104

Влади Ампов:

преди 9 месеца

Тоя дойче граф е фейк!!!

103

Анонимен

преди 9 месеца

Германия губи своята промишленост. Доскоро Германия беше наричана локомотивът на Европейския съюз, но сега все по-често я наричат "болния човек на Европа", пише The Economist.

102

а сега де!

преди 9 месеца

Украйна е в "критична ситуация" и е необходимо да се подготви "за лоши новини", каза генералният секретар на НАТО Столтенберг в интервю за германския телевизионен канал Das Erste.

101

Анонимен

преди 9 месеца

Как е контрата, как е контрата?

100

Анонимен

преди 9 месеца

"Абсолютно съм уверен, че контранастъплението на Украйна ще успее", каза генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг оптимистично през април. Псилютно романтишно! А Кая защо не искат да я турат на НАТО, а? Заплатата е по голема и от ООН на Гутериш!

99

Анонимен

преди 9 месеца

Путин много брутално им paзпори евроreйскитe гьзове.

98

Анонимен

преди 9 месеца

"Друг изход не виждам" На заседанието на Генералния щаб на ВСУ Владимир Зеленски реши да помоли Русия за военна техника и боеприпаси.

97

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

96

Анонимен

преди 9 месеца

"През последните месеци прогнозите за разпадането на ЕС станаха нещо обичайно" Ми копейки, напуснете го ве. Кой ви спира? Ама нещо нещете при бащицата ви путинак- късата шпага

95

Анонимен

преди 9 месеца

Западният военно промишлен комплекс се оказа немощен. Изобщо, целият запад се оказа въздух под налягане. Путин ги разби по всички показатели - и икономически, и политически, и военно.

94

Анонимен

преди 9 месеца

Имам възможност и гледам руски ТВ.канали.Там тотално ги е обхванала някаква пропагандистка вакханалия. Команди на Путин,отряди на Путин,пионери на Путин,баби на Путин? Къде по дяволите, са психиатрите на Путин???

93

Анонимен

преди 9 месеца

Икономиката на Русия се засили, безработицата е на ниско ниво, а строителната индустрия расте, пише Der Spiegel в статия под заглавие "Защо Путин има всички основания да бъде доволен от себе си". Авторът на статията смята, че властта на руския президент никога не е била толкова стабилна, колкото днес.

92

Анонимен

преди 9 месеца

Хах аве копейки, ква е тая прантия на снимката? От кой колхоз са я исзкарали чебурашките? Някой знае ли с кво се занимава? Явно е нещо като дъртия кон Лавров дето никой не го бръсне вече за нищо и дето всеки третокурсник студент по международно право си го слага в малкия джоб..

91

Ташак

преди 9 месеца

Пичове, ще воюваме ли с Русия? На полето на боя, Борел такова?

90

Анонимен

преди 9 месеца

Ситуацията се влоши значително: функционирането на Украйна като държавно образувание, включително заплатите на служителите в публичния сектор, вече е напълно зависимо от външно финансиране.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Свършете нещо полезно русофили вм'иpиcaни вместо по цял ден като зомбиран да пишете дежурните си глyпости и лъжи!

88

Анонимен

преди 9 месеца

По същество Европейският съюз навлиза вече навлезе в тежка системна криза, в която съществуването му е поставено на карта. През последните месеци прогнозите за разпадането на ЕС станаха нещо обичайно. Но трябва да си много наивен, за да вярваш, че Брюксел ще се предаде без бой, предавайки кротко колосални правомощия, възможности и ресурси, концентрирани в ръцете на безлични и неизбрани бюрократи.

87

10 дивизии

преди 9 месеца

Родерих Кизеветер, член на Бундестага от Християндемократическия съюз (преди оглавяван от Меркел) обяви, че в ЕС вече има повече от 600 хиляди украински мъже, които избягват военната служба, въпреки че могат да бъдат от голяма полза както на фронтовата линия, така и в тила. А в Германия те са около 220 хиляди, тоест 10 дивизии. "Ние, германците, трябва да се обърнем към младите мъже, годни за военна служба. Европейският съюз също трябва да направи това", заяви депутатът в ефира на "Welt".

86

абсолютни дебили

преди 9 месеца

Арахами: "Руснаците бяха готови да сложат край на конфликта, ако вземем неутралитет като Финландия и поемем ангажимент, че няма да се присъединим към НАТО. Когато се върнахме от Истанбул, Борис Джонсън дойде в Киев и каза: "Няма да подписваме нищо с тях, нека просто да се бием". Някакъв чужденец им казал да се бият. И като се бихте - какво стана бе?

85

я па тоя!

преди 9 месеца

Па нали щехме да побеждаме Русия на бойното поле! Нали Борел се цепеше за победа на бойното поле? Какво става с контранастъплението - победихме ли вече Русия на бойното поле!