50

123

преди 5 месеца

Аз съм виждала баби-купуват марули от Кауфланд на промоция. После ги продават, уж собствено производство от градината.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Тези аграри кога най-после ще разберат, че производството е най-лесната част от целия бизнес, особено ако е субсидирано?

48

Анонимен

преди 5 месеца

Е ти какво искаш, да ги продадеш на едро всичките за по 80ст. и да ги видиш на пазара за 40ст. ли? Ами транспорт, ами наем на сергията, ами заплата на продавача, ами данъци...? Накрая и търговецът трябва да има някоя стотинка печалба, че и той деца храни и колко става? Ами като изхвърлят половината, защото никой не купува марули посред зима? Продавай си ги сам на пазара като не си доволен!

47

това си е отровно!!

преди 5 месеца

Само аз ли се чудя какви са тия марули през месец декември? Знам, че в оранжерии се гледат, ама това си е вмешателство в светлиния цикъл, отоплението и каквото се сетиш. Може да отгледаш нещо, ама ще има вкус на пластмаса. Не може почвата да се затопли и да си пусне коренчета растението. Другото е с хидро/аеропоника, ама то вече е брутална химия и без изобщо почва. Едни препарати само се впръскват. То и ананаси може да гледаш и да мрънкаш как от Аржентина ти подбиват ценатата на БГ "продукта".

46

Анонимен

преди 5 месеца

Демокрацията явно че не е за българите защото те по принцип за 1300 години едва последните 30 години имат демокрация. Първо са имали царе, след това султани, после руски господари, и това е нещо чуждо и криворазбрано тук. Демокрацията е само за цивилизовани държави като Гърция които познават тази система от хиляди години.

45

Ми продавай ги ти

преди 5 месеца

за 1,6 - 2 лв.? Какъв ти е проблемът? Щом си разконспирирала мръсника? Ако можеш, затвори логистичната верига. Ако не мошеш и нямаш акъл за колкова - трай там...

44

Преживящи клиенти

преди 5 месеца

Овцете обичат зелено, и 5лв да им искат, ще ги платят.

43

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

За това - купувайте си марулите от Мария. Ама за да си заслужава пътя 120км поне три щайги вземете.

42

Осман

преди 5 месеца

Само османците бяхме вкарали тези конскоопашaти дивaци в правия път

41

Ванката

преди 5 месеца

Просто е - купува си бус (плаща първоначална инвестиция от няколко хиляди + поддръжка, данъци, прегледи, гуми, масло и пр. консумативи), товари ги, зарежда гориво, разнася ги по пазарите, плаща надник за шофьора, продавачи ... и тва е - продава колкото иска.

40

Картел,баце...

преди 5 месеца

Така е демократично! И евроатлантическо! НЕма Шенген,нЕма евро стандарт,Интимната БКП коалиция е на власт!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Това се нарича модерна търговия, държавата ти прави реклама а ти набутваш потребителите с най-евтиния *** като - "сирене с повишено водно съдържание", "брашно тип 650 с повишено съдържание на пепел", ориз ама някакъв натрошен и това му слагаш 30% отгоре понеже държавата ти прави безплатна реклама, евала алабале, евала Кенефланд!

38

Анонимен

преди 5 месеца

Оранжериините марули във веригите растат на нещо, като дунапрен!

37

Анонимен

преди 5 месеца

Сигурно е щял да си купи, ако не беше ги познал!

36

Таня

преди 5 месеца

И кое е странното? Като не ти харесва цената - не продаваш. Ако на мен не ми харесва - не купувам.

35

Анонимен

преди 5 месеца

8ни72

34

при Тодор Живков

преди 5 месеца

Пастьоризирано краве мляко 1 литър - 36 стотинки.

33

Анонимен

преди 5 месеца

На пазара няма марули! Това са салати!

32

Анонимен

преди 5 месеца

марула взех за 69 стотинки тази седмица от лидл ...пише че е бг от оранжерия ( то е ясно )

31

Анонимен

преди 5 месеца

Ами ето ти идея за Васил Терзиев. Рязко разкарваш битака, и на негово място правиш огромен пазар за оригинална фермерска продукция от цяла България. Сергии на символични цени, паркинг с 500 места. Един два мотела на общината в близост. Ще избуши кочинатаа от печалби. Даже пазара може да е покрит и сградата е на известен архитект. Ще стане атракция.