 5 месеца

Аборигени,не се оплаквайте.Нали има банани и кока кола.

31

IQ 3.14

преди 5 месеца

нафта, бенДзин, междувременно в китай са пуснали 300 мегавата фотоволтаична централа на мястото на затворен открит рудник за въглища. въпрос: инж. балкански ли е нация техническа или другаря си е тоя дето е прос на боб